Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 19 הוצאתי רשיון נהיגה בסביבות 17-17 וחצי , אחרי שהוצאתי בערך ככה שנה פחות או יותר נהגתי רגיל בסבבה ואפילו נהגתי בצורה נשית הן בישיבה והן בנהיגה "והשארתי" את הרכב נראה כמו שהוא נראה , רגיל. בערך מגיל 18 פחות או יותר נכנס בי ג'וק אבל ג'וק גדול של "פוזות". כל הכסף שעבדתי זרקתי על מערכת לרכב(יצאה גרועה ד"א)וכל מיני קישוטים לרכב כדי "שימשכו עיניים" (כשמדובר בקורולה 99 ונהג בן 19 נוהג בה אתם מבינים למה)כל פעם שעשיתי משהו וזה גרם לי לסיפוק חיפשתי את הדבר הבא וככה יוצא מצב שאני במשך שנה כל מה שאני רוצה לקנות ולבזבז זה רק על האוטו כל דבר שאני רוצה לשים בו גורר ריבים עם אמא שלי למשל ועוד אינספור בעיות שכמעט לא מעניין אותי שום דבר לקנות מלבד דברים לאוטו. יש לציין שעשיתי את האוטו יותר מדי "ערסי"\ערבי אפילו שזה לא רכב ישירות שלי. אני נורא מאוהב בנהיגה וברכב וקשה לי מאוד עם האובססיה הזאת. למה קשה?כי שאני רוצה לשים כל דבר וזה אומר לעשות את האוטו הכי יוקרתי מפציץ וקצת םוזאיטיסט אני צריך לזכור שהאוטו לא שלי ואני לא יכול לרכוש(מסיבות כספיות אני כשלעצמי עני מרוד ו350 שקל מהצבא לא עוזרים) רכב בתקופות הקרובות. זה מתסכל. אני צריך עזרה איך להשתחרר מזה.

תודה.

פורסם

תן לעצמך שתי סטירות ותגיד שלוש פעמים בקול רם "אני אידיוט". או לחילופין - לך לפסיכולוג.

אם ההורים שלך לא מסוגלים להשתלט עליך, כנראה שאין לך ברירה אלא להשתלט על עצמך. תתחיל לחסוך כסף ולהפסיק לבזבז אותו על שטויות לאוטו. תתחיל לנהוג כמו בנאדם או שתאבד את הרישיון. זה הכל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מאמין ברגע שתקנה רכב משלך,תשלם דלק,תיקונים,טסט,ביטוחים תלמד להיות יותר חסכן עם הכסף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני בן 19 הוצאתי רשיון נהיגה בסביבות 17-17 וחצי , אחרי שהוצאתי בערך ככה שנה פחות או יותר נהגתי רגיל בסבבה ואפילו נהגתי בצורה נשית הן בישיבה והן בנהיגה "והשארתי" את הרכב נראה כמו שהוא נראה ,

מה מיוחד בנהיגה ובישיבה נשית ?

אצלי כול כול הנשים נוהגות בצורה דומה...יושבות במושב נוסע עם הראש למטה :roll:

איזה כייף לי :)

פורסם
אני מאמין ברגע שתקנה רכב משלך,תשלם דלק,תיקונים,טסט,ביטוחים תלמד להיות יותר חסכן עם הכסף.

מחזק. כמו כן, זה בא עם הגיל.

או בניסוח אחר: עם הגיל אתה מגלה שבעצם אין לך כסף...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פוזה עם קורולה 99? לא משנה מה תעשה עם הגברת הזקנה הזו, רכב של צעירים היא לא תהיה. אז להשקיע במערכת זה דבר אחד, אבל קישוטים? רחם על אמך המסכנה שרוצה להגיע מנקודה א' לב' בלי כדור דיסקו תלוי מהמראה וסנפיר כריש על הגג. תוריד את כל הקישוטים ואם אתה מרגיש אנרגיות להתעסק עם האוטו תתעל אותם למשהו יותר חיובי כמו לשמור את המכונה הזקנה במצב הכי קרוב למקורי. תתפלא כמה זמן אפשר להשקיע בדיטיילינג פנימי וחיצוני של האוטו.

פורסם

המודעות שלך לכך שהאובססיה שלך למכונית היא מזיקה - היא כבר חצי הדרך לפתרון.

הדרך הטובה ביותר להיפטר מאובססיה היא להחליף אותה באובססיה אחרת, אך פחות מזיקה.

במקום להתעסק במכונית - עשה ספורט, קרא ספרים, צייר, נגן או כל דבר אחר שמתאים לך.

אני משוכנע שיש כאן בפורום רבים אחרים שעבורם האובססיה למכונית היא דווקא הדרך הטובה והמתאימה לאישיות.

פורסם

תחליף את האובססיה :

1. נהיגה מתקדמת.

2. אנף ספורט אחר (רכיבה על אופנים)וכו.

3. תעבור לקארטינג (זה מה שחוקי כרגע בארץ)

בהצלחה.

פורסם

בדרך כלל אוטו מעפן במיוחד כמו טויוטה קורולה מהבציר הזה משופרים יתר על המידה הם מגנט שוטרים.

כשאתה יוצא בשישי וחולף על פני ניידת אתה מגדיל את הסיכוי שלך להיעצר לבדיקה בכמה פעמים.

אז לפני שאתה מוסיף תבין שאתה בעצם גורע. ועל הדרך מושך צומת לב מיותרת.

תנסה לשנות את התפיסה שניקילים וכל הצעצועים האלה זה מוסיף. ואוטו יפה באמת זה אוטו שנראה כאילו הוא רק יצא מהחברה. בלי קישקושים.

אולי אז יהיה לך יותר קל לכוון את הכסף שלך למקום אחר.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

תשיג חברה.

עדיפות לאחת כזו שתבזבז עליה את כל הכסף שאין לך ואז גם אם תרצה לבזבז על הרכב, לא תוכל :lol:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...