Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף סט צמיגים חדשים אחרי אכזבה גדולה מאוד מדנלופ SP SPORT.

צמיג שמאוד עניין אותי לאחר המלצות בפורום זה היוקוהומה S.DRIVE אבל לצערי אין בלאי ולא ניתן להזמין בירושלים.

איזה עוד צמיגים באותה הרמה יש? את הT1R אני מכיר ופחות רוצה אבל במידה ולא אצליח למצוא

משהו אחר כנראה שאבחר בהם.

תודה אור.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום,

בעיקרון, במחיר של טויו T1R אין לו מתחרים.

לא רשמת את התקציב.

אם אתה מוכן לשלם בסביבות 1000 ש"ח לצמיג, יש לך :

CONTI SPORT CONTACT

GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC

יש גם MICHELIN PILOT SPORT PS3, אבל הוא יעלה כבר 1200 ש"ח+

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תקציב עד 800 שקל לצמיג. את הF1 של גוד יאיר ניתן להשיג במחיר הזה או שאין סיכוי?

עוד הצעות אך הפלקן 452?

לגבי הT1R כמה קילומטרים בערך אפשר לעשות על סט כזה עד שיגמר? ניסעה רגילה+מעט נסיעה ספורטיבית.

תודה.

פורסם

R1R לא בא בחשבון בגלל שהוא ניגמר מהר מאוד. כמה קילומטרים אפשר לעשות על T1R

וגם ממעט קריאה בפורום הבנתי שהוא מאוד מרעיש.. עד כמה זה נסבל?

פורסם

שימו לב, הבחור שאל על השחיקה ב T1R וכמה אלפי ק"מ אפשר לנסוע איתו , וכולכם מציעים לו R1R.

FALKEN FK452 זה הצמיג שמחרה ב טויו T1R, אבל אין בו שום יתרון על טויו.

לא נראה לי שתצליח למצוא GOODYEAR F1 ב 800 ש"ח.

לדעתי, T1R זה מין ברירת מחדל. הוא לא אוחז ברמה של R1R, אבל מחזיק מעמד יותר זמן\קילומטרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אמרת עד 800 לצמיג ואמרו לך את האופציות אבל אם תוסיף עוד 100 לצמיג תוכל לקנות את ה YOKOHAMA AD08 ,

צמיג מעולה ,אוחז יותר מהT1R על יבש ואפילו יותר מהR1R ולא מתבלה כמו הטויו, אחיזה בינונית + ברטוב(לא מדבר על שלוליות),

וגם צמיג פצצה מבחינת מראה

פורסם
הגיע הזמן להחליף סט צמיגים חדשים אחרי אכזבה גדולה מאוד מדנלופ SP SPORT.

צמיג שמאוד עניין אותי לאחר המלצות בפורום זה היוקוהומה S.DRIVE אבל לצערי אין בלאי ולא ניתן להזמין בירושלים.

איזה עוד צמיגים באותה הרמה יש? את הT1R אני מכיר ופחות רוצה אבל במידה ולא אצליח למצוא

משהו אחר כנראה שאבחר בהם.

תודה אור.

היי אור,

קודם כל ל TIRES4U יש את ה S.DRIVE ממה שראיתי

אופציה טובה נוספת כמושכתבו לך כאן זה ה T1R וגם אתה יכול להשתמש בקונטיננטל ContiSportContact 2

אני מאמין שיש פנצריות שיזמינו לך את הצמיג הזה אם אין להם במלאי. - תתקשר ליבואן והוא יוכל לומר לך איפה יש נציג שמוכר באיזור ירושליים.

יום טוב.

קובי

:-)

פורסם
תקציב עד 800 שקל לצמיג. את הF1 של גוד יאיר ניתן להשיג במחיר הזה או שאין סיכוי?

עוד הצעות אך הפלקן 452?

לגבי הT1R כמה קילומטרים בערך אפשר לעשות על סט כזה עד שיגמר? ניסעה רגילה+מעט נסיעה ספורטיבית.

תודה.

בוקר טוב,

אצל דודי נאסא ברחוב בית הדפוס בירושלים תוכל להשיג את ה F1 ASSYMETRIC בלדעתי פחות מ 1000 ש"ח לצמיג כולל הכול.

דבר עם שלומי או עם רן 02 6536410

תודה,

ירון-צמיגי גודייר

פורסם

יחס עלות/תועלת - R1R מנצחים בגדול, אם אתה מוכן להתפשר קצת על אחיזה ברטוב ומיילג'.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...