Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

אישית אני לא מחבב את אלה שמבצעים עסקה ואח"כ מבררים אם היא היתה נכונה או לא. במקרה זה, אני חושב שהשאלה במקומה..

הייתי היום בסניף קרסו טרייד-אין על מנת לצ'פר את חמי וחמותי ברכב חדש יותר (נוסעים כיום על יונדאי לנטרה חבוטה משנת 99').

לאחר משא ומתן די ארוך, סגרתי על עיסקה כדלהלן:

-רנו מגאן שנת 2008 מליסינג (שלמה Sixt), שנסעה 86K ק"מ.

-רמת איבזור בסיסית מאוד; מראות מתכווננות ידנית (!!), חלונותצ חשמל אחוריות בהתקנה מקומית, רדיו דיסק בהרכבה מקומית.

-בהתחשב בעובדה שהם נותנים אחריות מקיפה ל-3 שנים וטופס גילוי נאות אשר נותן תוקף משפטי לטופס הבדיקה, נסתמכתי על הבדיקה שהם ביצעו לרכב (ויצאה תקינה לחלוטין. הוא הראה לי את טפסי הבדיקה של כל המכוניות במגרש, וזו היחידה שיצאה כך!) ולא לקחתי את הרכב לבדיקה עצמאית.

-טיפול 90K ק"מ כולל טיימינג על חשבונם

-החלפת שמן + פילטר לתיבת ההילוכים על חשבונם

-ביטוח חובה לשנה במתנה

-מצבר חדש על חשבונם

-כיוון פרונט על חשבונם

-החלפת בלמים ורפידות על חשבונם

-תיקון פחחות לשריטות על חשבונם (אין הרבה)

-כמובן - אחריות bumper to bumper ל-3 שנים

-משענת יד קדמית על חשבונם

-זוטות כמו כיסוי הגה, סט כלים חדש, פוליש לחוץ ושמפו לפנים הרכב ועוד..

מחיר המחירון של הנ"ל 66K ש"ח, מחיר העיסקה 49,5K ש"ח - מחירון -25%.

האם העיסקה טובה? אני יכול לבטל את העיסקה מחר בבוקר.

תודה מקרב לב למגיבים!

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן, זאת עסקה משתלמת. אני הייתי מעדיף שיזמינו לי רכב שיצא מליסינג של חברה אחרת.

תודה צביקה על תגובתך.

אינני מבין את כוונתך. הרכב טופל במוסכי רנו. עברתי יחד עם הסוכן על כל הכניסות של הרכב למוסך, מעבר לטיפולים שגרתיים (והחלפת נורות לרוב!), לא היה שום דבר חריג.

יש משהו שאני צריך לדעת על חברת שלמה Sixt?

תודה.

פורסם

תתחיל לקרוא מכאן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3153765&postcount=251

עשיתי בדיוק את אותה העסקה רק שאני ניצלתי גם את העובדה שיש לי כרטיס "בהצדעה" משרת מילואים פעיל שנתן לי עוד הטבות כמו

מערכת מולטימדיה דאבל דין עם דיבורית, GPS ומצלמת רוורס.

חיישני רוורס.

מסכי משענת ראש לילדים.

חישוקי מגנזיום (מאוד יפים).

אני במסגרת העסקה קיבלתי גם צמיגים ומצבר חדשים בגלל שהיו לקויים.

תדאג לקבל הנחה לשלושה טיפולים - כל שובר שווה 300 שקלים.

מעבר לכך - לפחות לתקופת האחריות - אחלה דיל!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

Lanosforce תודה.

מצבר הם החליפו כאן גם כןץ,

הסוכן אמר שיתן גם 3 שוברים על סך 'כמעט 400 ש"ח' כל אחד לקראת טיפולים במוסכי הרשת. נחמד.

באשר למבצע 'בהצדעה' -- לצערי איני משרת במילואים. לאלו שכן, אני מצדיע. ההטבות בהחלט מגיעות לכם!

פורסם

כרכב, אני חושב שזה רכב נוח, בטוח ומהנה לנהיגה. אישית, אני חושב שזה הקריטריון החשוב ביותר ברכישת רכב.

כלכלית (כמו כל ישראלי טוב):

אחזקה - כשנגמרת האחריות, במוסכי היבואן זה אסון טבע, כל "החיסכון" חוזר ליבואן בתשלומים ובגדול. במוסכים האחרים, יש ויש, לא הרבה מתמחים ברכב הזה או ששים לטפל בו.

במכירה - לפי מצב השוק שלה היום, לא הרווחת כלום, השוק שלה בריצפה, היה וכניראה יישאר.

