Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי בעיה מוזרה עם הסאב,הוא לא פעל ללא BASS BOOST,ואני הבנתי מה הבעיה !

מהמנחת יוצאים שני RCA זכרים. כל אחד בנפרד מתחבר למפצל ( נקבה לשתי זכרים ) כך שיש לי 2 זוגות של שני RCAזכרים.

כל זוג בנפרד , מחובר בגישור בין INPUT של REAR ו INPUT של FRONT בהתאמה ( אדום ב FRONT לאדום ב REAR , לבן ב FRONT ולבן ב REAR ) .

במצב הזה שאני מרים את הווליום של REAR של הסאב ,הוא סתם מוציא רעשים ולא באסים ,עובד כמפליץ .(BP OFF ו-BASSBOOST 0).

אם אני מחבר רק RCA אחד ב REAR ולא שתיים , לא משנה אם אדום או לבן הסאב מוציא באס אבל כשאני מגביר אין לא מספיק כוח לעמוד בזה ואז הוא עושה רעש מוזר (כמו במצב למעלה) כאילו אין לו כוח לעמוד בבאס ואם אני מוריד ווליום הוא כן מוציא באס אבל חלש ,בקיצור במצב הזה אין לו מספיק כוח לעמוד בווליום הרצוי .(BP OFF ו-BASSBOOST 0).

כשאני מחבר את ארבעת ה RCA בין FRONT ל REAR בהתאמה כמו שתיארתי בהתחלה ואני עובד על BP הווליום של ה REAR לא משפיע על כלום ,והווליום של ה FRON משפיע גם על הקומפוננט וגם על הסאב ושאני מרים BASS BOOST יש לי באס יפה ,אבל עדיין ,זה לא צריך לעבוד ככה זה צריך לעבוד כמו במצב הראשון שתיארתי .מקודם חשבתי שהווליום של הסאב עד הסוף ולא הבנתי מה קורה פה , אבל עכשיו הבנתי שהוא בעצם לא השפיע על כלום וסאב עבד על הווליום של FRONT ורק עם BASSBOOST קיבלתי באס רצוי .

משהו פה מוזר מאוד ,אני אשמח לפתרונות .

תודה רבה !

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

שהמגבר על מצב BP ,הקרוס של האחורי והווליום שלו לא בשימוש,הקרוס הקדמי והולליום משפיע גם על הסאב .

פורסם

כנראה שיש לך פזה הפוכה בחיבור למנחת, תהפוך את החיבור בכניסה אחת למנחת (החיבור שמגיע מהמכשיר המקורי למנחת) ואני מאמין שהבעיה תפתר . בהצלחה

פורסם

ואז לחבר את ארבעת ה RCA רגיל בהתאמה כמו שאמרתי במצב הראשון בגישור ?

פורסם

המנחת מתחת למושבים צריך להרים את הכל כדי לבדוק,אני יכול במקום זה פשוט לשחק עם הכניסות של המפצלים למגבר ? לנסות להחליף שם את הפזות?

פורסם

לפי התאור שלך.

אתה צריך לבדוק קוטביות את החוטים (הפלוס מינוס מהרדיו דיסק) שמחוברים למנחת.

להחליף RCA לא יעזור לך!

בכל מקרה מאיפה אתה בארץ.?

תחשוב לקפוץ לחבר פורום / מתקין מהאזור שלך שיעזור לך לפתור את הבעיה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...