Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האקסיומה בכותרת פופוליסטית כמובן, גבר אמיתי הולך בסנדלים.

מכיוון שהחורף החזיר אותי לנעליים, ומכיוון ששוב הצלחתי לשחוק למוות עוד זוג בלנדסטון (כרגיל, שנה שנה וחצי וכבר אין נעל), אני זקוק נואשות להמלצה, והנה רקע:

מזה מעל עשור הנעליים העיקריות שלי הן בלנדסטון. בתקופות שונות היו לי שני זוגות, אחד לעבודה והשני ליומיום. בנוסף יש נעלי עבודה אחרות לעבודות התובעניות יותר.

העבודה שלי דורשת ממני להיות על הרגליים רוב הזמן, בתנאי שטח משתנים - מאספלט ועד בוץ/חול/סלעים. תנועה בשטח של מס' קילומטרים לפעמים. ציוד על הגב, אם כי לא המון (בערך 10-12 ק"ג).

עד היום האוזי בוטס עשו זאת מצויין, תוך נוחות מקסימלית. בנוסף הן פיתרון מצויין עבורי ליומיום העירוני. קצת מתסכל אותי לקנות עוד זוג בידיעה שתוך שנה אני כבר מתחיל לחשוב על החלפה. מה שקורה עם הבלנדסטון זה שהסוליה נשחקת לגמרי, עד כדי חדירת מים ממנה. בנוסף בולם הזעזועים כנראה קורס - התחושה היא של הליכה כמעט יחפה וכאבים בעקבים. זה לא היה ככה כל השנים, אז או שהתחלתי להתעלל בהן יותר (זה מאוד יכול להיות) או שאיכות הייצור ירדה (זו דעה ששמעתי ממישהו).

אני מתלבט בין מס' אופציות:

רכישת נעלי הרים עם גורטקס. יתרונות - אחיזת כף רגל, עמידות בשחיקה (כנראה), אטימות למים. חסרונות - משקל, מסיביות, לא אידיאליות ליומיום עירוני. המלצות יתקבלו בברכה, בעיקר על Scarpa ו-Vasque אותן אני יכול לרכוש בהנחה משמעותית.

רכישת בלנסדטון. יתרונות - נוחות מובטחת, כף רגלי תודה לי. חסרונות - עמידות. פתרון אפשרי - שימוש מועט ככל האפשר בפעילויות שוחקות יותר. נדרש עוד זוג נוסף להורדת העומס (ראה פסקה קודמת). פיתרון מצויין, אבל יקר.

רכישת זוג אוזי נוסף, מחברה אחרת. כאן אני בעצם מחפש המלצות לנעל נוחה ועמידה בשחיקה. אני יודע שיש RedBack, אף פעם לא היו לי אבל מדדתי, לא היה לי נוח. שווה בדיקה נוספת, אנשים אומרים שהן טובות ויותר עמידות. מה עוד יש בשוק? נתקלתי ב-Thomas Cook, לא זוכר מה הייתה דעתי.

היום ראיתי GriSport, סוליית ויבראם, זה צריך להיות מעניין (תמונה מצורפת). מישהו מכיר?

Dakar%20V5%20Boot_L.jpg

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

ראיתי גם דגם של טימברלנד באותו סגנון. מעט "קצר יותר" בגובה.

לגבי הבלנסטון, בשבוע שעבר קניתי כאלו לראשונה, מדגם 500. בינתיים אני מרוצה מאוד.

באיזה דגמים השתמשת?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גבר אמיתי לא מתפלסף על מותגי אופנה.:-D

הנעל הגבוהה המומלצת שלי היא Caterpillar Levitate. מאד נוחה, דיי קלה ועמידה.

Shoes_iAEC1053109.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הנעל הנ"ל הנ"ל GRISPORT נמכרת בחנויות למטייל וריקושט וככל הנראה היבואן כופה את המחיר על הרשתות. יוצא שהן עולות 550 ש"ח ועשוה רושם שהן פחות עמידות מה REDBACK שיש לי (אם כי לגבי נוחות איני יודע).

נראה לי שמחיר 550 ש"ח מופרז לנעל כזו שניתן לרכוש REDBACK בכ- 470 ש"ח.

