Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם

אני מעוניין לשדרג לאייפון 4s החדש

יש ברשותי כרגע אייפון 4 אני מרוצה ממנו

האים לדעתכם כדאי לשדרג ל4s ?

הבנתי שבתור לקוח של סלקום מקבלים גם טאבלט של סמסונג מתנה .

הכי חשוב לי שבעתיד תיהיה פריצה למכשיר הזה כי אים לא אז אין סיכוי שאשדרג מה גם שיש שיקלול כלכלי כאן.

תודה לכולם שבוע טוב!

imprza new age

פורסם

אני יגיד לך משהו. חבר מהעבודה מכר אייפון 4 יום למחרת קיבל 4s מסלקום

ניסיתי, התעסקתי, הפכתי, חיטטתי מה לא..ובאמת שלא מצאתי סיבה רצינית לשדרג

אם טוב לך כרגע עם האייפון הנוכחי תישאר איתו, לפחות עד שהמחירים המוגזמים האלה ירדו.

פורסם

שיחקתי כמה שעות עם אייפון 4S והשוותי לאייפון 4 שברשותי.

לא רואה סיבה לשדרג. נכון שיש מעבד מהיר יותר וחזק יותר, זה בא לידי ביטוי במשחקים ועבודה חלקה יותר.

אבל בשבילי כמשתמש ממוצע טעינה שלוקחת שנייה יותר, או משחק שהולך טיפה פחות חלק לא סיבות מכריעות לעבור לאייפון 4S.

לגבי סירי אז אותי עם המבטא שלי באנגלית היא ממש לא מבינה, אני בטח שאני לא אצליח לשלוח בזמן נהיגה באופן הזה סמס. לכל שאר הפונקציות של הסירי יש אפליקציות שעושות את העבודה בכמה לחיצות.

פורסם

לדעתי אין שום סיבה לשדרג מ4 ל4S. אין שום שינוי משמעותי במכשיר.

גם המעבד המהיר יותר וכן הלאה לא כלכך ישנה לך. זה לא שה4 הוא איטי להחריד וה4S מהיר. אין כזה הבדל משמעותי שמצריך שידרוג.

לדעתי, סתם בזבוז כסף.

פורסם

למשתמש הממוצע שיש לו 4 - לא כדאי לשדרג לדעתי.

לTECH FREAK או למי שיש 3GS ומטה - זה שדרוג חובה.

ההבדלים הטכנולוגים במכשיר הם תהומיים - חוץ מהמסך והקייס - הכל שונה , אבל , בגלל שאפל תומכת הרבה מאוד אחורה - אם יש לך כבר 4 - תשאר איתו.

(הכוונה בתומכת אחורה זה לדוגמא לחדשות שהגיעו השבוע - גלאקסי 1 - לא יקבל שדרוג לICS , מכשיר בן שנה עם מפרט של iPhone4 , הנקסוס S עם מפרט זהה ד"א קיבל שידרוג. לשם השוואה באפל - ה3GS - מכשיר בן שנתיים וחצי ממשיך לקבל את העידכונים הכי חדשים בדיוק כמו הדגם החדש ביותר)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

איך לTech Freak זה משנה שב4S יש מעבד A5 לעומת המעבד של ה4? זה לא שהוא מקמפל איתו תוכנות או עושה חישובי היברדיזציה של גנוטיפים. אני לא רואה שום סיבה לשדרג 4 ל4S.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
איך לTech Freak זה משנה שב4S יש מעבד A5 לעומת המעבד של ה4? זה לא שהוא מקמפל איתו תוכנות או עושה חישובי היברדיזציה של גנוטיפים. אני לא רואה שום סיבה לשדרג 4 ל4S.

וואו, ואני חשבתי שאני הנציג היחיד בפורום בתחום הביוטק! :)

פורסם
איך לTech Freak זה משנה שב4S יש מעבד A5 לעומת המעבד של ה4?

כי Tech Freaks, במיוחד כאלה חובבי אפל, נמצאים מעבר לגבולות הטוב, הרע, וההיגיון הבריא.

מקווה שזה ענה לך על השאלה.

זה כמו שתשאל למה צריך בישראל רכב פרטי עם מנוע מעל 2 ליטר, כי במילא תעמוד בפקק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי את ה 4S ממש אבל ממש 1:1 4- רק המצלמה יותר טובה.

לגבי סירי- אפשר גם בלעדיה..

תשאר עם ה 4 חכה ל 5..

שבוע טוב

-

-

1234567

פורסם

קראתי לא מזמן שאפל שכרגע אין הבדלים רציניים בין ה-4 ל-4S אבל הכל בכוונה (מערכת ההפעלה זהה לשתי הגירסאות).

השידרוג הבא של מערכת ההפעלה יבוצא אך ורק עבור ה-4S ולא יגיע ל-4 ואז באמת ייחשפו היכולות של ה-4S.

כרגע היכולות שלא לא באות לידי ביטוי בגלל מערכת הפעלה משותפת למכשיר נחות ממנו משמעותית.

פורסם

אני מתקשה לחשוב מה עדכון של מערכת ההפעלה יכול לגרום לאייפון 4S לעשות שאייפון 4 לא מסוגל לעשות.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...