Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, כותרת...

וביתר פירוט- מסתבר שמשפחתי שלחה כמה קלטות וידאו להעברה לקבצי AVI, ובינהם התגלה הסרטון הזה, שכבר שכחתי שצילמתי אותו. אני משער שמדובר בתערוכת "אוטומוטור" ששם השתתפו חברי מועדון החמש דאז, גם בתהלוכת הרכבים בכביש הפנימי של גני התערוכה וגם בתצוגה באחד הביתנים. נוסטלגיה...

אגב, אני חושב שמדובר בפיסת הסטוריה ממש, כי אאל"ט רוב- אם לא כל הרכבים, הם ישראלים "מקוריים" ולא יבוא אישי (בכלל היה מותר אז לייבא רכב אספנות?).

http://www.youtube.com/watch?v=zGSr9Vw76p0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בסרטון מופיעים גם פריימים בודדים של הרכב המצורף, אז הוספתי אותו. תהנו.

car.JPG

• אחראי פורום
פורסם

איזה יופי :-P

מעניין מי מהן עוד נוסעת. בטח חלקן מוחזקות ע"י חברי פורום.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
איזה יופי :-P

מעניין מי מהן עוד נוסעת. בטח חלקן מוחזקות ע"י חברי פורום.

זיהיתי כמה רכבים שעוד נוסעים, ביניהם פיג'ו 403 שראיתי , על הכבי, לפני כשנתיים

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

סרטון יפה מאד, נוסטלגיה לשמה, יש מספר רב של מכוניות שנעלמו מהנוף שלנולעומת זאת הבובות המדוגמות ליד או בתוך הרכבים - רעיון מגניב.

תודה ששיתפתה אותנו בסרטון

מצא משה

פורסם

תודה על התגובות. הייתי בטוח שיקפצו פה אנשים בנוסח: "הי, הנה הרכב שלי!" וכד', אבל כנראה שהגברדיה התחלפה כליל...

8)

פורסם

הלארק האדומה שינתה גווניה לירוק ושופצה איי שם היא עדין מוחזקת בגאווה ובעליה אף השיק אותה לאחרונה,זכור לי היום הזה היטב

אכן ארוע אוטומוטור שהמועדון שולב בו הנאש גם כן זכורה לי בעליה אף מחזיק לארק 63 הצלחתי לזהות מספר מכוניות שנוסעות עד היום ומגיעות למיפגשים.

עופר בן צבי

פורסם

אהבתי את הסטנד של הסופה! סופות חדשות ונוצצות...

רק היה חסר לי קצת את הילדים הקטנים שמפרקים את כל מה שניתן לפירוק מכל מכונית ומכונית. מה, אז היו ילדים אחרים בארץ?

פורסם

איזה יופי של סרטון,

מראה שהתחביב היה מושרש היטב כבר לפני 18 שנים וידעו להפיק אירוע גם עם הרבה משתתפים וגם על רמה

מציאה חשובה, ממש פיסת היסטוריה של התחביב והמועדון

• תוכן חדש...