Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזו מכונית אתם מעדיפים?  

183 הצבעות

1. 1. איזו מכונית אתם מעדיפים?

• שברולט סוניק
      3
    • סיטרואן C3
      10
    • פיאט פונטו איוו
      17
    • פורד פיאסטה
      14
    • הונדה ג'אז
      13
    • יונדאי i20
      5
    • לנצ'יה אפסילון
      13
    • מאזדה 2
      15
    • ניסאן מיקרה
      0
    • אופל קורסה
      1
    • פיג'ו 208
      9
    • רנו קליאו
      7
    • סיאט איביזה
      16
    • סקודה פאביה
      19
    • סוזוקי סוויפט
      6
    • טויוטה יאריס
      4
    • פולקסווגן פולו
      31

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה לינק לסקר הקודם

וכעת לסקר החדש - מכוניות סופר-מיני:

המשימה פשוטה מאוד - בחרו את המכונית שאתם מעדיפים מבין המתחרות. זו יכולה להיות המכונית הכי יפה לדעתכם, הכי טכנולוגית או הכי מעניינת - מה שבא לכם. אתם מוזמנים גם להגיב ולספר לנו מדוע בחרתם דווקא בה. הבחירה מוגבלת למכונית אחת לכל גולש, אז ביחרו בחוכמה!

תודה ל-netcarshow.com על התמונות...

בחירה נעימה!

שברולט סוניק

chevrolet_sonic.jpg

סיטרואן C3

citroen_c3.jpg

פיאט פונטו איוו

fiat_punto_evo.jpg

פורד פיאסטה

ford_fiesta.jpg

הונדה ג'אז

honda_jazz.jpg

יונדאי i20

hyundai_i20.jpg

לנצ'יה אפסילון

lancia_ypsilon.jpg

מאזדה 2

mazda_2.jpg

ניסאן מיקרה

nissam_micra.jpg

אופל קורסה

opel_corsa.jpg

פיג'ו 208

peugeot_208.jpg

רנו קליאו

renault_clio.jpg

סיאט איביזה

seat_ibiza.jpg

סקודה פאביה

skoda_fabia.jpg

סוזוקי סוויפט

suzuki_swift.jpg

טויוטה יאריס

toyota_yaris.jpg

פולקסווגן פולו

vw_polo.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפולו היא האהובה עלי בקטגוריה הזאת, והייתי *ככה* קרוב לקנות אחת.

המראה החיצוני,איכות החומרים, הdsg והtsi, הכל הופך אותה לחבילה אידאלית בשבילי. כמעט.

מה שבסוף עצר אותי מלקנות כזאת זה המחיר הגבוה, ושעם תוספת קטנטנה אפשר היה לעלות קטגוריה אחת למעלה ולקבל הרבה יותר.

V5

פורסם

התמונה של הפיאסטה היא של הדגם האמריקאי.

את ה208 עדיין לא ממש ראינו במציאות שלא לדבר על לנהוג בה, ובכל מקרה בשנה הקרובה עדיין תימכר בישראל ה207.

פורסם

הצבעתי לפולו, אך כמובן שדעתי משועבדת לחלוטין.

ברשותי גרסת ה TSI 1.2 DSG7 .

הרכב נקנה מהניילונים לפני חצי שנה, אחרי כמה תוספות ניתן לומר שבהחלט עשיתי את הבחירה הנכונה.

אני אישית אוהב את ה"חבילה" השלמה שבו הכוללת עיצוב חיצוני בעל מראה רציני, איכות חומרי פנים, יחידת כוח מעולה ותיבה רובוטית חדשנית.

זמין 8)

פורסם

הפולו 1.2 היא הכי טובה בקטגוריה אבל ב 112K ואבזור לא מושלם היא מתמחרת כמשפחתית. את הכיול של הפאביה לא אהבתי, למרות היותה ותיקה המאזדה 2 עדיין מאוד אטרקטיבית, תזיזתית, כיפית, אמינה ולא בזבזנית בדלק כמו שטוענים, הסוויפט לדעתי חזרה אחורה במנוע החדש, אצל הצרפתיות הגיר עדיין נקודת תורפה, בקליאו הידנית המנוע קטן מדי, הפונטו איבו מעולה, מעוצבת יפה, פרקטית מאוד, הסופר מיני הכי פחות קפיצית שניסיתי, מרווחת מאוד,אבל המנוע הישן חלש, החדש יקר, והגיר רובוטי עם מצמד אחד, הI20, הקורסה והסוניק בינוניות וסתמיות, הג"אז מתומחרת בצורה פסיכית יותר מהפולו.

