Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי עצות שלכם בבחירת dvd, הגיע לי היום הpioneer dv2022 החדש שלי, יש לו חיבור usb והוא קורא divx.

הכנסתי סרט לדיסק און קי והפעלתי אותו, אין כתוביות, ניסיתי כמו שמצאתי ב"גיגול" לשנות את שם הקובץ של הכתוביות לאותו שם של הסרט, אך גם זה לא עזר, חוץ זמה לא מצאתי שום טיפ, מישהו מבין או יודע?

פורסם

איזה סיומת התרגום?

כתוביות עברית SRT: כלול

כתוביות עברית SUB: כלול

כתוביות עברית SMI: כלול

זה בעיקרון מה שהנגן יכול לקרוא.

והאם זה קורא לך רק בחיבור דיסק און קי?,מה לגבי צריבת הסרט על דיסק וצירוף תרגום(באותו שם.).?

פורסם

הכתוביות הם אכן בפורמטים הנדרשים.

אין לי צורב, ואני גם לא מעוניין לצרוב, קניתי מכשיר עם כניסת usb בשביל להשתמש בה בלי להסתרבל עם צריבות.

התייאשתי כבר ניסיתי כל לחצן אפשרי בשלט, שום דבר לא עוזר.

פורסם

לי יש פיוניר ותיק שאוכל ומראה כל מה שנכנס אליו, ואת כל סוגי הכתוביות, אפילו כאלו שהכנתי לבד עבור הילדים.

לא נדרשת שום לחיצה עם השלט. בכל זאת, נסה את לחצן כתוביות.

בדוק גם עם סידי של דיבידי שאת היודע בוודאות כי הוא מציג כתוביות, ונסה עליו את בחירת השפה.

יש אפשרות שבהגדרות המכשיר עניין הכתוביות חסום להצגה. בדוק בתפריטים הרלבנטיים.

נסה לפנות ליבואן - יש להם מודעות גבוהה לתמיכה .

שם קובץ הסרט ושם קובץ הכתוביות חייבים להיות זהים במלואם, פרט ל-3 האותיות של הסיומת.

בדוק אם קובץ הכתוביות נקרא בפיסי ב- notepad ורואים בו תזמון ופונט.

לדוגמה :

1

00:00:15,449
- דוקטור הו: הנשף -

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

היה לי כמה דיסקים צרובים בבית, חלקם הוא לא קרא ולא הגיב אליהם בשום אופן, ואת אלה שהוא כן קרא הוא הציג בהם כתוביות.

קובץ הסרט וקובץ הכתוביות זהה.

פתחתי את הכתוביות בפנקס רשימות ואכן הם בסדר גמור.

הסיומת נתמכת ע"י המכשיר.

ועדיין כלום.

פורסם

קובץ הסרט וקובץ הכתוביות נמצאים תחת אותה תיקיה? נסה אולי ליצור תיקיה, לשים שם את שני הקבצים ולראות האם עכשיו הוא מזהה את הכתוביות.

• תוכן חדש...