Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חדש פה אז שלום

קניתי ליפני כמה חודשים בודדים הונדה סיוויק 2001 סאונד זה דבר מאוד מאוד חשוב לי

זה האוטו :

m2ziiowjzjmg.png

5amy1hjzjtun.png

gtj4qjnyzemz.jpg

לאחר המלצות פה בפורום יש לי בדלתות מורל טמפו

אחוריים jbl gto 938

סאב וופר ‏12 ‏אינטש GT51204BR JBL

הגברה: מגבר לשתי הרמקולים הקדמיים והאחורים hertz he4 800w

מגבר לסאב rokford r500.1 320rms ב4 אום

החלטתי להחליף את הדריו דיסק שקיבלתי עם האוטו בדבל דין של פיונר קניתי אוטו מאיביי avh-2300 עלה לי גרושים (בארצות הברית יש חוק שקונים דברים ויכולים להחזיר עד 90 יום מישהו קנה אותו והחזיר אחרי יומיים הוא לא נגע בו)

עלה לי 850 שקל ולמזלי הוא גם לא עבר במכס

טוב אני מתחיל :)

יש לציין שזו ההתקנה הרשונה שלי אז לא לרדת עליי! :) יש לציין שאני הנדסאי אלקטרוניקה ויש לי קצת ידע טכני

הגיע שליח אליי הבייתה אני מתרגש

ta1dznoaxjym.jpg

glmvzktwgzmm.jpg

להלחים את הקצוות של החוטים למגעים טובים יותר

vmminywnz2mg.jpg

לפני שהתחלתי נתקתי את חוט ה -

המשך חיבור כבל ה + למצבר וחיבור לפיוז

q51yoz24yyyt.jpg

להשחיל את בכבל דרך הקיר (זה היה לי החלק הכי קשה) אולי שעה לקח לי פרקתי את כל התא כפפות

o25tcizdzajo.jpg

najtm02jqznn.jpg

יורד גשם אבל אני לא עוצר ירושלים מה לעשות

gntzdz5ndyci.jpg

אחרי שהתחיל מבול לא היה לי בררה נסעתי לחניון של הקניון (מלחה למי שמכיר) קומה 3 אף אחד לא הפריע לי חחח אחלה מקום מומלץ

התקנת המורל בדלתות החלטתי להכיב את הטויטרים במשולש מעל הדלת

tqoe5a30mzdg.jpg

gdjnihyngmzy.jpg

חיבור המגבר ההרץ למושב יש לציין שלא היה לי למה לקדוח אותו שמתי מתחת קרש עכשיו יש לי לאן

1jzeazmbtmni.jpg

חתכתי טיפה את הלבד שהמגבר יושב עליו והכנסתי את החוטים בפנים שלא יראו אותם

vetdo0jy0kyz.jpg

התקנת הדבל דין הייתה מאוד פשוטה שלב 1 לפרק את כל הלפסטיק לפרק את המגירה מתחת לרדיו (4 ברגים) גם הדיו 4 ברגים לנתק את כבל האנטנה ועכשיו לחבר את בכבלים של ההונדה לפלג של הדבל דין חיבור כבל ה- בכל ה+ כבל ה-remote למגברים שברגע שהרדיו נדלק גם גם המגברים ידלקו כבל battry את הכבלים של הרמקולים אני לא צריך לחבר כי יש לי מגבר זהו אנטנה עוד בעיה שהייתה לי יש כבל ירוק ארוך מאוד שאותו אמורים לחבר לבלם יד ורק שמרימים אותו יש תמונה עם כל הכבוד לפיונר אני יחליט מה מותר ולא מותר האוטו שלי :)

אז אמרתי פשוט אני יקח את הכבל הירוק ויחבר אותו לגוף של האוטו אבל לצערי זה לא עזר כי אם הוא כל הזמן מחובר אז הרדיו מבין את זה.

