Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לפתוח את השרשור הזה כי הוא עלול לתת הרבה רעיונות לאנשים שאוהבים סאונד איכותי ואין להם את הכסף להשקיע ברמקולים שעולים אלפי שקלים.

התחלתי לאחרונה להתרוצץ בשוק הפשפשים לחפש דברים בזול שהייתי צריך, ונתקלתי שם בהרבה מאוד ובעיקר בציוד אודיו ביתי ישן,

התחלתי להתעניין ומצאתי שם המון רמקולים איכותים בעשרות שקלים, שאני מתכוון לעשרות שקלים זה לא יותר מ-30-40 ש"ח לזוג.

אמרתי לעצמי למה לא לנסות את הציוד הישן הזה ברכב ורכשתי זוג רמקולים ביתים גדולים של סוני מאוד מאוד ישנים (הטוויטרים שם מאוד עיניינו אותי) שראיתי שם ב-20 ש"ח לשניהם.

שמתי את הרמקולים באוטו ועשיתי עוד סיבוב בשוק וראיתי שם רמקולים של דיבוריות ישנות אמרתי לעצמי זה יכול לשמש כמיד לא רע לפי מה שיצא לי לשמוע מדיבורית כזאת משיחות טלפון ברכב שזה נשמע מאוד מאוד דומיננטי, שאלתי את המוכר כמה הוא רוצה לדיבורית אמר לי 15 שקלים ונתתילו כמובן 10 שקלים ליחידה.:-)

אוקיי פרקתי את המידים והטוויטרים אהובים שלי, המידים של מורל הייבריד ואת הטוויטרים שופרים ביתים תוצרת YAMAHA הדגם בחתימה טוויטר מדהים ונדיר, והרכבתי את את הרמקולים מהפשפשים.:-P

תמונות וסרטון קצר:

בסרטון ממש קשה לשמוע את התמונה הכוללת והתוצאה המרשימה, אבל אפשר לשמוע מעט צלילים יפים, לא הגברתי חזק כדי לא לעוות את המיקרופון של המצלמה.

http://www.youtube.com/watch?v=go6pKxKU9oI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Photo0366.jpg

Photo0365.jpg

Photo0364.jpg

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת אפשר "לקמבן" פלאים מרמקולים ביתיים. עכשיו מותקנים אצלי זוג רמקולים 3.5 של peerless שהיו בזמן עבר במערכת ביתית של חבר- חיברתי לרדיו דיסק והתוצאה לא רעה בכלל.

בהחלט מומלץ עם תקציב לחוץ.

פורסם
עוד מעט יקפצו אנשים ויגידו שבאמת שומעים מדהים :-)

יוני תתחדש.

סה"כ שומעים לא רע בכלל .

לא תמיד צריך להשקיע עשיריה .

על זה דיברתי:-P

אייל אתה שמעת את המערכת באוטו של יוני או מהקישור שהוא העלה?

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

יוני,

אלמנטים ישנים מאוד מאוד זולים - כי הם ישנים. אתה לא יודע מה עבר על הרמקול הזה או כמה זמן הוא יחזיק.

בייחוד כשהוא בייתי ובאקלים של רכב - לך תדע.

האלמנט יכול להיות אלמנט נפלא אבל זה כמו לקנות במוו סדרה 7 שנת 96 ב45 אלף שקלים ולאמר וואו - ובתכלס זה באמת רכב מדהים אפילו לשנת 2012

אבל כמה זמן אתה תחזיק אותו? לך תדע...

לגבי המיד של הדיבורית - הגזמת כאן קצת לדעתי - במדיסאונד אתה יכול להביא ב12 דולר לרמקול אאורה NS3 שנחשב למיד פשוט פנטסטי והתמורה היא לא פרופורציונאלית לעומת המחיר של האלמנט כמו כן ויפה XT25

תוסיף לזה זוג פירלסים SDS או HDS ואתה מקבל מערכת שלושה חלקים לפנים בגרושים.

שלא לדבר על זוג אקסקלוסיב של פירלס 7 אינטש שעולים 70 דולר לאחד וזה מחיר מגוחך לרכיבים שכאלו.

ועדיין - לך תדע כמה זמן זה יחזיק אחרי הגשם הראשון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
קודם כל יפה מאוד אהבתי את הרעיון בהחלט יוזמה מבורכת.

אתה עובד אקטיבי?

חצי אקטיבי.

קרוס 2WAY ביתיי למיד ולטוויטר כי האלמנטים 8 אוהם והערכים שונים, ושאר החיתוכים דרך המכשיר.

המיד והטוויטר מחוברים ליצאה של הטוויטרים עם הקרוס, הוופרים ליצאה של ה-MID LOW MID HIGH והסאב לסאב.

