Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק או טויוטה runx שנת 06?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהורדתם אותי מהמגאן במבצע של קרסו (למען האמת גם הסוכן שטיפל בי עזר לזה) החלטתי לרדת בשנתון ולרכוש יפנית

ההתלבטות שלי היא בין הטויוטה או ההונדה סיויק שנים 05/6 .

מה עדיף מבחינת צריכת דלק , טיפולים (הבנתי שההונדה ממש יקרה) נוחות ואמינות?

תודה לכולם

פורסם

לפי דעתי ה RUNX טובה יותר בכל פרמטר.

מעבר לעניין שההונדה הוא(בשפת הערסים) בלועה בהוצאות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

טוב, אז אני אשתדל לתת לך תשובה קצת יותר מנומקת ממה שנתן ידידינו "המלומד" הנאמן לסובארו כאן מעלי.

כבעל הונדה סיוויק מהשנתון הרלוונטי (2006) אתייחס בעיקר לסיוויק שכן הניסיון שלי עם הקורולה הוא מועט ביותר (מתבטא רק בנסיעות מעטות באוטו של חברים).

מבחינת אמינות האוטו אמין מאוד (סביר להניח ש-2 הרכבים הללו יראו אמינות לא פחות ממעולה), הרכב שלי עבר 150,000 ופרט לטיפולים שוטפים לא נכנס למוסך אפילו פעם אחת. פשוט הכל עובד כמו ביום שיצאה מהיבואן.

מבחינת הנוחות, הנסיעה בסיוויק היא על הצד הנוקשה יותר, אם אני משווה לטויוטה אז היא פחות רכה. שלא תבין לא נכון - זה לא אומר שהיא לא נוחה, אני מסתדר עם הנסיעה מצוין.

מבחינת צריכת הדלק, לא כתבת באיזה תיבה אתה מתעניין ולכן אניח שזאת תיבה אוטומטית. אצלי יש ידנית והצריכה יוצאת בין 14-15 ק"מ/ל' באופן קבוע כשהנסיעה היא בכביש החוף בשעות העומס (פקקים) וקצת בתוך העיר.

בתיבה אוטומטית הצריכה תיהיה פחות טובה מן הסתם, מבדיקה מהירה באתר kml.co.il יש הבדל של כמעט 1 ק"מ/ל' לטובת הסיוויק.

יתרון נוסף של הסיוויק הוא שהרצפה ליושבים מאחור היא שטוחה (לא יודע עד כמה זה משנה לך, אבל חשתי צורך לציין את זה).

בקשר לסיוויק 5 דלתות שהיא המתחרה הישירה של ה-runx אין לי הרבה מה לומר (אין לי נסיון על הרכב) אבל היא מיוצרת באנגליה לעומת ה-4 דלתות שמיוצרת בטורקיה בשנתון הזה.

מקווה שעזרתי (אם יש שאלות נוספות, אשמח לענות)

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

לגבי המושבים:

בהונדה אתה יושב נמוך מאוד והמושב "דק", בהשוואה לטויוטה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אכן בהונדה הישיבה נמוכה יותר. זה חיסרון?

בקשר לזה שהמושב "דק", לא כזה ברור למה אתה מתכוון, בכל אופן - כמו שציינתי, מנסיעות מעטות בטויוטה לא הרגשתי הבדלים מהותיים במושבים.

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

• תוכן חדש...