Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלושה מקשים מתים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במחשב שלי, Dell XPS 1340 שקיבלתי בחינם מדל אחרי שה1330 שלי העלה עשן, הפסיקו לעבוד בימים האחרונים שלושה מקשים:

Start

Page Up

Page Down

זו לא נראית לי כמו בעיה של חלונות שכן המקשים במחשב הזה מוארים, ונדלקים אחרי שנוגעים באחד המקשים. אם אני נוגע באחד משלושת אלו, המקשים לא מוארים.

ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב.

בדקתי בBios.

הוצאתי סוללה ונתתי לו לעמוד שעתיים.

נשפתי ונשפתי.

כלום.

למישהו יש רעיון לפני שאני מחליף מקלדת? עקרונית אפשר לחיות בלעדיהם, אבל אני מהדור הישן שעושה כמעט הכל עם קיצורים במקלדת וללא שימוש בעכבר כמעט. שלושת המקשים הללו חיוניים לצרכים שלי.

העוזר לי יבורך בבנות זכרות.

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הייתי מנסה את זה

למרות שזה מיוטיוב, אני טיפוס DIY בדברים קטנים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה יכול לנסות ולפרק את המקלדת, לשטוף אותה ולנקות היטב, אבל במקרה של יותר מכפתור אחד תקול והשאר צמודים אליו או בסביבתו, הסיכוי נמוך שזה יעזור.

שדל יחליפו לך את המקלדת.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

רק שלושה מקשים לא תקינים זו תקלה במקלדת עצמה. המקלדת נסרקת במטריצה של 8 על 16 או יותר ולכן בעייה באחד הקוים יגרום ליותר מ-3 מקשים לשבות.

:turn-l:
פורסם

המקשים רחוקים זה מזה, וגם הפסיקו לעבוד ביחד, כך שכנראה זו כן בעיה בקו או משהו בסגנון.

היות ואני בהונג קונג והמחשב לא באחריות, אני מעדיף להזמין מקלדת ולנסות להחליף לבד על פני להילחם עם דל המקומיים שכנראה האנגלית שלהם מוגבלת, ושינסו לתקוע אותי בסבירות גבוהה. מקלדת כזו עולה 13 דולר עם משלוחה חינם בארה"ב, עוד קצת למשלוח להונג קונג ומקבלים אפילו הוראות.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150699597046#ht_972wt_1185

בקרוב: למכירה DELL 1340 לחלקים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מקווה שהמחשב יעבור בהצלחה את הניתוח, הוא לא מהפשוטים, בדגם הזה פירוק המקלדת מצריך פירוק של חלקו העליון של בסיס המחשב - PALMREST.

מצ"ב לינק להוראות פירוק המחשב המדובר, פעל בזהירות ובמסודר:

http://support.dell.com/support/edocs/systems/sxl13/en/sm/index.htm

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בדיוק מצאתי בעצמי ורציתי לפרסם כאן. תודה!

אעדכן לאחר הביצוע, אני מניח שיקח לי סדר גודל של 10-14 ימים לקבל את המקלדת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי מסע מטקסס למישיגן ומשם להונג קונג, המקלדת נחתה אצלי היום.

הפירוק וההרכבה עברו חלק יחסית לפי ההוראות שצירף כאן ארז.

לפני שסגרתי את כל הגשעפט, החלטתי להדליק את המחשב לבדיקה. המקשים שהיו בעייתיים עובדים, Enter. Backspase וBackslash לא.

חיברתי בחזרה את המקלדת הישנה, אותן בעיות כמו פעם, החזרתי את החדשה, אותן בעיות חדשות.

שלחתי הודעה למוכר, נראה מה יצא מזה. בינתיים אני עם המקלדת הישנה והאישה צוחקת עלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ניצחון!

אימייל זריז למוכר והוא שלח אחת חדשה מיד. עד שהיא הגיעה להונג קונג, נסעתי לארץ לעשרה ימים, ואז התעצלתי שבועיים מלהרכיב אותה.

היום נמאס, השקעתי עבודה של 20 דקות (בלי הוראות הפעם, זכרתי בעל פה) ואפשר להכריז על סוף הסיפור. כל המקשים תקינים, ובא לציון גואל.

המוכן אגב, העלה את מחיר המקלדות, כנראה יש לו הרבה תקולות בסטוק שהוא קנה והוא צריך להגן על עצמו.

תודה לכולם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...