פורסם

יוני,

אלמנטים ישנים מאוד מאוד זולים - כי הם ישנים. אתה לא יודע מה עבר על הרמקול הזה או כמה זמן הוא יחזיק.

בייחוד כשהוא בייתי ובאקלים של רכב - לך תדע.

האלמנט יכול להיות אלמנט נפלא אבל זה כמו לקנות במוו סדרה 7 שנת 96 ב45 אלף שקלים ולאמר וואו - ובתכלס זה באמת רכב מדהים אפילו לשנת 2012

אבל כמה זמן אתה תחזיק אותו? לך תדע...

לגבי המיד של הדיבורית - הגזמת כאן קצת לדעתי - במדיסאונד אתה יכול להביא ב12 דולר לרמקול אאורה NS3 שנחשב למיד פשוט פנטסטי והתמורה היא לא פרופורציונאלית לעומת המחיר של האלמנט כמו כן ויפה XT25

תוסיף לזה זוג פירלסים SDS או HDS ואתה מקבל מערכת שלושה חלקים לפנים בגרושים.

שלא לדבר על זוג אקסקלוסיב של פירלס 7 אינטש שעולים 70 דולר לאחד וזה מחיר מגוחך לרכיבים שכאלו.

ועדיין - לך תדע כמה זמן זה יחזיק אחרי הגשם הראשון.

אני חושב לא שמת לב למחיר שרכשתי אותם.

אני השקעתי עד היום מכל השדרוגים והציוד האיכותי יותר מ-9K ומשומש לא חדש, אולי לאנשים זה יראה מעט אבל בשבילי זה הרבה מאוד.

אני רכשי פה אלמנטים ב-40 ש"ח ושוב 40 ש"ח.

למי אחפת כמה זמן זה יחזיק ותאמין לי זה יחזיק המון כי זה לא הזבל שמיצרים היום וכל הרמקולים מהמגנטים של הנודיום וזבלה הזה, אין סיבה בעולם שזה ישרף או לא יחזיק, ההשווה במכוניות זה משהו אחר, תשים לב לסכומים שאתה מדבר אלהם, אני מדבר פה על 40 ש"ח איזה סיכון כבר יש פה?

אנשים קונים רמקולים ב-2000 ש"ח ולא מרוצים.

אתה כנראה לא מבין באיזה רמה של סאונד מדובר ולא פתחתי את השרשור הזה סתם.

דרך הסרטון אי אפשר לשמוע ורשמתי את זה שאי אפשר לשמוע את הסאונד שיוצא מהרמקולים האלה.

פורסם

אני דווקא מתאר לעצמי שהסאונד נפלא - העמידות של הרכיבים מוטלת בספק בעיניי - מקווה שזה יחזיק לך.

את המידים בכל זאת הייתי מציע לך להשקיע קצת יותר - ממש ממש קצת יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא הולך לישאר אם זה אם זה מה שמדאיג אותך, אני חוזר למיד ולטוויטרים הקודמים שלי.

אני עשיתי את זה כדי להראות שאפשר להגיע רחוק גם במינימום כסף.

אני אוטוטו מחליף לרכב חדיש אז החלטתי לעשות ניסויים שיכולים להיות מעניינים.

אבל במחירים כאלה למה לא לנסות, אני כבר שבוע נוסע אם זה ומדפדף שירים ושזה נשמע יותר טוב מ-90 אחוז מהרכבים ששמעתי עד היום, שיש בהם מערכות בעשרות אלפי שקלים.

יש לי חבר שחדש בתחום הסאונד ברכב ומאוד מתלהב מהתוצאה והוא רוצה להרכיב אצלו מה שיש לי כרגע וחופר לי על זה כבר שבוע, וזה בחור שמתעסק עם סאונד והוא אומר לי יוני! איזה סאונד מדהים. :shock:

אני עוד הולך לנסות הרבה רכיבים כאלה ולראות להן זה יוביל, לא אחפת לי לזרוק 40 ש"ח בשבוע.

פורסם

כל הכבוד על היוזמה, נראה כמו פרוייקט מעניין וכיפי. זה טוב לראות משהו שונה מידי פעם.

אני חייב לציין שיש לך ביצים להעלות את זה לפורום - הרי זה סיכון שהרבה אנשים יקטלו אותך על זה. אז קבל ח״ח:-D

לגבי המידים של אורה שאדי ציין, כמעט הבאתי שישיה שלהם בשביל הקורות (ראיתי התקנה כזו באקספלורר והם עמדו בקצב יפה מאוד עם שישה סאבים 15 בתיבת באנדפאס).

• תוכן חדש...