Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי לפני כמה חודשים HP הכריזה על סגירת החטיבה הסלולרית שלה וחיסלה את מלאי הטאצ'פדים בארה"ב וקנדה

במחיר 70-99 דולר ליחידה. בישראל לעומת זאת, יוצאים היום במבצע מדהים, וכך 70 דולר הופכים ל-1490 ש"ח.

מדהים. באמת שאין לי מילים.

פורסם

לפני שאתה מתעצבן, תראה כמה הטאצ' עולה באיביי ושות' ותראה שסך הכל המחיר נורמלי. לא גבוה מדי לא נמוך מדי.

פורסם

האמת שמחיר די סביר בהתחשב בכך שהכי זול שמצאתי באיביי הוא 293$ עם משלוח, אליהם צריך להוסיף 16% מע"מ.

אם יש משהו להתלונן לגביו הם מחירי השעונים בארץ. רכשתי באיביי ב75$ שעון (מקורי, עם תגיות ואריזת מתנה וכו') שדורשים עליו בארץ 650 ש"ח.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

איך עדיין לא למדתם את הנוסחא?

מוסיפים 0 למחיר בארהב וזה בשקלים בארץ

יתכן ובמוצר מסויים תהיה עוד תנודה של 15%+-

מחיר מעבר לכך זה חטא על פשע, פחות מזה זה זול

דוגמא

50$

+0=

500₪

רכב שפה עולה 300000 שח , בארהב 30000$

מחשב שעולה פה 5000 שם זה 500$

בקיצור רלוונטי להכל עם הסטיה שרשמתי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בכללי הרבה מההפרשים הם בגלל ההפרשים בשווי כח הקניה (ppp) ההכנסה הלאומית לנפש בארה"ב היא פי 1.6 גדולה יותר מאשר בישראל ולכן מוצר שעולה ב100 מוכפל ב1.6 תחילה ושווה 160 דולר ,כפול שער הדולר שנגיד שהוא 3.7 ,המוצר פתור ממכס ולכן נשלם רק 16 אחוזים מע"מ ,פלוס הוצאות נלוות של עמילות משלוח וכו.. ואנחנו נהיה באזור ה800 שקלים עדיין לא מצדיק 1500 שקלים אבל אכן מצדיק 1200 שקלים למשל .

את המוצר אני מניח שהם קנו מתי שהוא אכן עלה 100 דולר ולא כיום ,כל עוד זה לא כך אז החישוב לא שווה כלום.

פורסם
מוסיפים 0 למחיר בארהב וזה בשקלים בארץ

קצר ולעניין. מה שיוצא מכל הסיפור הזה הוא שאני חושב בדולרים ובמע"מ ובדמי משלוח,

ושוכח לפעמים לבדוק את המחיר בארץ...

יש כמה דוגמאות מוזרות, כגון קשקושים זהים לחלוטין לאלה הנמכרים בדיל אקסטרים

שנמכרים כאן ב-50% אחוז פחות (מה שאתם שומעים)

או סדרת וויסקי של יצרן מסוים שמחירה בארץ מתגלה כאחת הזולות בעולם.

בהכללה גסה, חזירות המחירים נפוצה יותר במכשירים אופנתיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בבקשה.

סט של 10 מפתחות אלן בגדלים שונים? 5 דולר ב-DX,

10 שקל באיזה בזאר ליד שוק מחנה יהודה.

סט של מברגים זעירים בצורות לא סטנדרטיות? 5 עד 10 דולר ב-DX ו...

10 שקל ב-2 בזארים שונים במרכז ירושלים.

אנחנו מוצפים פה בסחורה סינית זולה,

ולעתים קרובות היא זולה יותר מ-DX.

בוויסקי הדוגמה הכי מוצלחת היא סדרת קטי סארק - cutty sark.

גרסת ה-18 שנה עולה 200 ש"ח בארץ (ואפילו נמכרת עכשיו במחיר מופרע

של 170 ש"ח) ובחו"ל לא תשיג אותה בפחות מ-60 דולר או 45 ליש"ט.

מחירו של ה-12 שנה זהה למחיר בחו"ל.

לא מזויף, באחריות.

כמובן שהדוגמה של הוויסקי היא מאוד יוצאת דופן. יש עוד יצרן/בלנדר ששכחתי את שמו, עם מחירים דומים למחירים בחו"ל,

אבל כל השאר יקרים ב-50 או 100 או 200 אחוז - לרוב בגלל יבואן חמדן, פחות בכלל המכס.

אם אתה ממש רוצה אני יכול להביא קישורים, אבל תן קצת מנוחה לבנאדם בסוף השבוע.:-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...