Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה דרך USHOPS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בתור מי שגדל באילת, משקפי-שמש הם פריט שיש לו משמעות רבה בעיני (תרתי משמע).

לאחר שנחשפתי לאתר חברת OAKLEY, גילית את האפשרות לבניית משקפיים ע"פ הגדרות הצרכן (CUSTOM).

לפני כשנה וחצי ביצעתי הזמנה באתר אך היא בוטלה משום שהם מקבלים כרטיסי אשראי מקומיים (ארה"ב) בלבד, לא בינלאומיים ולא PAYPAL.

לפני מספר חודשים נחשפי דרך הפורום לחברת USHOPS, ולאחר אי-אלו לבטים הוחלט לממש את הפנטזיה המקורית.

בסה"כ קיבלתי יחס טוב וכן כל המידע היה ידוע ומוסכם עלי מראש (בייחוד נושא התשלומים).

לפני כשבועיים, לאחר ששילמתי את רוב הכסף, הופתעתי לגלות שכל קשר בין הספונסר לפורום נמחק כליל (כולל הודעות שפורסמו בעבר), אני חייב לציין שזה די הלחיץ אותי.:shock:

סוף טוב הכל טוב הגיעו המשקפיים לפני מספר ימים, בדואר שליחים, עד למקום שביקשתי.

לו"ז: כחודש זמן ייצור, ארבעה ימים שינוע בארה"ב (מחוף מערבי למזרחי - UPS), ארבעה ימים נוספים ממחסני USHOPS ארה"ב ועד לבית.

מחיר: 270$ הזמנה, 14$ (5%) עמלת רכישה בארה"ב, 20$ שינוע לארץ (עד הבית), 4$ ביטוח (לא חובה), 50$ מיסים:? (16% מע"מ).

סה"כ כולל עמלות המרה ומתנות (בקבוקי שתיה ממתכת) פחות מ 1400 ש"ח.

סיכום:

אופציה נוספת לביצוע רכישות בארה"ב, יש לקחת בחשבון שאין מנוס מתשלום מיסים בדרך זו (סכום לא מבוטל), בסה"כ היה ניסיון מוצלח וכן כל המחירים היו ידועים מראש (שקיפות = לא היו הפתעות).

בגלל שאני כבר מכיר אתכם... צרפתי מראש תמונות (לא צריך לבקש).

IMG_0964.jpg

IMG_0965.jpg

IMG_0966.jpg

IMG_0967.jpg

אין החותם מעיד על גיסתו

• תוכן חדש...