Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אני חושב שזה מקרה מספיק חריג כדי לצאת משרשור ה"אתה יודע שאתה מכור כש..."

התעוררתי הרגע מחלום אלכוהול על הפורום וחבריו, וזה הולך בערך כך:

נקלענו שמונה חברי פורום לעיר נטושה איפשהו, ולצערנו הרב היא הייתה מלאה חיות פרא. לצערי אני כבר שוכח מי, אבל ברווז, HANS, ליביו, ובנצי היו חלק מההרכב.

אז מה שקרה זה שHANS וברווז העבירו אותנו קורס מזורז בלוחמה בנויה בלי כלי נשק.

אז מסתבר ש: (הכל כמובן היה מלווה בהדגמות ויזואליות)

1. אם תקחו חנית (כן, רומח) ותעמדו מול אריה מסתער, הוא יראה שהראש שלה חד ויתחמק ממנו.

מצד שני, אם תשימו על הראש של החנית דלי (בחלום זה היה דלי של ECOVER, מי שראה במקרה בחנויות טבע), הוא לא יזהה את הסכנה, יתקע בדלי, ישבור אותו וישופד.

2. אם שני צבאים מסתערים עליך מכיוונים מנוגדים - הם לא רואים אחד את השני! זו ההזדמנות להתכופף בתזמון מושלם ולתת להם לסיים את העבודה.

3. בגלל שהאדם הוא חיה קטנה יחסית, יש מקום רק לאריה אחד לאכול ממנו כל פעם, ולכן אם תופסים אחד מאיתנו זה לא מספק מנוחה לשאר - אז לא להיות שאננים.

4. מסתבר שיש לפורום "דמויות אב רוחניות" שמשדרות סמכות ולכן אף אחד לא יתקוף אותן. בנצי, אתה היית דוגמא. ולטענת האנס מספיק שתעמוד עמידה מאיימת והאריות יברחו.

5. ברווז החליט שהדרך הנכונה להתמודד עם קופים היא כמו להתמודד עם מישהו שבודק את הזונה שלך בלי לרצות לשלם (!). וההמחשה הייתה אישה (היא הייתה אפרו אמריקאית, אבל לא כמוך בנצי) וגבר שעומד לידה ושואל "נו, אז כמה את עושה לי?" וכל פעם גונב לה סיבוב על הציצים עם המרפק (כשאני חושב על זה, זה הרבה יותר מגושם מאיך שזה נראה בחלום). והפתרון שלו היה לגרור אותו מעבר לחומה ולשאול אותו אם עכשיו הוא מרוצה, המאנייק הקמצן. ברווז, זה באמת היה עובד על קוף?

חברים, אני מרגיש שהגענו לרמת אינטימיות מופלגת. ותודה לכם.

אגב, מעניין לפי מה זיהיתי כל אחד. אני חושב שאולי נראיתם כמו התמונת פרופיל שלכם.

שיהיה לכולנו בוקר (?) טוב וסוף שבוע ארוך.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לפני שבוע חלמתי (חלמתי, סוטים!!)שאיתמר נתן לי מתקן גירוד לחתולים.. פאק, דווקא זה באמת קרה :shock::-D

אבל עזבו את זה-מסתבר (בחלום, תרגעו!) שהשארתי ל T-זבורט האדומה שלו אבק כל הדרך בנסיעת המבחן כשהחלטנו לנסוע לב"ש :?

אבל היי, מצד שני-מדובר על ברווז ובנצי. אתה בטוח שזה לא קרה להם באמת? :shock:

פורסם
טוב, אני חושב שזה מקרה מספיק חריג כדי לצאת משרשור ה"אתה יודע שאתה מכור כש..."

התעוררתי הרגע מחלום אלכוהול על הפורום וחבריו, וזה הולך בערך כך:

נקלענו שמונה חברי פורום לעיר נטושה איפשהו, ולצערנו הרב היא הייתה מלאה חיות פרא. לצערי אני כבר שוכח מי, אבל ברווז, HANS, ליביו, ובנצי היו חלק מההרכב.

חיות פרא? ברווז?!... :lol: :lol: :lol:

אז מה שקרה זה שHANS וברווז העבירו אותנו קורס מזורז בלוחמה בנויה בלי כלי נשק.

משדר אמינות בינתיים. אהבתי.

אז מסתבר ש: (הכל כמובן היה מלווה בהדגמות ויזואליות)

1. אם תקחו חנית (כן, רומח) ותעמדו מול אריה מסתער, הוא יראה שהראש שלה חד ויתחמק ממנו.

מצד שני, אם תשימו על הראש של החנית דלי (בחלום זה היה דלי של ECOVER, מי שראה במקרה בחנויות טבע), הוא לא יזהה את הסכנה, יתקע בדלי, ישבור אותו וישופד.

כולם יודעים שאריה פוחד מנוצות. חניתות לא מעניינות אותו. אבל תדגדג אותו עם נוצה, ותראה מה יקרה.

2. אם שני צבאים מסתערים עליך מכיוונים מנוגדים - הם לא רואים אחד את השני! זו ההזדמנות להתכופף בתזמון מושלם ולתת להם לסיים את העבודה.

אתה בטוח שFALU לא היה בחלום שלך?

3. בגלל שהאדם הוא חיה קטנה יחסית, יש מקום רק לאריה אחד לאכול ממנו כל פעם, ולכן אם תופסים אחד מאיתנו זה לא מספק מנוחה לשאר - אז לא להיות שאננים.

תלוי באדם. בשבילי אריה זה מנת מתאבן, כך שהכל יחסי:lol:

4. מסתבר שיש לפורום "דמויות אב רוחניות" שמשדרות סמכות ולכן אף אחד לא יתקוף אותן. בנצי, אתה היית דוגמא. ולטענת האנס מספיק שתעמוד עמידה מאיימת והאריות יברחו.

5. ברווז החליט שהדרך הנכונה להתמודד עם קופים היא כמו להתמודד עם מישהו שבודק את הזונה שלך בלי לרצות לשלם (!). וההמחשה הייתה אישה (היא הייתה אפרו אמריקאית, אבל לא כמוך בנצי) וגבר שעומד לידה ושואל "נו, אז כמה את עושה לי?" וכל פעם גונב לה סיבוב על הציצים עם המרפק (כשאני חושב על זה, זה הרבה יותר מגושם מאיך שזה נראה בחלום). והפתרון שלו היה לגרור אותו מעבר לחומה ולשאול אותו אם עכשיו הוא מרוצה, המאנייק הקמצן. ברווז, זה באמת היה עובד על קוף?

בהתחשב בעובדה שלא הבנתי כלום (ממשיך לשדר אמינות, אהבתי), ובהתחשב בתיאור הציורי (שממשיך לשדר אמינות, אהבתי), אני לא יודע לגבי קוף, אבל אני מסופק.

חברים, אני מרגיש שהגענו לרמת אינטימיות מופלגת. ותודה לכם.

אגב, מעניין לפי מה זיהיתי כל אחד. אני חושב שאולי נראיתם כמו התמונת פרופיל שלכם.

שיהיה לכולנו בוקר (?) טוב וסוף שבוע ארוך.

שמע, קרעת אותי פה.

ותשאיר לי מקום לחבק אותך, בחלום...:lol: :lol: :lol:

אני תוהה, מדוע לא יצאה סכין אחת ממני בזמן הקורס המזורז שהעברתי? ומאיפה בדיוק הוצאתי חנית להדגמות?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...