Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עקב רצון למעבר לסאב וופרים שדורשים נפחי תיבה קטנים עוד יותר מזו של הסיז אני מעמיד את הסיז המדהים שלי למכירה.

מדובר בסאבוופר 12 אינטש שנחשב לאחד מהסאב וופרים הכי טונאליים בתחום הSQ.

הסאב הוא הSW300I מסדרת LOTUS שהיא סדרת ההיי-אנד של SEAS לתחום האודיו לרכב.

התיבה היא תיבה אטומה בנפח 32 ליטרים (טיפה יותר מ1CF ) אבל עובי העץ הוא 25מ"מ :twisted::twisted::twisted:

כל מה שהסאב הזה סופג זה בסה"כ 180 וואט RMS מה שאומר שכל מונו בלוק הכי מסכן בעולם, כל מגבר שני ערוצים 50*2 הכי מסכן בעולם - יצליחו להרים אותו בהצלחה רבה!

זה גם אומר שהסאב הזה ירחם על תשתית החשמל שלכם ואל תטעו - הוא מפרק לרכב את הצורה!

באס מ-א-ו-ד שמן, יורד נמוך וטונאלי בצורה שקשה להסביר במילים, פשוט אחד משני הסאבוופרים הכי טובים שהיו לי עד היום וגם אחד מהטובים ביותר שיצא לי לשמוע.

לשאלת המחיר -

מחירו כחדש בזמנו היה 2100 שקלים.

לחברי הפורום הוא היה נמכר ב1900 שקלים

תוסיפו לזה תיבה טנקיסטית + גריל.

ו- הסאב בקושי בן שנתיים והוא נראה ועובד כמו חדש. שמור כמו פולניה בבית אבות :-P

ומה אני מבקש עבורו? (כן, כולל התיבה וכולל הגריל)

מורכב ברכב - אפשר לבוא לשמוע.

סה"כ 1300 שקלים - תבינו, זה בדיחה של מחיר.

DSC_0155.JPG

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה - ראשונה ואחרונה

אחרי זה - הסאב לא יוצע יותר למכירה.

1300 שקלים לסאב SQ מדהים + תיבה לא מתפשרת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...