Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאמין ששמתם לב מהכותרת שאין לי יותר מדי מושג מה אני רוצה, אני יודע לזקק את זה לכדי -

רכב יחסית קטן (האצ'בק/סופר מיני) עם מראה צעיר (חשוב לי שיראה טוב גם מבפנים), חסכוני, לא יביא אותי למוסך (וכשאני כן אגיע אני לא אצטרך כיסים עמוקים מדי) - אמין ושמחיר הביטוח לא יהיה מוגזם (ביטוח עד גיל 24).

אני יודע שאת ההאודי והמיטו אני אוכל למצוא רק כמשומשות בנות שנה וחצי~ ואילו את האסטרה והמיטו ניתן לרכוש כחדשות.

אני ממש מתחבר למראה של ה-A1, בכל פעם שאני רואה את הרכב על הכביש אני מוקסם ממנו, אבל אני מפחד לרכוש את הרכב ביד-2 כי קשה לדעת מה מקבלים, ויש סיבה שאנשים מוכרים את הרכב כבר אחרי שנה-שנתיים, אין לי נסיון עם AUDI/אלפא אבל השמועה אומרת שכל המסביב לא ישאיר לי יותר מדי כסף בכיס.

אשמח לקבל מידע על האאודי והמיטו, האם מדובר ברכבים אמינים? חסכוניים? מחיר הביטוח מוגזם? צריכת דלק אמיתית?

הוולוסטר קצת איכזבה אותי מבפנים, היא נראית טוב אבל איכות החומרים יחסית ירודה, יש הרגשה של יפה אבל זול, בנוסף הרגשתי שהרכב ארוך מדי וקצת מאבד את זה, בנהיגה ברכב לא התלהבתי ממש (מנגד אסור לשכוח שיש כאן עיסקת חבילה של רכב חדש במחיר סביר בהחלט, דגם סופרים במבצע הקרוב של "חבר" יעלה 128K~ וזו עיסקת חבילה מעולה).

האסטרה הוא רכב מעניין שנחשפתי אליו לאחרונה, אחרי הורדת המחיר האחרונה מדובר ברכב מאוד מעניין במחיר טוב, גם גרמניה וגם במחיר לא רע בכלל, נראית טוב מאוד, אני דווקא מודאג מצריכת הדלק, 1 ל-11 זה נתון לא מדהים לרכב בשנת 2012.

בחודשיים הקרובים אני מתנייד ברכבות, בהמשך אני אסע עם הרכב מראשל"צ לאיזור ת"א על בסיס של 3 פעמים באמצ"ש ובסופי שבוע אני מאמין שיהיו לי עוד 2~ נסיעות דומות, שאר הנסיעות שלי הן פנים עירוניות.

התקציב הוא 125K, אני פתוח להצעות נוספות, תודה!

פורסם

אני אדבר על האודי.

בתקציב שלך גם חדשה הכי בסיסית אולי תכנס, מבנים היא לא יפה, מבחוץ בלי שם אבזור חיצוני הוא פושרת.

משומשת אולי תכנס לך אחת יותר מאובזרת, קח בחשבו שאין הרבה משומשות.

האוטו נחמד, זריז, לא מהיר במיוחד, קצר ונוח לחניות, חסכוני.

בדגם בסיס ניראה חיוור מבפנים עם רדיו הכי בסיסי של אודי בלי חיבור ומתאם לכלום.

חלפים של אודי לא זולים.

לא ממליץ לך להכנס לזה בתקציב הזה

פורסם

קודם תתחיל עם נסיעת מבחן על האסטרה כדי לבדוק שהיא בכלל מוצאת חן בעינייך (יש אנשים שלא מתחברים לגיר).

אתה צריך קודם להסגר מה אתה מחפש כי הרשימה שפרסמת פה פשוט לא ברת השוואה.

מבין הרשימה שפרסמת אני חושב שהמיטו נותנת פה את החבילה הכי טובה לנהג הספורטיבי כאשר הוולוסטר היא החבילה הכי משתלמת (הכי מרווחת, הכי חדשה, הכי מאובזרת וכו').

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הולוסטר ככל הנראה תיתן לך את השקט נפשי בקשר לאמינות ולחלקי חילוף יחסית זולים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני אדבר על האודי.

בתקציב שלך גם חדשה הכי בסיסית אולי תכנס, מבנים היא לא יפה, מבחוץ בלי שם אבזור חיצוני הוא פושרת.

משומשת אולי תכנס לך אחת יותר מאובזרת, קח בחשבו שאין הרבה משומשות.

האוטו נחמד, זריז, לא מהיר במיוחד, קצר ונוח לחניות, חסכוני.

בדגם בסיס ניראה חיוור מבפנים עם רדיו הכי בסיסי של אודי בלי חיבור ומתאם לכלום.

חלפים של אודי לא זולים.

לא ממליץ לך להכנס לזה בתקציב הזה

הכי חדשה תכנס בתקציב? שכחתי לציין שאני מחפש אוטו' בלבד.. לא נראה לי ריאלי בתקציב שלי.