מי שיודע היכן ניתן להשיג את הGRISPORT שצורפה בתמונה בזול אני אודה לו מאוד. אני לא מוכן לשלם עליה יותר מעל REDBACK.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני הייתי מפרק בלנסטון סידרתי (לפני שעברתי להייטק), נעלי הרים רבות לא היו נוחות לי - יותר מדי קשות וכבדות, עד שניסיתי salomon שמרגישות מהרגע הראשון כנעל התעמלות לכל דבר, אני כבר עם זוג שלישי עכשיו, ממליץ בחום.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

איכות הייצור של בלנסטון אכן ירדה מאז שהעבירו את הייצור לתאילנד בשנת 2007.

לשימושים כמו שלך הייתי מחפש נעל הליכה איכותית, תוכל לחפש באינטרנט דגמים (אני מאמין שפרופיל השימוש יהיה day hiking, medium load, water resistant) ואז תמדוד בחנויות ותחליט אם לקנות פה או להזמין מחו"ל. הפרשי המחירים משמעותיים מאד.

קח בחשבון שבלניז, וכל מגף, לא תומכות בקרסול ובמקרה בו אתה עם משא לפרק זמן ארוך יש בלאי מואץ לנעל ויותר חשוב מזה - לגוף שלך, לכן ההמלצה על נעל הייקינג טובה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

רק נעלי טרקינג עם גורטקס.

מגפיים כבר לא אותו דבר.

כמו שנהגי משאיות בארה"ב הולכים עם נעלי ספורט כדי שלא יחשבו לפי המגפיים שהם נהגי משאיות.

פורסם

בחנויות העודפים של מגה ספורט יש כמה דגמים של Merrell שעשויים להתאים, בתקציב דומה לאוזי'ס.

לפני כמה שבועות ראיתי שם Refuge Mid עם סוליה של Vibram ב-500 ש"ח, כמעט אותו מחיר כמו באיביי.

MERRELL-Refuge-Core-Mid--22474T.jpg

בפורום האופנועים הסמוך ממליצים על Asolo בתור נעל נוחה לשימוש משולב (הליכה/רכיבה/נהיגה).

עם Vasque אין לי כ"כ נסיון, אבל אני חושב שעמידות זה לא אחד הצדדים החזקים שלה. באירופה

היא נחשבת לחברת אמצע הדרך, כאשר Asolo, Merrell ו-Solomon מקדימות אותה בדירוג.

פורסם

ברגל שמאל יש לי פלטפוס קל מה שגורם לי למרוח את הנעל לצד הפנימי שלה.

מנסיוני האישי, כל נעל (הי-טק, קטרפילר, טימברלנד ושאר מותגים מוכרים כולל נעלי טרקינג/הייקינג/"טיפוס "מקצועיות) מקבלת לאחר כמה חודשים "שבר במבנה" באזור הקרסול ומפה עד טוטל לוסט הדרך קצרה, נעלי עבודה איכותיות מחזיקות אצלי שנה ואז הולכות לפח.

לך אין פלטפוס (או שאולי כן) אבל מה שאני בא להגיד הוא שכולן מחזיקות מעמד כנגדי את אותו זמן, זה לא שאיזה אחת מחזיקה הרבה יותר מאחרות.

כתוצאה מהתובנות האלה החלטתי שאני מפסיק לקנות מותגים אלה קונה את מה שמוצא חן בעיני ויזואלית, שלא מחריף את כאבי הגב ושבמחיר מבצע.

כבר 5-6 זוגות שאני קונה אותם בסביבות ה 200 ולא 500 ש"ח ומעלה.

הקטע המצחיק הוא שהזוג האחרון עלה לי רק 180 ש"ח והם קטרפילר מקוריות (היו במבצע רק בדגם ספציפי, רק במידה אחת ובמקרה הכל התאים לי) :wink:

אבל זה הכל שטויות, איך שמגיעים הביתה אני מיד מוריד אותן ועובר למשהוא יותר נח :roll:

Dude_Stockings_main.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הנעל הנ"ל הנ"ל GRISPORT נמכרת בחנויות למטייל וריקושט וככל הנראה היבואן כופה את המחיר על הרשתות. יוצא שהן עולות 550 ש"ח ועשוה רושם שהן פחות עמידות מה REDBACK שיש לי (אם כי לגבי נוחות איני יודע).

