Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב לכולם,

הקדמה - עברתי קצת בחיפוש בפורום וראיתי את השרשורים מהארכיון לגבי המסעדות - חלקן קיימות חלקן כבר לא, ברוב השרשורים מדובר על תקציב ומיקום ספציפי

אני קצת מרחיב את מעגל הבקשה והדרישות כאן לכל המומחים

אני מבקש המלצה למסעדה רומנטית ואינטימית באיזור המרכז - עד 45 דקות נסיעה מתל אביב / ראשון לציון

בעלת מבחר יינות נרחב ואיכותי

לא מדובר על תקציב ספציפי, אם כי אינני מעוניין להגיע מעבר ל700 ש"ח על המנות (מדובר על ראשונה, עיקרית וקינוח, לזוג

(היין אינו נכלל בתקציב)

באמתחתי ביקרתי במספר מסעדות כבר ולכן אם במהלך השרשור אני אפסול כמה מראש, אני מתנצל :mm_cool:

תודה רבה לכל העוזרים

Confidence In Motion

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מזמן ביקרתי בויקי כריסטינה במתחם התחנה.

המתחם עצמו מאוד נחמד ורומנטי. המנות במסעדה לא רעות בכלל, האווירה מעולה, מדי פעם עולה רקדנית עם שמלה אדומה על השולחן ,מתעצבנת עליו ובועטת בו.

המסעדה בסגנון טאפאס ורוב המנות שאכלתי היו מצויינות.

לא יודע לגבי היין.

פורסם

אני מבקש המלצה למסעדה רומנטית ואינטימית באיזור המרכז - עד 45 דקות נסיעה מתל אביב / ראשון לציון

בעלת מבחר יינות נרחב ואיכותי

יועזר בר יין ביפו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה על התגובות המהירות

שלומי, אהבתי מאוד את ויקי כריסטינה מבחינת מה שיש למסעדה להציע וגם המתחם באמת כובש, אם זאת המקום עצמו די רועש למה שאני מתכנן וגם לא כל כך אינטימי כמו שאני מצפה

עופר, כמו שאמרתי בהתחלה עברתי כבר על כל שרשורי הארכיון ובכולם אתה ממליץ על יועזר (יש פה איזה אינטרס סמוי או פרסום מתחת לדפי הפורום? :lol::lol:)

האמת שאף פעם לא הייתי שם למרות המלצותיך (הנושא בעוכריי אם כך) אך ממבט באתר המקום http://yoezer.com/

המקום משדר אליטיסטיות מסויימת שאני מנסה להימנע ממנה - ייתכן ואני טועה ואשמח אם תתקן אותי

Confidence In Motion

פורסם

יועזר מאוד מומלצת, מרתף יין ענק, מנות צרפתיות עם נטיה למטבח כפרי צרפתי, מבנה יפיפה, אוירה מעולה!

ולא אני ולא הבמבי בעלי מניות במסעדה (למרות שעבדך הנאמן היה שם בעבר סו-שף במשך 4 שנים)

להתרשם מאופי של מסעדה עפ"י תמונות באינטרנט זה לא רציני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני תוהה אם אפשר לצאת מכתית עם חשבון של 700 ש"ח לזוג, נראה לי שכן (אבל הבישול של מאיר אדוני לא מתאים לכולם).

אני מניח שגם מול ים יכולה להכנס לתקציב.

קלואליס נמצאת בערך באותו טווח תקציב.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

במול ים בכדי לעמוד בתקציב יש לך שילוב של איזה ראשונה אחת (מתוך כ 15) ועיקרית אחת בלבד (גם מתוך כ 15) בכדי לעמוד בתקציב ולשכוח מקינוח שלא לדבר על כך שאם הוא מנסה לברוח ממסעדות המשדרות אוירת אליטיסטיות, מול ים היא המכה של האליטסטיות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
המקום משדר אליטיסטיות מסויימת שאני מנסה להימנע ממנה - ייתכן ואני טועה ואשמח אם תתקן אותי

אני חושב שהמקום יקר מעבר לאיכות האוכל, ויש מקומות טובים יותר (בעיקר מול-ים, אבל היא לא רומנטית), לכן אני לא מרבה לאכול שם.

עם זאת, מבחינת רומנטיקה הוא לוקח וגם יין משובח יש.

אם אתה רוצה איכות ויין משובח בלי אליטיזם... אני חושב שמדובר בדרישות סותרות.

פורסם
במול ים בכדי לעמוד בתקציב יש לך שילוב של איזה ראשונה אחת (מתוך כ 15) ועיקרית אחת בלבד (גם מתוך כ 15) בכדי לעמוד בתקציב ולשכוח מקינוח שלא לדבר על כך שאם הוא מנסה לברוח ממסעדות המשדרות אוירת אליטיסטיות, מול ים היא המכה של האליטסטיות.

איכשהו זכרתי שהמחירים במול ים לא עד כדי כך יקרים, אבל ממבט בתפריט אני מבין שטעיתי! מצד שני הייתי שם רק בעסקית, ואז המקום עוד איכשהו משתלם.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

שוב תודה לעוזרים,

ג'רמי קלרקסון - אם צריך להרים את התקציב, לא אמורה להיות בעיה (נלקח בחשבון שבבקשות קודמות ביקשו עד 250-300 ולכן החלטתי להרים אותו קצת, אם מדובר בעליה גבוהה יותר זה גם יכול להיות מחושב - מדובר באירוע מיוחד שלא אמור להגביל בתקציב)

לגבי מול ים, הקונספט של מסעדה מתמחה בדגים יורד מהפרק, אמנם אני אוהב אך היקרה לליבי סולדת מהם נורא.

עופר - לגבי הדרישות סותרות, לא אני ולא בת זוגתי מומחי יינות וייקבים, אך כן רציתי שתיהיה לנו את אופציית הבחירה ולא להיות מוגבלים ל3 יינות. לא רציתי מקום שמשדר יוקרה ממש אך אני מתחיל להסתמך על דבריך ודברי באגירה שמכוונים לשם בבטחון ניכר שהמקום עונה על דרישותיי :-)

באגירה - אני מקווה שלא משם קיבלת את אהבתך לזחלים וחרקים :)

אני אלך לבדוק אותה בימים הקרובים אם היא אכן מתאימה לדרישותיי

אני מחפש גם מקום שלדוגמא לא יהיה הומה אדם ורועש (מתנצל מראש אם העז שכרגע דחפתי לפה משנה את כל ההכוון)

Confidence In Motion

פורסם

האיש מבקש מקום לא רועש או הומה אדם, רטטוי זה בערך ההיפך מכך. מה גם שהמקום חלבי. עם זאת יש לציין שישבתי שם עם חברים לפני כחודש והיה בסדר גמור.

לעידן : תנסה גם את בליני בנוה צדק. העיצוב נאה והאוכל טעים.

פורסם
לעידן : תנסה גם את בליני בנוה צדק. העיצוב נאה והאוכל טעים.

מקום יפה, אוכל בינוני.

פורסם
מקום יפה, אוכל בינוני.

היתרון של הבליני הוא שבת זוגתי לשעבר לא בדיוק הסתדרה עם התפריט והשף בישל לה משהו במיוחד ממרכיבים שהיא בחרה.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...