האאודי משעממת מבפנים? אני יודע שהיא קצת "ריקנית", השאלה אם שווה להכנס לזה בשוק המשומשות היחסית חדשות? כמה עולה לדוגמא טיפול 15K-10K באאודי?

קודם תתחיל עם נסיעת מבחן על האסטרה כדי לבדוק שהיא בכלל מוצאת חן בעינייך (יש אנשים שלא מתחברים לגיר).

אתה צריך קודם להסגר מה אתה מחפש כי הרשימה שפרסמת פה פשוט לא ברת השוואה.

מבין הרשימה שפרסמת אני חושב שהמיטו נותנת פה את החבילה הכי טובה לנהג הספורטיבי כאשר הוולוסטר היא החבילה הכי משתלמת (הכי מרווחת, הכי חדשה, הכי מאובזרת וכו').

מסכים, מחר אני אלך לסוכנות אופל ואבקש נסיעת מבחן.

היום נכנסתי לסוכנות של אלפא, ניתן לרכוש את המיטו בגרסא האוטו' בדגם הכי פחות מאובזר ב-143K כולל כל התוספות הנלוות (קודן, חיישני רוורס) במקום ב-150K, המינוס, בקרת אקלים מכנית, ריפודים פשוטים, ג'נט 16" (קצת משעמם), אבל הדשבורד באדום לוהט!

מסקנה? יקר לי מדי כרכב חדש. (אני מפחד לחשוב על ירידת הערך של הרכב בכלל..)

אני לא יכול להסגר על רכב מהסיבה הפשוטה שזה סובב סביב התקציב, רובן מעניינות אותי, אני מחפש חדשנות באריזה יפה ולא יקרה מדי :)

הולוסטר ככל הנראה תיתן לך את השקט נפשי בקשר לאמינות ולחלקי חילוף יחסית זולים.

כמעט בטוח, לצערי היא גדולה יחסית, והמחיר שלה עלה משמעותית (בלי הנחת חבר אין סיבה לרכוש את דגם הסופרים, וכרגע המחיר עדיין לא בטוח).

פורסם

שכנה שלי קנתה את האוטו מהחברה ב128, הכי בסיסי בלי כלום.

הוא בא בלי כלום.

3 שנים אחריות ךא יודע כמה עולה טיפול.

שוב לא חושב זה האוטו בשבלך.

לך על פולו 3 דלתות כבר ב110 תאבזר קצת

פורסם

אם כבר שקלת את הA1, אתה יכול לבדוק גם את הסיטרואן DS3. היא 10K מעל התקציב, אבל אני חושב שבלובינסקי יתגמשו אם תשים כסף על השולחן (לדוגמה, ההורים שלי קיבלו הנחה של 6K על פיג'ו 308 לפני שלוש וחצי שנים).

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
שכנה שלי קנתה את האוטו מהחברה ב128, הכי בסיסי בלי כלום.

הוא בא בלי כלום.

3 שנים אחריות ךא יודע כמה עולה טיפול.

שוב לא חושב זה האוטו בשבלך.

לך על פולו 3 דלתות כבר ב110 תאבזר קצת

המחירון של A1 בגרסא הכי פשוטה לאוטו' הוא 148K, ככה שהיא קיבלה 20K הנחה, הגרסא הידנית עולה 138K וגם 10K הנחה זה ממש משמעותי, משתמע שהשכנה שלך שיחקה אותה.

אם כבר שקלת את הA1, אתה יכול לבדוק גם את הסיטרואן DS3. היא 10K מעל התקציב, אבל אני חושב שבלובינסקי יתגמשו אם תשים כסף על השולחן (לדוגמה, ההורים שלי קיבלו הנחה של 6K על פיג'ו 308 לפני שלוש וחצי שנים).

נכנס כאופציה, אני אעשה ביקור בסיטרואן ואראה מה הם יכולים להציע לי.

אני לא מאמין שיתגמשו ב-10K אבל נקווה שאצליח להוציא כמה שיותר.

עריכה - מישהי מוכרת DS3 חדשה לגמרי ה-20K מתחת למחירון (115K, עם 200 ק"מ!), הבעיה שהרכב בצבע חום משעמם ובלי צבע שונה בגג, נראה די מיושן ככה.

יש עוד 2-3 שמוכרים אותה ב-120-125 א"ש, שזה גם מעולה, בצבעים יותר מעניינים.

צריך לחקור קצת על הרכב ולסוע עליו, סה"כ נראה ממש טוב (אני מקווה שהיא גם מתנהגת ככה :))

פורסם
המחירון של A1 בגרסא הכי פשוטה לאוטו' הוא 148K, ככה שהיא קיבלה 20K הנחה, הגרסא הידנית עולה 138K וגם 10K הנחה זה ממש משמעותי, משתמע שהשכנה שלך שיחקה אותה.

