Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים אלה אבא שלי מתכנן את רכישת הרכב הבא שלו - פולקסווגן ג'טה 160 כ"ס.

הרכב מגיע ברמת גימור הייליין שכוללת בתוכה פינוקים שונים, אך אינה כוללת חיישני רוורס מקוריים.

יש לציין שבניגוד לדגמים כמו פאסאט או טוארג, אף דגם של ג'טה אינו מגיע עם חיישנים מקוריים, אלא אך ורק בהתקנה מקומית.

בסוכנות שבה מתעתד אבי לבצע את ההזמנה הוא התעניין במה זה יהיה כרוך להוסיף את החיישנים בהזמנה מיוחדת. מנהל הסוכנות בדק את הנושא מול צ'מפיון והשיב לו שהדבר באופן מוחלט בלתי אפשרי.

אישית נראה לי קצת מוזר שבעוד שיש יבואנים כמו קמור או כלמוביל שמוכנים להביא כל תוספת אפשרית כל עוד יש לקוח שמוכן לשלם תמורתה, יש יבואנים שעומדים בסירובם לעשות זאת גם כאשר הלקוח מוכן לשלם.

לחיישנים המקוריים יש תכונות שאין לחיישנים המקומיים, מה גם שהם באינטגרציה מלאה עם שאר מערכות הרכב והכי חשוב: באים מותקנים מהמפעל, בעוד שכדי להתקין את המקומיים יש להתעסק עם מערכת החשמל של הרכב על כל המשתמע מכך.

בקיצור: מה עושים? איך גורמים לצ'מפיון להביא את הרכב עם החיישנים האלה?

תודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשיקה אחת מאחורה והלכו החיישנים!

חבל לשלם על זה כל כך הרבה כסף כי בצ'מפיון כמו בצ'מפיון הכל מאוד יקר. תלכו על התקנה מקומית. זול ויעיל!

Nissan Note Acenta 2011

פורסם

אני התקנתי בקלאס A "מקוריים" - כלומר גראפיים, שהם מייצרים, וזה עובד מעולה ובלי בעיה.

אם תתעקש על התקנה שלהם או שתתקין לבד אצלהם, זה הכי טוב שתוכל לקבל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני התקנתי בקלאס A "מקוריים" - כלומר גראפיים, שהם מייצרים, וזה עובד מעולה ובלי בעיה.

כמה עלה לך? מדובר על איביזה

how it's like to drive :twisted:

פורסם

במקרה שלי המחיר לא היה מייצג, וממילא אני לא זוכר כמה שילמתי, זה היה כבר לפני כמעט שנה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפני כחמישה חודשים קניתי פולקסווגן פולו TSI בסוכנות "פליקס" שבתל אביב.

גם אני חשבתי להוסיף חיישני רוורס, אבל בסוף הלכתי על האופציה של מצלמת רוורס.

מוכרח לומר שאחרי התנסות רבת שנים עם החיישנים, הגעתי למסקנה שמצלמת רוורס הרבה יותר נוחה ומאוד מאוד שימושית.

המצלמה צבעונית, באיכות מאוד טובה והיא מתחברת למערכת המולטימדיה שברכב.

המצלמה מופעלת אוטומטית כל פעם שמעבירים את מוט ההילוכים ל -R .

בנוסף לא תשמע יותר את הצפצופים המעצבנים של חיישני הרוורס.

הנה תמונה של המצלמה החיצונית:

IMG_0310.jpg

זמין 8)

פורסם
מצלמה לא נותנת מרחק מדויק כמו חיישנים.

לא מדוייק...במצלמה שלי מופיעים 5 פסים קבועים על המסך בצבעים שונים (ירוק, צהוב ואדום) ומצביעים על המרחק בין הפגוש האחורי של הרכב למכשול מאחורי הרכב.

במקרה זה במקום להקשיב לצליל החיישנים ההולך ונהייה צפוף יותר, פשוט מביטים על הפסים הצבעוניים שעל מסך מצלמת הרוורס.

זמין 8)

פורסם

אכן כן , קיימים תחליפיים למקוריים שעובדים בהרמוניה מלאה עם המערכות ברכב.

CLASS A הם אלה שמתיקנים אותם.

פורסם

אלעד, אני מאמין שלאביך יש עשרות שנים של ניסיון בנהיגה לכן אינני מבין מדוע הוא צריך חיישני רוורס.

אני נוהג ללא חיישני רוורס ושאר השטויות שעלולים לגרום לך לאבד את הכישורים הטבעיים.

איזה כייף לי :)

פורסם
אלעד, אני מאמין שלאביך יש עשרות שנים של ניסיון בנהיגה לכן אינני מבין מדוע הוא צריך חיישני רוורס.

אני נוהג ללא חיישני רוורס ושאר השטויות שעלולים לגרום לך לאבד את הכישורים הטבעיים.

למרות החוזקות אשר מעניקים כישורי הנהיגה הטבעיים, ספק ותראה מכשול כגון פיתת בטון במראה האמצעית של הרכב או במראות הצד.

פגישה לוהטת עם פיתה יכולה להוביל לסריטה במקרה הטוב ולאגזוז קרוע במקרה הפחות טוב- פה מצלמת הרוורס באה לעזרת הנהג המנוסה.

בנוסף היא מעולה לאיתור עמודי חנייה נמוכים במיוחד, מדרכות גבוהות מהתקן שעלולות לפגוע ברכב וכל מכשול אפשרי שלא נמצא בשדה הראייה האחורי של נהג הרכב.

כמובן שהיתרון הגדול של המצלמה מול החיישנים הוא, שהנהג רואה בדיוק מה נמצא מאחורי הרכב ולא סתם שומע צפצופים המזהירים בפני מכשול לא ידוע.

זמין 8)

פורסם

אני לחלוטין מסכים עם אביך, אבל מה הוא מתכוון לעשות לגבי הקודנית? אין כזאת מקורית לג'טה, מה שאומר שאיזה מתקין בכל זאת יצטרך להתעסק לו עם הרכב :)

פורסם

קרה לי מקרה דומה כאשר ביקשתי להזמין פולו GTI עם חבילת מנורות הלד בחזית, נאמר לי בפירוש שלא ניתן להזמין גם בהזמנה מיוחדת ובתוספת תשלום. מוזר מעט

• תוכן חדש...