Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

עשיתי היום פרויקט לדים באזור הרגלים, הלדים נדלקים אוטומטית כשדלת נפתחת או בעזרת מתג.

לאחר מחשבות רבות איך לחבר את הלדים החלטתי לעשות זאת דרך הנורה הראשית. ככה לא צריך עוד מתג כדי שהלדים ידלקו קבוע.

מתחלים: מפרקים את תאורת הסלון ומעבירים חוט שני גידים (ל+ ול-) דרך הגג לכיוון השמשה הקדמית.

מעבירים את החוט דרך הקורה הימנית לכיוון תא הפיוזים (אין שם פיוזים, לא מצאתי שם אחר לקרוא לזה. בצד השני יש פיוזים לכן עדיף להעביר דרך צד ימין) בתא הזה יפגשו החוטים של הלדים.

חוזרים לבית עם בית הנורה ומכינים חיבור מולקס ( שני פינים) כדי לחבר את החוט שהעברנו דרך הגג לבית הנורה.

החוטים מתחברים ישר לנורה ככה המתג שולט בלדים.

חוזרים לאוטו מכנינים חיבור מולקס כדי לחבר את החוט שעובר דרך הגג לחוט של בית הנורה.

הולכים לאזור המפגש ("תא הפיוזים") ובודקים בעזרת רב מודד איפה ה+ וה- ומסמנים.

בשלב זה יש לנו נקודת חשמל עובדת בנקודת המפגש.

מדביקים את הלדים באזור הדוושות ובאזור תא הכפפות.

מעבירים את החוטים של הלדים לנקודת המפגש. מחברים את כל הפלוסים ביחד ואת כל המינוסים ביחד.

קצת תמונות.

תמונה 1.jpg

תמונה 2.jpg

תמונה 3.jpg

תמונה 5.jpg

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד תמונות

תמונה 2 (1).jpg

תמונה 5 (1).jpg

תמונה 1 (2).jpg

תמונה 2 (2).jpg

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

מספר השגות:

מדוע השתמשת בלדים אדומים ולא לבנים?

מדוע התחברת במקביל לנורה הראשית, ולא דרך הממסר שמפעיל אותה?

מדוע התקנת את הלדים באיזור הרגלים? לאיזו מטרה הם תורמים במיקום הזה?

מעבר לכך, יפה שלקחת יוזמה וביצעת אותה לתומה.

מתחדשת*

פורסם

תודה על התגובות.

VIP- אין לי תמונה של החושך כי עשיתי את זה היום, אני אצלם מאוחר יותר ויעלה.

Romek- השתמשתי בלדים אדומים כי זה מתאים לתאורת הקונסולה ברכב (לוח שעונים וכל שאר הכפתורים). לא סבלתי מחוסר תאורה.

התחברתי במקביל לנורה הראשית ולא דרך הממסר שמפעיל אותה כי לדעתי אין ממסר אני לא שומע "קליק" של ממסר (יכול להיות שאני טועה). בנוסף כאשר אני מחובר לנורה הראשית אני יכול לשלוט בלדים דרך המתג שיש בנורה הראשית, לא צריך לשים עוד מתג במקום אחר. יכולה להיווצר בשיטת חיבור זאת בעיה? (מבחינת זרמים אני בסדר)

הלדים הורכבו באיזור הרגלים למטרת יופי.

פורסם

אפשר לדעת מה היית צריך לקנות בשביל שהפרוייקט יעבוד? כמובן שחוץ מהלדים,קנית חוטים? מפסק? כל אביזר שהוא?

עד כמה קשה לבצע את הפרויקט? אם אפשר לדעת כמה עלה התענוג אני אשמח אפילו בה"פ.

אבירן.

פורסם

VIP אני יענה לך כאן שזה יוכל לעזור לעוד אנשים.

אז ככה עלות כספית שהיתה לי היא רק ללדים כל השאר היה לי בבית. מה שצריך זה חוט שני גידים, מחבר מולקס זכר נקבה (אפשר להסתדר בלי בשיטה הישנה של לסובב את החוטים ביחד אבל זה לא מאפשר לך לפרק את בית הנורה בקלות) קצת בדיל מלחם ורב מודד ( אפשר להסתדר בלי -אבל יותר טוב). כל הרעיון כאן שאתה משתמש במתג של מנורת הסלון.

אפשר לבנות את זה בשיטה יותר קלה ויותר פשוטה (אבל פחות פונקציונלית) והיא לחבר את הלדים לשקע של המצית (בעזרת שקע מצית שקונים בכל חנות רכב) ואז כאשר אתה מחבר את זה למצית זה נדלק.

כמעת שכחתי יצא ממש יפה! אני אהבתי!. מקווה שהתמונות יעבירו את זה (אייפון)

תמונה 1.jpg

תמונה 2.jpg

תמונה 3.jpg

תמונה 4.jpg

פורסם

נראה מצויין , אם הבנתי נכון זה עובד אוטומטית כשאתה פותח דלת , ואם אתה רוצה להשוויץ [:)] אתה מפעיל עם גם כשהדלת סגורה?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...