Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מגבר של HERTZ HE.4 והוא מגביר לי קומפוננט מורל טמפו , סאב וופר של PIONEER TSW309S4 .

הוא מגביר לי את הקומפוננט מצויין אך את הסאב הוא לא פותח מי יודע מה ... יש לי הרגשה לא מרוצה לגבי איך שהוא מגביר את הסאב . המגבר עלה לי 1000 שקל שזה מחיר שאני אמור להיות מרוצה .

רציתי לשאול אם אני מחליף אותו כדאי לי להחליף ל JBL GTO1004 או MAC AUDIO Z4200 או החדש ZL4500 .

אלו אותו מחיר פחות או יותר 1000 שקל ואני אצטרך מנחת כי אין לו אחד או שניים כי אין לו כניסות HI אבל לא אכפת לי להוסיף עוד טיפה רק להיות מרוצה שמתי כבר סכום עוד טיפה כדי להיות מרוצה עדיף לי....מה המלצתכם ?

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם
תבדוק את החיבורים, תוודא שחיברת את הסאב בגישור ולא בחיבור רגיל.

לא חיברתי את הסאב בעצמי המתקין חיבר לי..הוא מחובר על ערוץ מונו אם אני לא טועה..אבל כדי לוודא איך אני בודק שהוא בגישור ?

פורסם

הגעתי למסקנה שהמגבר הזה לא מרים לי את הסאב כלל וכלל לטעמי ואני רוצה להחליף אותו ל JBL GTO1004 ,ההבדל משמעותי ? בנתונים שלו כתוב 100X4 RMS ובגישור 284 RMS . אני אהיה יותר מרוצה ממנו עבור הסאב והקומפוננט ?

פורסם

לפני שאתה מחליף מגבר,תרשום כאן את אופן החיבור שלו או שפשוט תצלם ותעלה לכאן תמונה של הצד עם הכיוונים ותמונה עם הצד שאיך זה מחובר אליו הרמקולים.

בכל אופן המגבר JBL מגבר חזק ובטוח שלא תהיה בעיה בו,הוא מסוגל להרים הרבה סאבים וגם קומפוננטים.

Scan Speak

פורסם
לפני שאתה מחליף מגבר,תרשום כאן את אופן החיבור שלו או שפשוט תצלם ותעלה לכאן תמונה של הצד עם הכיוונים ותמונה עם הצד שאיך זה מחובר אליו הרמקולים.

בכל אופן המגבר JBL מגבר חזק ובטוח שלא תהיה בעיה בו,הוא מסוגל להרים הרבה סאבים וגם קומפוננטים.

אוקיי אני כבר אעלה תמונה .. אבל אני יגיד לך את האמת אני שמתי על ה HERTZ אלף שקל וזה לא קצת הוא אותו מחיר כמו ה JBL ואין לי הרגשה טובה כלכך אני כאילו משו חסר לי ואני מבואס על זה..יש לי את הקבלה ועשיתי את כל הסיפור ביום חמישי האחרון במידה ואני ארצה להחליף אני מקווה שלא תהיה עם זה בעיה..

פורסם

התמונה הזו מספיקה ? ה GAIN של הסאב עד הסוף וכיוונתי את התדרים של הסאב והקומפוננט לאזור ה 80HZ.

זה מחובר למערכת המקורית כך שאין לי מנחתים זה מחובר בכניסות HI

sdd.jpg

פורסם

זכור לי שהסברתי לך בעניין ההרצים איפה בערך לכוון אותו.

איזה צבעים חיברת ל +- של הסאב? למה יש לך 4 כבלים של רמקולים בחיבור של B ? מה מהם מחובר לסאב?

Scan Speak

פורסם

זה הצד של החיבורים.

לסאב מחוברים שתי הכניסות התחתונות בצד שמאל וימין ,למה יש 4 זה אולי בגלל הכניסת HI ? והסאב זה B

DSC07569.jpg

פורסם

לפי החיברים זה נראה תקין,תשמע יכול להיות שזה הסיבה עם הכניסת HI,כך שגם אם תחליף מגבר לא יודע עד כמה זה יהיה משמעותי.

לדעתי תחזור למתקין ותגיד לו מה הסיבה שלא שומעים את הסאב כמו שצריך,הוא כבר יגיד לך אם אתה צריך מנחת ולחבר לRCA או שיש בעיה אחרת.

Scan Speak

פורסם
לפי החיברים זה נראה תקין,תשמע יכול להיות שזה הסיבה עם הכניסת HI,כך שגם אם תחליף מגבר לא יודע עד כמה זה יהיה משמעותי.

לדעתי תחזור למתקין ותגיד לו מה הסיבה שלא שומעים את הסאב כמו שצריך,הוא כבר יגיד לך אם אתה צריך מנחת ולחבר לRCA או שיש בעיה אחרת.

אמרתי לו ישר שיש בעיה עם הסאב וניסינו לחבר אותו עם מנחת ו RCA וזה השתנה מעט אך לא מספיק כדי לשים מנחת ככה הוא אמר ..אבל אם אני אחליף מגבר אני אחבר עם מנחתים ואז לא תהיה לי בעיה לא ? כנראה זה המקסימום של המגבר והוא לא מספיק...?

אני ממש מבואס על העניין הזה אני אומר לך את האמת ..

פורסם

ובעניין ההחלפה יש לי קבלה זה היה ביום חמישי האחרון כמו שאמרתי והמגבר של JBL GTO1004 אותו מחיר,יחליפו לי את זה בלי להתווכח או שאני אמור לשבת על הבן אדם ולשכנע אותו וכל הסיפורים האלה...

פורסם

אם ראית מהתחלה שזה לא מספיק אז למה רכשת את זה ככה?

תגיד לו שאתה רוצה לחבר מגבר אחר ולשמוע אם יש ההבדל,עדיף כמובן למשהו יותר חזק,תגיד לו גם שאתה רוצה לשמוע את זה עם מנחת.

תחזור אלינו ותדווח

Scan Speak

פורסם

בעניין ההחלפה יש לי קבלה זה היה ביום חמישי האחרון כמו שאמרתי והמגבר של JBL GTO1004 אותו מחיר,יחליפו לי את זה בלי להתווכח או שאני אמור לשבת על הבן אדם ולשכנע אותו וכל הסיפורים האלה...

רציתי לרכוש אצלו גם סאב וופר אבל בגלל שהיה חלש רכשתי במקום אחר ,אני רוצה להחליף את המגבר הוא חלש בשביל הסאב ה GAIN עד הסוף ( לא אמור להגיע עד הסוף בכלל...) וזה לא מספיק..הוא לא פותח אותו ואני לא מרוצה מזה ..

• תוכן חדש...