נכנס כאופציה, אני אעשה ביקור בסיטרואן ואראה מה הם יכולים להציע לי.

אני לא מאמין שיתגמשו ב-10K אבל נקווה שאצליח להוציא כמה שיותר.

עריכה - מישהי מוכרת DS3 חדשה לגמרי ה-20K מתחת למחירון (115K, עם 200 ק"מ!), הבעיה שהרכב בצבע חום משעמם ובלי צבע שונה בגג, נראה די מיושן ככה.

יש עוד 2-3 שמוכרים אותה ב-120-125 א"ש, שזה גם מעולה, בצבעים יותר מעניינים.

צריך לחקור קצת על הרכב ולסוע עליו, סה"כ נראה ממש טוב (אני מקווה שהיא גם מתנהגת ככה :))

גם באוטו דיל שהייתי לא מזמן ראיתי שיש שם כמה A1, ואם אתה לא מתכנן על וטריייד אין אתה יכול לרדת שם במחיר והרבה.

פורסם

אם מעניין אותך כיף טהור מנהיגה, אני אמליץ על האבארת 500. מאמין שניתן למצוא אחת בתקציב שלך בת שנה +-.

רכב מאוד מהנה ומתגמל, נראה טוב (יש הרבה שילובי צבעים) גם בפנים, ויחסית חסכוני בדלק ובביטוח. יחסית כמובן לקטגוריה.

בגלל שזה אולי נראה קצת פרסומי, גילוי נאות. יש לי אבארת, לא 500. ההמלצה נכתבה לפי הניסיון שלי בלבד. מבוסס על מספר נהיגות שלי ברכב + בירור עלויות ביטוח ברוב החברות בארץ (כי הייתי מעוניין לרכוש אחת).

שווה לבדוק

!AWDSOME

פורסם

אתה צריך לברר עם עצמך איזה קריטריון עומד לפני אחד אחר , אתה רוצה קודם כל אוטו חדש או קודם כל אוטו מאובזר (מבפנים , מבחוץ , לא משנה ) .

אם אתה מעדיף אוטו חדש אז הייתי ממליץ לך לבדוק את הפולו - איביזה - פביה , במחיר הזה אתה יכול לקבל את שלושתם חדשות ברמות אבזור גבוהות .

אם אתה מעדיף אבזור ונוחות בוא נקרא לזה ככה , אז אני אישית הייתי ממליץ לך ללכת על מיטו יד שנייה , אוטו שהכי מתבלט לטובה מבין הA1 והוולוסטר והאסטרה .

פורסם
אם מעניין אותך כיף טהור מנהיגה, אני אמליץ על האבארת 500. מאמין שניתן למצוא אחת בתקציב שלך בת שנה +-.

רכב מאוד מהנה ומתגמל, נראה טוב (יש הרבה שילובי צבעים) גם בפנים, ויחסית חסכוני בדלק ובביטוח. יחסית כמובן לקטגוריה.

בגלל שזה אולי נראה קצת פרסומי, גילוי נאות. יש לי אבארת, לא 500. ההמלצה נכתבה לפי הניסיון שלי בלבד. מבוסס על מספר נהיגות שלי ברכב + בירור עלויות ביטוח ברוב החברות בארץ (כי הייתי מעוניין לרכוש אחת).

שווה לבדוק

הוא מחפש אוטומאט

פורסם

עוד אופציות ששווה לך לשקול :

פוקוס החדשה (שים לב שזמן אספקה ארוך), מנוע 2 ליטר עם 170 כ"ס ותיבת DSG, מאובזרת ואיכותית, יש בהצ'בק.

הדגם הפחות מאובזר עולה 126K (אני לא בטוח אבל יש מצב שהמחיר עלה לאחרונה ל-129K).

סיאט לאון 1.8TSI DSG, אמנם הדגם בסוף חייו, אבל במחיר מאד אטרקטיבי, גם סביב ה-130K, אולי פחות במיקוח.

האסטרה נחמדה אבל לא באמת משתווה בכוח לשתי אלה, סה"כ 140 כ"ס, מרגישה חזקה בזינוק אבל מאבדת גובה בהמשך.

הגיר שלה מאד עיצבן אותי, אין לה מחשב דרך (!), ואבזור מאד קמצני, למרות שתא הנוסעים מרגיש מאד איכותי.

הוולוסטר ממש לא משהו בעיניי, תא נוסעים לא איכותי, דלת גימיק מעצבנת, ולא ספורטיבית בכלל. היא רק יפה וגם על זה יש ויכוח..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יצא לי לנהוג על ה500 אבארת' לא מעט וסיבוב קצר על המיטו .

שתי מכוניות שונות מאוד , המיטו מרגישה כמו סופרמיני זריזה ,מעוצבת ונחמדה והאבארת' הרגישה כמו מכונת נהיגה פרופר .

מצאתי ברשת משהו שמתבקש ודי מסכם את מה שאני הרגשתי:

o.jpg

BMW M135I

• תוכן חדש...