Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התמכרתי לאחרונה לשוטטות באתר http://www.mobile.de/?lang=en

אפשר למצוא שם דברים מדהימים, אם לרכב עד שנתיים או לרכב מ 30 שנה ...

לאחר שיחה עם אדם שעוסק בייבוא אישי יחס ההמרה הוא 2.21 * שער החליפין * מחיר הרכב

בהצלחה ...

פורסם

אכן אתר מצויין, אני השתמשתי בו כדי לקנות את הרכב הנוכחי שלי (q3 2.0tdi), הוא ו http://www.autoscout24.de/ הם בעצם אתרים זהים שמאפשרים חיפוש של מיליוני רכבים בכל רחבי אירופה.

בנוגע ליבוא אישי, ע"י חישוב מהיר, רכבים שאינם רכבים מאוד יקרים לא שווים את הנושא של יבוא אישי, וחבל!

פורסם

הבאתי מאוטוסקאוט את ה 135I שלי

המיסים בארץ הם 113 אחוז על ערך הרכב המוצהר.

תוסיף על זה הובלות\דמי טיפול וכו' וכו' וכו' וקיבלת את מה שתשלם בסופו של דבר.

זה בערך מה שאמרו לך, פי 2 וקצת.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני רוצה להבין משהו, מצאתי את הרכב הזה המחיר שרשום עליו הוא 15588 יורו. נניח ואני מכפיל אותו בשער היורו הנוכחי + כפול 2.21 יוצא לי מחיר סופי לייבוא של 168802.452? זה הכל? או שיש עוד דברים שאני לא בדיוק חשבתי עליהם?

מכיוון שאני לא כלכך מבין בכל סוגיית הייבוא וכן הלאה אשמח למס' הבהרות.

פורסם
אני רוצה להבין משהו, מצאתי את הרכב הזה המחיר שרשום עליו הוא 15588 יורו. נניח ואני מכפיל אותו בשער היורו הנוכחי + כפול 2.21 יוצא לי מחיר סופי לייבוא של 168802.452? זה הכל? או שיש עוד דברים שאני לא בדיוק חשבתי עליהם?

מכיוון שאני לא כלכך מבין בכל סוגיית הייבוא וכן הלאה אשמח למס' הבהרות.

החישוב שלך קצת לא נכון מכיוון שאם תשים לב יש עוד מחיר מתחת למחיר המוצהר של הרכב שהוא :12,990

זהו המחיר ללא מע"מ אירופאי - מה שאתה משלם בעצם כי אתה לא משלם מע"מ כפול אלא רק בארץ לכן החישוב הוא:

2.21 * 12,990 * 4.9406 = 141,834 ש"ח

המחיר הזה קביל רק עם תבצע את העסקה דרך אנשים שממומחים לייבוא אישי שכן הם גם מתמקחים עם הסוחרים בחו"ל ווהובלה שלהם תהיה יותר זולה ממה שאתה תמצא וכו' , אם תרצה אוכל לקשר אותך למישהו כזה.

הן מבחינת המחיר והן מבחינת כאב הראש נראה לי שעדיף לבצע את זה מול מישהו שיש לו כבר תשתית עסקית שמוכנה לזה...

נשמע מדהים לא ?

פורסם

שאלה ל Anadrol ול elik0

כשהבאתם את הרכבים, נעזרתם בגורם שלישי שטיפל לכם בכל נושא הקניה, הובלה, מיסים ?

או שביצעתם את כל הסידורים לבד ?

פורסם

אשמח אם תוכל לתת לי מס' של אנשים שמתעסקים בזה.

אבל לפני כן, מה בערך התשלום שהם גובים על העסקה?

מהם כל התהליכים הדרושים לביצוע מהרגע שהחלטתי שאני רוצה לרכוש ככה רכב עד הרגע שהרכב אצלי?

פורסם

אני בכיוון של משהו בסגנון של פאסאט CC/רגילה, אלפא 159, A4 משהו בסגמנט הזה.

אני אדגיש שכרגע הכל רק למען בירור ללא כוונות רצינות נכון לעכשיו. ברגע שיהיו לי נתונים מוחשיים ביד אז כבר נתחיל לחשוב בכיוון.

פורסם

עוד שאלה בנושא, אני יכול לייבא רכב מאירופה גם אם הוא לא נמכר בארץ אף פעם? הרי יש לו תקינה אירופאית שמשתמשים בה גם בארץ

הכוונה שלי לגולף GTD לדוגמא, שהיא GTI רגילה רק עם מנוע 2.0 TDI הGTI קיימת בארץ וגם המנוע הנ"ל אבל אין את השילוב הזה אצל צ'מפיון, אפשרי?

פורסם

איתמר, בגדול אפשר לייבא ביבוא אישי כל רכב אירופאי (או שיוצר בתקינה אירופית) ובתנאי שלא חלפו 24 חודשים ממועד הייצור של הרכב (להבדיל ממועד עליה לכביש בחו"ל !), ההגה בצד שמאל, מד המרחק מטרי וברכב מותקנת מערכת ESP וכמובן שיצרן הרכב מיוצג בישראל ע"י יבואן סדיר, למשל תוכל לייבא גולף מדגם שלא מיובא ביבוא סדיר אך לא תוכל לייבא מאייבך. זה לא חל ברכב אספנות כמובן.

didiln, מותר להיעזר ב"יועץ" שהוא מישהו ש... מייעץ לך אבל לא מישהו שעושה במקומך או בשמך כי אז הוא כבר לא יועץ אלא הופך ל"יבואן" וזה אסור לפי החוק. אם מישהו עושה לך את הפעולות אתה מסתכן בכך שהמכס ומשרד התחבורה לא יתנו לך להכניס את הרכב לארץ. חבל ...

יבוא אישי כשמו כן הוא: יחיד מייבא רכב שלא באמצעות עוסק, שלא לצורכי אספקתו ללקוח, ייצור או מתן שירותים (מונית למשל) והוא מיובא לשימושו האישי או המשפחתי של אותו יחיד. שלא נקרא עליך אח"כ באיזו כתבה שאיזה מאכער עקץ את המכס כמו שאנחנו קוראים בעת האחרונה ... :roll:

פורסם

OMG. 300C אהובתי (C, מנוע המי, לא הקקי קטן שמוכרים פה בארץ) ב-63K :bigcry: :bigcry: :bigcry:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...