עיצובית הכי אהבתי את ה C3

כתמורה למחיר הקלאו 1.2 והפאביה 1.4 מעולות

כחבילה זה בין המאזדה 2 והפונטו, מי שרוצה אמינות והנאה יקח מאזדה, מי שצריך מרחב, נוחות, חסכון בדלק ועיצוב יעדיף את הפונטו, אני בחרתי בפונטו.

אולי ה208 תצליח להתבלט כשתגיע, היא נראית יפה בתמונות.

פורסם

בחרתי בסוניק, בקטגוריה הזאת אין מקום לריגושים של ממש והסוניק מקבלת ביקורות טובות מאוד, ת'אמת איפה שאני חי אני מאמין שהייתי בוחר בC3 רק בגלל הייחודיות ואכן היא לקחה אצלי את המקום השני.

haters will hate

פורסם

אשכרה אין במי לבחור. מחכה ליאיר לפיד שיבנה מכונית חדשה שתתאים לכ-ו-ל-ם...

הצבעתי לפונטו רק בזכות הקוזינה הסקסית שלה, אבארט.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ממש קטגוריה משעממת.. טוב שיש את המיני למלא את המקום של העניין בקטנות :roll:

בחרתי באיביזה, במחשבה על הדגם "ספורט" שעלה 88 אלף, האבזור והעיצוב הכי יפים, הפלטפורמה של vag ומנוע קטן וחסכוני למדיי. אבל אם הפונטו לא הייתה מכוערת כל כך כנראה שהייתי בוחר בה.

הכי אני שונא את המאזדה 2, נסעתי בה כנוסע וזה פשוט זוועה, עושים פוווו על ההגה והאוטו עובר 3 נתיבים, זה לא נעים לשבת באוטו כזה. גם מנוע גדול לאוטו קטן, איפה החסכון בדלק? שלא נדבר על העיצוב המכוער והגיי, הכסאות הלא נוחים והקופצניות המעצבנת.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

הצבעתי לפונטו איבו.

בגלל היצע המנועים וההספקים הדי גדול, הבטיחות, האיבזור המצויין, הרצון שיהיו יותר ממנה על הכביש בעיקר בהספקים הגבוהים, הגירסה ה"חמה" של הרכב הזה, החיבה הלא מובנת-שלי למותג, ובעיקר ה"פחד" שמזדה 2 הסתמית תיקח את הבכורה.

אגב במקום השני נמצאת הC3 כמעט מאותן הסיבות.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

בחרתי בפיג'ו 208. לדעתי העיצוב הכי מעניין בקטגוריה. איביזה פוזה, סקודה כרגיל סתמית, פולו גרמנית יבשה, פונטו איבו לא הייתה יפה בהשקה וב-2012 נראת מיושנת וסתמית (במיוחד בצבע כסוף ליסינג), אפסילון נראת כאילו הורכבה מחלקים של מכוניות אחרות.

פורסם

קליאו. משהו במוצקות שלה, בנוחות המושבים, מדבר אלי. נכון, לא ממש מזהיר עיצוב הדשבורד שלהם, אבל בקטגוריה הוא מספק. אין ספק שזו היתה הבחירה שלי לא הייתי מחפש רכב בקטגוריה הזו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני הייתי בוחר בג'אז, בזכות המרווח העצום שיכול לשנע משפחה עם שני ילדים. בנוסף, צריכת הדלק מאוד נמוכה (במיוחד בידנית ובהיברדית). חבל שהמחיר שלה גבוה. היא עונה באמת להגדרה: "סופר מיני".

פורסם

נדהמתי לגלות שאת המקום הראשון תפסה אחת המכוניות הכי פחות נוחות כיום - מאזדה 2 ושאת המקום השני מאכלסת מכונית עצלה בגרסותיה הבסיסיות ולא מהנה במיוחד - פונטו אוו. לאור כמות המכירות הזניחה של זו האחרונה אני תוהה אם בחירתה למקום השני היא עניין מקרי או מכוון...

אני, בכל מקרה, שמתי את כספי היכן שפי נמצא - ורכשתי לרעייתי היקרה איביזה חדשה במחיר משתלם להפליא.

והנה, עוד רגע יבואו חסידי הפאביה וינסו להסביר לי למה טעיתי בבחירת המכונית המעוצבת והמהנה יותר בין השתיים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

והנה, עוד רגע יבואו חסידי הפאביה וינסו להסביר לי למה טעיתי בבחירת המכונית המעוצבת והמהנה יותר בין השתיים.

504L, תתפלא - אבל לא. תעשה כראות עיניך, ותהנה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...