הכי משתלם לקנות אותה לאחר גמר האחריות, במחיר מגוכך כמוצר "חד פעמי" כלומר, לקרוע אותה, בקרות נזק משמעותי - לזרוק.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

יש דיונים שלמים על עלות האחריות הכוללת בקניייה לעומת אחת שקונים בלי אחריות

היו תחשיבים כלכליים לכדאיות לכאן או לכאן

אישית הייתי מחפש מישהו שתקוע ומוריד אותו במחיר לפחות 40% מהמחירון כל השוק תקוע

פורסם
תודה צביקה על תגובתך.

אינני מבין את כוונתך. הרכב טופל במוסכי רנו. עברתי יחד עם הסוכן על כל הכניסות של הרכב למוסך, מעבר לטיפולים שגרתיים (והחלפת נורות לרוב!), לא היה שום דבר חריג.

יש משהו שאני צריך לדעת על חברת שלמה Sixt?

שלמה-סיקסט לא מטפלת במוסכי היבואן אלא במוסכים "פנימיים" שלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
יש דיונים שלמים על עלות האחריות הכוללת בקניייה לעומת אחת שקונים בלי אחריות

היו תחשיבים כלכליים לכדאיות לכאן או לכאן

אישית הייתי מחפש מישהו שתקוע ומוריד אותו במחיר לפחות 40% מהמחירון כל השוק תקוע

אני חולק עליך. ההפרש בין -25% ל-40% הינו כ-10K ש"ח.

באותם 10K קיבלתי לא רק 3 שנות שקט נפשי, אלא גם את כל הרשימה שמניתי לעיל; טיפול, טיימינג, מצבר, ביטוח חובה, תיקון שריטות וכו'.

שבת שלום לכולם!

פורסם

יש לי חבר שקנה מליסינג גם את הדגם הזה של מגאן ב40K

רק שהרכב עבר את ה120K קילומטר הוא קיבל אחריות רק לשנה

ולא זכור לי שהוא קיבל עוד איזה הטבה מיוחדת

אני אישית חושב שקבלת דיל הרבה יותר טוב.

אגב זה אצלו כבר חצי שנה והוא מאוד מרוצה מהנוחות.

לסיכום אני חושב שזה אחלה דיל ושזה בהחלט משקף את הלחץ של חברות הליסינג.

אני שמח שיש אנשים שמבינים את זה ומצליחים לנצל את זה

פורסם

אני הייתי לוקח את הרכב לבדיקה עצמאית, אני לא ממש סומך על הבדיקה שהם מציגים, בטח כשמדובר ברכב יוצא ליסינג.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם
אני חולק עליך. ההפרש בין -25% ל-40% הינו כ-10K ש"ח.

באותם 10K קיבלתי לא רק 3 שנות שקט נפשי, אלא גם את כל הרשימה שמניתי לעיל; טיפול, טיימינג, מצבר, ביטוח חובה, תיקון שריטות וכו'.

שבת שלום לכולם!

אתה עשית עסקה טובה - איך שלא תביט על זה.

יש לך שקט נפשי ל3 שנים, מחיר הרכב נמוך והתמורה מאוד גבוהה - במקרה הכי גרוע עוד שלוש שנים תשדרג למשהו אחר במקרה הכי טוב תישאר עם הרכב הזה עוד כמה שנים טובות ותבין שעשית צעד כלכלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

העסקה טובה לך - השאלה אם טובה לחמך וחמותך. באופן אישי ואולי זה רק אני (והניסיון הדפוק שלי עם בסה"כ מגאן אחת, או שתיים, או בעצם - 3 מהשנתון האמור ועוד כמה ישנות יותר וחדשות יותר שנרכשו/נלקחו בליסינג לעובדי חברה אצלי) לא סומך על אמינות של רנו מגאן. אתה קונה להם מתנה אם הבנתי נכון את הסיפור, אבל את התחזוקה הם יצטרכו לממן. לא רוצה להוסיף, חוק לשון הרע אתם יודעים, אבל...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
העסקה טובה לך - השאלה אם טובה לחמך וחמותך. באופן אישי ואולי זה רק אני (והניסיון הדפוק שלי עם בסה"כ מגאן אחת, או שתיים, או בעצם - 3 מהשנתון האמור ועוד כמה ישנות יותר וחדשות יותר שנרכשו/נלקחו בליסינג לעובדי חברה אצלי) לא סומך על אמינות של רנו מגאן. אתה קונה להם מתנה אם הבנתי נכון את הסיפור, אבל את התחזוקה הם יצטרכו לממן. לא רוצה להוסיף, חוק לשון הרע אתם יודעים, אבל...

שבוע טוב ותודה על תגובתך.

אכן מתנה (מי יודע - אולי סוף סוף החמות תהיה נחמדה יותר! :)). אני מניח שלמעט תחזוקה שוטפת - טיפול אחת לשנה או 30K ק"מ, לא צפויות להם הוצאות מיותרות על הרכב, הודות לאחריות. בעוד 3 שנים נוכל להחליף לרכב צעיר יותר, עם התחייבות של קרסו לקניה חוזרת.

• תוכן חדש...