Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בדרך חזרה הביתה מהעבודה (נסיעה שנייה להיום) נדלקה לי נורה צהובה מעל נורית ה"אורות שלך דולקים" הרגילה.

לנורית צורה של מנורה עם סימן קריאה מעליה. בדקתי את תקינות הנורות ברכב וכולן עובדות.

מישהו מבין מה פשר האזהרה? צירפתי תמונה

Picture.jpg

:smilecolr
פורסם

.

יש לך נורה שרופה, בסך הכל. תבדוק את כל האורות מסביב חוץ מהנורות הראשיות בפנסים הקדמיים. אם הכל דולק אז סביר ששמו באור חנייה הקידמי נורת 3W במקום 5W (כנ"ל בלוחית רישוי) או שבפנס האחורי, האור העליון - חניה, שמו נורת 5W במקום 10W.

אם הכל תקין והערכים מתאימים תחליף לנורות טריות - חנייה קדמיים, לוחית רישוי וחנייה אחורי. בכל מקרה אם הנורות ישנות התאורה האחורית תשתפר מאוד.

אם דולק רק בזמן ברקס - נורת ברקס שרופה.

יאללה לעבודה.

אהה וגם תבקש ממישהו שיהיה מאחוריי הרכב ותלחץ ברקס שהאורות דולקים ותבדוק שאין בפנסים מאחור "אורגן אורות". תעשה את זה גם ב- D וגם ב- R.

יש גם איזה קטע עם מגעים מלוכלכים בפנס האחורי שיכול לגרום לזה אבל זה צריך להפנות לרפי לין.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

אני אבדוק ביסודיות לגבי נוריות שרופות. אני לא חושב שה3/5W קשור כי כבר שבועיים אני נוהג על הרכב הזה ורק היום היא נדלקה.

פורסם

זו הייתה נורת חנייה קטנה שנשרפה (ראו תמונה). העניין סודר.

האם החלק הקטן השרוף בר החלפה או רק כל הבקלית?

המוסכניק טוען שאצטרך להכניס את כל הפנס

וגם - איך אני יכול להימנע מהישנות מקרה כזה? מילא שהנורה תישרף, אבל למה להבעיר את כל הפלסטיק?!

Picture 001.jpg

פורסם

נסה לחפש פנס (מקורי!) מפירוקים.

סביר שמדובר בפנס תחליפי או לחילופין שהרכיבו את הנורה כל כך עקום (וצריך לזה גם ידיים עקומות מאוד) ככה שהיא נגעה בבקלית.

כתבו מהיכן אתה ואולי יוכלו לעזור לך (רפי לין).

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...