Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח אני יקבל קטילות על זה, אבל אין מבואס ממני שהתחיל הסיוט הזה שוב.

והכי באסה שאשתי אוהבת לראות אותה.

למזלי היא נרדמת דיי מהר, והסיוט הזה לא נמשך יותר מידי זמן אצלי בבית,

אבל מהיום בכל חור, בכל שנייה של פרומואים, ובכל עת, נשמע על האח הגדול.

אין לאנשים מה לעשות חוץ מלראות כמה מפגרים שרוצים קצת צומי ויחסי ציבור?

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קנה עוד טלוויזיה, ושלום על ישראל.

אני לא רואה את האח הגדול (זה משעמם ואני לא גייז), אבל זה גם לא ממש מפריע לי שזה קיים (זה כמו קרלינג, לא מבין מה מעניין בזה, אבל לא חייב לצפות).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עוד טלוויזיה יש, אבל זו הבעיה הקטנה.

כמו שכתבתי, אצלי בבית זה נפתר דיי מהר, ואני אפילו לא צריך לעבור לסלון...

אבל זה סיוט כי בכל מקום זה מופיע, וכל שניה יש פרומו של זה, וכל אחד

מדבר על זה, כאילו זו היתה איזה תוכנית שהופעתה שינתה את האנושות.

אני בדרך כלל בנאדם של תחיה ותן לחיות, ולא אכפת לי או מפריע לי מה

אחרים עושים, אבל לא יודע למה, זה משהו שכן מפריע לי, שאני שואל את

עצמי כל פעם, איך אנשים רואים זבל כזה, ועוד ממש מכורים אליו?!

פורסם

האמת שרק מהשירשור הזה הבנתי שיש עונה חדשה של הח#א הזה.

מסקנה - אל תראו ערוץ 2, רצוי טלוויזיה בכלל, והשתמשו בחוסם פרסומות בדפדפן אינטרנט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פלו, הבעיה היא שכולם בארץ מדברים רק על הקרלינג הזה, ואם אתה רוצה להראות חיברות נורמלי, כמוני מול לקוחות, אין לך ברירה אלא להתעדכן מדי פעם בסחי הזה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אושרי, יש יותר מבואסים ממך, תהיה בטוח בכך.

הנחמה היא שתוך כמה חודשים התוכנית פאאחחח הזאת תסתיים, למרות שגם ככה אני לא צופה בערוץ 2, אבל הבלבולי מוח בעבודה על מה שהיה בפרק האחרון, אני לא יודע איך אני הולך להתמודד עם זה מחר.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

למזלי די נגמלתי מטלוויזיה מחורבנת ואני רואה רק דברים שאני מוריד מהרשת, אבל לא יודע למה - פתחתי טלוויזיה וראיתי את פרק הפתיחה. אני חושב שיש באח הגדול, ובמיוחד בפרק הפתיחה, משהו מנחם. אתה יושב מול הטלוויזיה ואומר לעצמך פעם אחרי פעם "איזה מזל שאני נורמלי". באמת, כל הכבוד להם בהפקת האח הגדול, שעונה אחרי עונה הם מצליחים להביא לנו אסופת ווירדוז הזויה ודפוקה בשכל ברמות שכנראה באף סדרת טלוויזיה איכותית לא יצליחו להגיע אליהן לעולם. אין ספק שהמציאות גוברת על כל דימיון.

that being said, כמו שאומרים, אני ככל הנראה לא אמשיך לצפות. השעשוע די מיצה את עצמו מבחינתי. ועדיין, זו הייתה חוויה אנתרופולוגית לצפות בפרק הפתיחה. פרנקוס היה מתמוגג.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קנה עוד טלוויזיה, ושלום על ישראל.

הפוך, גוטה, הפוך. קח את הישנה לתרומה לנזקקים, וחסל.

גם אני לא מבין למה לעזאזל אנשים רואים את הזבל עופות הזה. וגם לי מציק שהוא בכל חור (פירסומות גם באינטרנט, למה מה קרה?! כו-לה עוד טימטום טלויזיוני, לא הסכם שלום עם זימבאבוואה).

נהג מתחיל, חשבת למתג את עצמך כשונה מהעדר מול הלקוחות?...:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם אני ראיתי את פרק הפתיחה (ומודה ומתוודה כי אשתדל שלא להחמיץ אף פרק מהעונה הנוכחית).

כל שנה נראה שהמלהקים מחפשים את היותר קיצוני ואת השונה ביותר, השנה לדעתי הם הצליחו ביג-טיים. חבורת הזויים שכמו שרוני אמר גורמת לי להרגיש נורמלי.

מאוד חבל לי שחוץ מיאנה ושרי (כמה נורא זה לזכור את שמות המשתתפים כבר בפרק הפתיחה?) לא נראה שיש שם יצור אחד לרפואה להזדהות איתו, וזה קצת פספוס.

נחייה ונראה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
האח הגדול זה האוף טופיק של ערוץ 2, בפריים טיים.

רזמל זכית בזה שזה יצוטט בחתימתי עד סוף האח הגדול !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...