Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני דברים מפוצצים לי את המוח. הראשון הוא נושא הסלולריים. "מהפכת התקשורת " הביאה לזה שכל תינוק בן יומו מסתובב עם המכשיר ולא מפסיק ללעוס את האויר .כל זה עוד בסדר, מצידי שימשיכו להקרין למוחם הקטן כמות גדולה ככל האפשר. הבעיה היא שאנשים יוצאים לדרך ולא מפסיקים לדבר. לא רחוק ממקום עבודתי ישנו בית ספר יסודי. כשהתלמידים באים והולכים נוצרים פקקי תנועה במעברי החציה .הדגנרטים הקטנים, כמעט ללא יוצא מהכלל ,חוצים תוך כדי דיבור בנייד כשהם עושים זאת לאיטם, וכולם מחכים להם. לאן לכל הרוחות יש לטמבלים הקטנים לטלפן כל כך הרבה או לקבל כל כך הרבה שיחות.

אבל כשנוהגים עם הדבר הזה זה כבר עובר כל גבול. חבר, קצין משטרה לשעבר סיפר לי שבחלק גדול מהתאונות עם נפגעים מצאו שבאותה דקה של תאונה הסלולרי פעל, כמובן עם דיבורית, אבל לך תאשים מישהו שפעל בצורה חוקית לכאורה .

כמובן ישנם אלה שאפילו לא טורחים להרכיב דיבורית ואתה רואה אותם רצים עם האוטו כשיד אחת צמודה לראש המטומטם שלהם. ומדובר בכמויות עצומות. כל הזמן מורידים את גיל קבלת הרשיון, הרי ברור שאותם ילדים דגנרטים בנים להורים דגנרטים מיד יתחמשו במכשיר ויצאו לדרך ויברברו את עצמם לדעת .

נושא שני הוא הקטנועים. לכאורה כלי יעיל למלחמה בפקקים אבל כשהוא נמצא בן רגליו של דגנרט ישראלי מצוי זה כבר בעיה. קודם כל עקיפות פראיות במגמה להיות ראשון ברמזור ,. דבר שני עקיפות מימין על השוליים. לפני מספר חודשים מולי סמיטריילר פנה ימינה כשבדיוק אז דגנרט על קטנוע נדחק בינו לבין המדרכה. לנהג הסמי לא היה שום סיכוי להבחין בו. שניה לפני שהוא מרח את הקטנוע הדגנרט קפץ ממנו. מהכלי נשארה ערמת ברזלים ופלסטיק .

ישנם קטנועיסטים שלא החליטו עדיין אם הם נהגים או הולכי רגל. הם מגיעים לרמזור אדום, עולים על המדרכה ובנסיעה חוצים בירוק של הולכי הרגל. שליח הפיצות בכלל הפכו את המדרכות לכבישים מהירים.

פורסם

ממש מבין אותך

אני עוד סובל מהתסימונת הרביעית:

באוטובס

לא סותמים את הפה.

השיחות הכי אישיות

בקולי קולות

ואם לא מדברים:מוסיקה בספיקר של הפלאפון.

ימח שמו וזיכרו מי שהמציא את המכשיר הארור הזה.

נכון,הציל חיים באחוז מסוים.

אבל לרוב:מזיק יותר מאשר מועיל.

תוחזר יונת הדואר לאלתR!

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי שמשמיע מוזיקה בספיקר של הסלולרי בתוך אוטובוס צריך להזרק מהאוטובוס תוך כדי נסיעה, לא משנה איזה מוזיקה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מחזק את הטלפונים ב100%!

+מוסיף את הדגנרטים ששומעים מוזיקה בואזניות ככה שכל האוטבוס שומע את המוזיקה יחד איתם.

לגבי קטנועים אני מסכים ב 140%!! זה פשוט כלי שהנהג בו לא רק מסכן את עצמו אלה גם נהגים אחרים (בין אם זה נהגי קטנועים או מכוניות) והולכי רגל במדרכות!!!! ועוד מצפצפים שתזוז!

פורסם
מחזק את הטלפונים ב100%!

+מוסיף את הדגנרטים ששומעים מוזיקה בואזניות ככה שכל האוטבוס שומע את המוזיקה יחד איתם.

לגבי קטנועים אני מסכים ב 140%!! זה פשוט כלי שהנהג בו לא רק מסכן את עצמו אלה גם נהגים אחרים (בין אם זה נהגי קטנועים או מכוניות) והולכי רגל במדרכות!!!! ועוד מצפצפים שתזוז!