נראה לי שמחיר 550 ש"ח מופרז לנעל כזו שניתן לרכוש REDBACK בכ- 470 ש"ח.

מי שיודע היכן ניתן להשיג את הGRISPORT שצורפה בתמונה בזול אני אודה לו מאוד. אני לא מוכן לשלם עליה יותר מעל REDBACK.

יש בראשל"צ חנות שמביאה את נעלי GRISPORT ומתמחה במכירה למפעלים

אני נועל נעליים שקיבלתי מהם GRISPORT זמש עם פסים צהובים, נעל נוחה ויפה ויש להם את המגף שצילמת

אינטרו בטיחות בע"מ

| ציוד בטיחות

ספיר יוסף 6 ראשון לציון

מידע כללי

זה העסק שלך? מגיע לך אתר חינם. לפרטים לחץ/י כאן

מפה

ספיר יוסף 6

ראשון לציון 75704

טלפון:makegif2.pl?cust_id=39081910&heading_code=5600

פקס:

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אני מגיע מהצד השני של אוסטרליה, ואצלנו ברד-בק-לנד יש כמה דגמים (למרות שלא ראיתי אותם בארץ) - חלקם יותר עמידים. אולי גם לבלנדסטון יש מבחר?

אגב - תשקול לבדוק שוב רדבק. הגרסא הקשוחה יותר של בלנדסטון, ואמורה להיות עמידה יותר לשחיקה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אחרי סבב אינטנסיבי בחנויות שונות בת"א (למטייל, מסלול, אלפיין סטייל), אחרי חרישת הרשת לאורכה ולרוחבה, אחרי התשה מוחית של כל הסובבים אותי - החלטתי שיש לי שלוש אופציות:

א. בלנדסטון. זה נוח, מוכח ועובד בשבילי כבר שנים, לא בכדי כנראה. עוד שנה וחצי זוג נוסף.

ב. לקחת הימור על רדבק. הן לא ממש נוחות לי ישר מהקופסה, משהו בהן מרגיש לא משהו, קשה לי להסביר. הן מרגישות מסורבלות ומגושמות.

ג. שני זוגות בלנדסטון. אחד לעבודה ואחד ליומיום. כשזוג העבודה יישחק למוות היומיום יהפוך לעבודה, וארכוש זוג נוסף.

נעלי הרים ושות' זה פשוט לא זה, מגושם לי מדי. אולי זה יעיל, אבל אין שום חשק להסתובב ביומיום בנעליים כאלה, עברו הימים האלה מזמן (מהיום שגיליתי את יתרונות הבלנדסטון).

ה-Grisport לא נוחות לי, יש להן בעיית חוסר בעקב.

מה עם חברות מגפיים נוספות? יש Oliver, Thomas Cook ואפילו לסיגנט יש כאלה! מישהו מכיר?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
יש בראשל"צ חנות שמביאה את נעלי GRISPORT ומתמחה במכירה למפעלים

אני נועל נעליים שקיבלתי מהם GRISPORT זמש עם פסים צהובים, נעל נוחה ויפה ויש להם את המגף שצילמת

אינטרו בטיחות בע"מ

| ציוד בטיחות

ספיר יוסף 6 ראשון לציון

מידע כללי

זה העסק שלך? מגיע לך אתר חינם. לפרטים לחץ/י כאן

מפה

ספיר יוסף 6

ראשון לציון 75704

טלפון:makegif2.pl?cust_id=39081910&heading_code=5600

פקס:

תודה - אבדוק אצלהם

פורסם

לפני שבועיים שלושה התחדשתי בנעלי גרי ספורט. בסניף של ריקושט. מדגם דאקאר 1. נעליים מעור תוצרת איטליה. סוליית ויבראם. יש לציין שאני די מרוצה, אם כי, בתור נעלי עבודה הן נראות לי לא הכי עמידות.

נדמה לי שהיבואן הוא קל גב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...