Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזכירה קצת את היונדאי החדשות.

אותה צורה כמעט לזה וליונדאי I35

תודה על הפרסום :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

וואו! גריל של אסטון מרטין. מזכירה מאוד במראה האגרסיבי את הלאנסר והגלאנט של פעם.

מדהים.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

מהצד מאוד מזכיר את מונדאו הנוכחית. לדעתי חזית נראית "רע" במובן הטוב. חזית אגרסיבית וספורטיבית אבל בעלת אלגנטיות מסוימת! אישית אהבתי.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

הפיוז'ן המוחלפת בילתה תקופה ארוכה במחיצתי בזמן מגורי בניו יורק, SEL V6 כפולת הנעה, הדגם הכי יקר של הפיוז'ן, אני אהבתי, הרכב היה מהנה לנהיגה, מרווח מאוד ומפנק, הבעיה הייתה בעיצוב החיצוני שהיה די סתמי ולא השאיר רושם מיוחד, חומרי הפנים היו טובים והכל הרגיש מוצק, התפרים במושבים היו בגוון בהיר על עור שחור, ובכללית הרכב הרגיש טוב, בהתחשב בעובדה שהוא מבוסס על רצפת המאזדה 6 זה גם די מובן.

הפיוז'ן נמכרה די טוב בארה"ב אך מעולם לא הבריקה מול המתחרות מיפן, אני חושב שעם העיצוב החדש יש לנו פה משהו קצת יותר אטרקטיבי.

מה שמסקרן אותי כרגע זה איך תראה הגרסא של לינקולן....

ככה היא נראתה בגלגול הראשון :

2008_ford_fusion_v6_sel-pic-30745.jpeg

ככה נראתה הלינקולן:

L2699_1.jpg

אחרי מתיחת הפנים:

2010+Ford+Fusion+SEL+2.jpg

2012-lincoln-MKZ-front.jpg

אפשר להבין שאין שינוי משמעותי במרכב, אבל זאת שהוצגה זה עתה פשוט צועקת - פורד...

haters will hate

• תוכן חדש...