אתה נוהג על רכב שאם יצא לך משליטה תוכל לדרוס עשרות אנשים ואתה מאשים טוסטוסים שהם מסכנים נהגים אחרים?

כנראה שאתה מאותם נהגים שפונים בלי איתות, מעיפים איזה טוסטוס או לפחות כמעט מעיפים ולא שמים מרוב שהוא קטן ולא נראה לעין.

פורסם

זו בדיוק הנקודה . החינוך . סלולרים יש בכל העולם , רק פה זה הפך לנגע לאומי . מערכת החינוך הכושלת שלנו מייצרת דורות של דגנרטים .ונמשכת שיירה מתחילת שנות התשעים וזה עובר מאב לבן ומשם לנכד .

פורסם

בטיסה האחרונה לוינה ישב מאחורי איזה נער עם I-PAD ושיחק כל הדרך איזה משחק כזה של SHOOT 'EM ALL/ KILL EM ALL' וכל הדרך חפר לי בלי אוזניות עם צרורות מקלצניקוב ושיגורי RPG.

רציתי כבר להעיר לו אבל פתאום נזכרתי איך לי כל השנים הציקו כששיחקתי אטרי/ דונקי-קונג וכו' ונתתי לו להמשיך להנות מבלי שאהפך ולו לרגע לזקן טרחן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שוב מתחילים עם המלחמה בין הקטנועים?

מה עם הדגנרטים עם הדלקנים,ועוד ועוד ועוד.

נראה לי מיותר להיכנס למלחמה עם הקטנועים כי זה לא יגמר,יש גם לצד הזה וגם לצד השני.

ההגה הוא עגול!

פורסם

פותח השרשור אתה כותב מצחיק... :)

ואני מסכים עם כל מילה.

ואוטובוסים זה בכלל.... אפשר להתחיל ולא לסיים....

נכנסים לשם דגנרטים עם אוכל וצפוף רצח ויש מלא אנשים וקשישים שרוצים לשבת, ואז נכנסים עוד דגנרטים עם עגלות, ולא סתם עגלות, אלא עגלות כפולות! עם 2 ילדים! שלפעמים ממש מגודלים! והאוטובוס מפוצץ וכולם דוחפים וכולם מסריחים והכל מלחיץ ומגעיל ויש עגלות וקשישים בכל מקום ולכל אחד יש מה להגיד אז כולם מדברים, ובגלל שקר בחוץ אז כל האוטובוס סגור חנוק ומסריח, וכולם כועסים ועצבניים כשאתה רוצה לעבור כדי לצאת, וזה כל כך מעצבן שלפעמים אפילו אוזניות לא עוזרות ואני פשוט לא עולה לאוטובוסים כאלה...

אני לא מתאר לעצמי מה היה קורה עם הייתי מסתובב עם קיטבק צבאי...

והפלא הנפלא הזה כמובן קורה בירושלים.

ועכשיו יבוא החכמולוג שיגיד שאני לא חייב לעלות לאוטובוסים, אבל כשאני משלם כל כך הרבה, וזה באמת הרבה (6.60 שח לנסיעה אחת) אני כבר לא מצפה לשבת, אלא לפחות שיהיה לי איפה לעמוד....

Honda civic EJ6

פורסם

לגבי זכרונות מהטיסה של בגירה הרי כשאני הייתי ילד לא היו כל השמות הללו .שיא התחכום היה דוק .

בכל אופן אם אני הייתי בטיסה הייתי תולש ממנו את המכשיר , נכנס לשרותים ומוריד אותו עם המים , ואם הילד היה עדיין מחובר למכשיר היה מקבל אותו טיפול .

פורסם
ממש מבין אותך

אני עוד סובל מהתסימונת הרביעית:

באוטובס

לא סותמים את הפה.

השיחות הכי אישיות

בקולי קולות

ואם לא מדברים:מוסיקה בספיקר של הפלאפון.

ימח שמו וזיכרו מי שהמציא את המכשיר הארור הזה.

נכון,הציל חיים באחוז מסוים.

אבל לרוב:מזיק יותר מאשר מועיל.

תוחזר יונת הדואר לאלתR!

מי שמשמיע מוזיקה בספיקר של הסלולרי בתוך אוטובוס צריך להזרק מהאוטובוס תוך כדי נסיעה, לא משנה איזה מוזיקה.

מסכים איתכם כל כך!

קנה אחד כזה, תתקין בבגז', חבר למתג והנה לך אי קטן של שקט ונהגים ערניים סביבך :lol:

sku_102412_1.jpg

מה זה?

• תוכן חדש...