Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריטלין ללא מרשם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מי יודע מה קורה עם זה ?

אני יכול פשוט ללכת לבית מרקחת ולקנות ? או שיש את כל התהליך הזה של האבחון וכו׳ ?

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

נדרש מרשם.

צריך אבחון, אבל אתה יכול לנסות להוציא את זה מרופא המשפחה שלך, אם תרמוז לו שפעם כבר קיבלת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הרופאת משפחה שלי סוציוטמטית על, היא לא תביא לי שום דבר ללא אבחון מתאים.

אני זוכר לפני כשנה, היא עשתה לי מלא בעיות בחתימה על הטופס הירוק להוצאת רישיון אופנוע.

עכשיו כשאתם אומרים אבחון, הכוונה היא לדבר הזה שמשלמים עליו 400 ש״ח בערך עם מבחן מול מחשב משנות השמונים ?

פורסם

אתה כנראה לא מבין.

ריטלין זה לא אקמול שלוקחים כשנדמה שיש בעיה. יש לו תופעות לוואי והוא עצמו מכיל חומרים שנמצאים תחת פיקוח הדוק ואף אחד לא אמור לקבל אותו ללא צורך.

אז אם אתה חושב שאתה סובל מבעיה שריטאלין יעזור לה, תצטרך לעבור את האבחון המתאים שיקבע זאת.

אם אתה סתם מחפש ריטלין בקומבינה, תצטרך לפנות לאפיקים לא חוקיים.

פורסם
הרופאת משפחה שלי סוציוטמטית על, היא לא תביא לי שום דבר ללא אבחון מתאים.

הרופאה שלך סוציומטית כי היא לא תסכים להוציא לך מרשם לתרופה שעלולות להיות לה תופעות לוואי בלתי מבוטלות?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לפני כמה זמן הותר לרופא משפחה להוציא מרשם בלי צורך באבחון.

תנסה לבקש. לא ילך? בקש מחבר שיקח מהרופא משפחה שלו ותחזיר לו כסף.

אבל למה אתה בעצם צריך את זה?

פורסם

היא סוציומטית מסיבות אחרות לחלוטין, אבל אני יודע שאם אני אבקש ממנה ריטלין ללא מרשם היא תסרב.

אני צריך את זה כי אני לא זוכר שהיה לי כ"כ קשה ללמוד (ולהתרכז ולא לפזול לעשות דברים אחרים) כמו שעכשיו.

אני לומד בפתוחה. כן ללמוד בפתוחה זה קשה לכולם. אני חושב ריטלין יכול להקל על הדברים.

ולא, אני לא מעוניין בניתוח אופי של "מה הסיבות שקשה לך ללמוד"

פורסם

עדיף לך לקחת תחליפים טבעיים, דוגמת "ריכוזית" בלי מרשם ללא חומרים מסוכנים שיש בריטלין,

ואם אתה לא עושה ספורט בצורה סדירה, אז תכניס את זה לסדר היום שלך, לא צריך להשתגע, אבל ריצה יום כן יום לא , וכפיפות בטן, שכיבות שמיכה, יכולים רק לעזור לך.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
עדיף לך לקחת תחליפים טבעיים, דוגמת "ריכוזית" בלי מרשם ללא חומרים מסוכנים שיש בריטלין,

ואם אתה לא עושה ספורט בצורה סדירה, אז תכניס את זה לסדר היום שלך, לא צריך להשתגע, אבל ריצה יום כן יום לא , וכפיפות בטן, שכיבות שמיכה, יכולים רק לעזור לך.

מניסיון כל הטבעיים האלו זה שטויות , ולא מועיל

אין תחליף לרטלין בקשר לריכוז

שוב תנסה להימנע אין ממש מחקרים שקובעים את ההשלכות של זה . חלק אומרים שזה בסדר חלק טוענים שיש בזה נזק .

בקשר לספורט לא רואה קשר ותרומה לעניין . , אבל זה לא יכול להזיק

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אתה יודע שאתה לא כבול לרופאת משפחה אחת, נכון?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

התעלקות:

על תרופות כמו וואליום ופרוזאק דרוש מרשם?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כלל האצבע הוא שאם אתה יכול להתמסטל מזה, אתה צריך מרשם לזה

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

Metilphenidate - זה השם הגנרי של רילטלין. זה חומר שנחשב לנרקוטיקה.

לא בטוח שרופא משפחה יכול לרשום בלי המלצה מפסיכיאטר או ניירולוג.

מבחן TOVA משנות ה80 הוא מבחן האם התרופה מתאימה לך.

חוץ מזה באמת יש לה תופעות לוואי רציניות ביותר.

החל מכאבי שיניים ועד בעיות בלב.

• תוכן חדש...