Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת "winter" - שברולט אפיקה X

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לנו בגיר כפתור שנקרא "WINTER". לחצתי עליו ובנסיעה הרגשתי שהאוטו פחות סוחב, כאילו מגביל את המהירות שלו. בנוסף הרגשתי שההגה קצת יותר כבד וקשה לסיבוב מהרגיל.

מישהו יודע מה עוד המערכת הזאת עושה? אני מניח שזה עוזר למנוע החלקה של הרכב (בגלל השם) ולכן אני לא כל כך מבין איך הקשיחות של ההגה קשורה לזה. מישהו יכול להסביר לי?

תודה לעוזרים ושבת שלום.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

המערכת גורמת לרכב ליסוע בטורים נמוכים ולהתחיל בהילוך שני נסיעה מעמידה , כדי שהרכב לא יכנס למצב החלקה .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
כנראה כדי שלא תוכל לבצע תנועות חדות בהגה שיגרמו לאיבוד אחיזה בכביש רטוב.

כביש רטוב זה piece of cake , יצרני הרכב עשו ״מצבי חורף״ כאלה בשביל חורף אמיתי, מהסוג שאין פה, עם שלג וקרח על הכביש.

מערכות ישנות היו יודעות להתחיל נסיעה בהילוך 2, מערכות מתקדמות משנות את כל תגובת המצערת,העברת הילוכים,את תגובת הבלמים, ומבצעות וויסות שונה של העברת הכוח לכל הגלגלים.

V5

• תוכן חדש...