הפתרון: הרדיו דלוק רק אז אפשר לחבר את הכבל הירוק ואז זה עובד

טוב עכשיו מצאתי פתרון אני הנדסאי אלקטרוניה זוכרים בניתי מעגל קטן עם טימר שברגע שהאוטו דלוק הוא מחכה 3 שניות ואז הוא מחבר את הכבל

jhmnzmufjnjy.jpg

חיבור השלט של המגבר הרוקפורד מתחת להגה

dzidmoydgg1u.jpg

בגלל חוסר מקום על המושבים שמתי את המגבר השני על הסאב

mjy5wwykoj5u.jpg

gzja5jyoinyn.jpg

dz0tjannzkzg.jpg

טוב אחרי שהכל עובד אני ממש מרוצה,

אבל תמיד יש אבל. הפלסטיקים, הפח, של הרכב מלכלך לי את הסאונד

החלטתי לקנות יריעות של דיינמית ראיתי שיש חבילה של 9 ב-900₪ וזה יהיה הפרוייקט הבא שלי

אשמח לביקורת בונה אורי

פורסם

עשית עבודה יפה מאוד באמת התקנה יפה ונקיה.

קח כמה טיפים להמשך הדרך:

- טוויטרים עדיף להתקין על הדש-בורד בפינות,

עם דבק דו צדדי או שתעשה בניה בקורת פלסטיק בערך בגובה של האוזן.

- למגבר יש 3 חוטים של מתח: כבל + מגיע ישירות מהמצבר (רצוי כמה שיותר עבה),

כבל - שצריך להיות עד חצי מטר מהמגבר לשילדה של הרכב.

חוט REMOTE כבל דק מהמגבר לרדיו דיסק (ראיתי שחיברת כבל עבה), שהתפקיד שלו זה להדליק את המגבר.

- הכבלים שהשתמשת לרמקולים נראים קצת דקים ולהתקנה הבאה מומלץ שתיתיעץ בפורום גם לגבי איפה כדאי לקנות

כבלים טובים במחיר הוגן (ולא חסר מקומות טובים).

והכי חשוב לפני שאתה עושה איטום מומלץ שתיתיעץ עם מישהוא שיש לו ניסיון שייתן לך טיפים.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תתחדש קודם כול 8), לפי דעתי בחרת ציוד די טוב להתחלה.

כמה נקודות לפי דעתי שאתה יכול לשפר: את הטוויטרים לא הייתי מפנה כלי הנהג\נוסע אלא למרכז הבמה.

לפי דעתי אתה יכול לבנות פלטה לשני המגברים שזה יהיה יותר מסודר, ולהשקיע טיפה בהסטטיקה שלא יראו את כול הכבלים.

בסך הכול להתקנה ראשונה זה נראה די טוב :wink:

איך שומעים?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

תתחדש על הרכב ועל המערכת. ההתקנה נראת בסדר, אבל לדעתי באמת תשקיע בהכנת פלטה למגברים.

התשמשת במלחם שבתמונה להחלמת הנעלי כבל? נתפסו טוב?

יש תמונות של התקנת הקומפוננט?

פורסם

לא אין לי תמונות של התקנת הקומפוננט אבל שאני יתקין את האיטום אני יעלה תמונות של התקנת הקומפוננט

כי אני מפרק של הכל

וכן עם המלחם שבתמונה הלחמתי את הנועלי כבלים ואחרי ההלחמה מעכתי אותם עם פלייר ולמי שמבין במלחמים יודע מה זה מלחמים של weller הוא עלה לי 800 שקל

פורסם

בתור בעלים של מונבלוק כזה של רוקפורד,עשית בחירה נהדרת,אתה תהנה ממנו לאורך זמן ובאמינות,לעולם לא ניכבה לי או התחמם שלא נדבר על פרוטקשן.

מגבר חזק מאוד מאוד! בניגוד למה שהרבה אחרים יגידו כאן בפורום,כמעט כל סאב שתשים עליו יפתח עד לניבחי נישמתו.

ניראה טוב,ג'ינו.

נ.ב היה לי גם סאב כזה,הוא עבר לאופיר מהפורום :) סאב מעולה חזק ומדוייק גם ממנו אתה תהנה,תן לו קצת להיפתח.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אהלן חבר!

תתחדש!! נראה טוב.

רק כמה דברים:

1. הכבל מתח לא מפריע שם לפלסטיק של הדלת? הוא נסגר טוב? משאיר מספיק מקום לכבל מתח שלא ימעך כשאנשים נכנסים ויוצאים?

2. אם יש לך ידע באלקטרוניקה זה כבר טוב! אני כמה פעמים פה כבר דברתי על שיפור הקרוס של הטמפו, מציע לך להציץ ולעשות את מה שרשום שם, אתה לא תתאכזב!! מניסיון.

ד"א המערכת הראשונה שלי הייתה מאוד דומה לזאת, היה לי את אותו קומפוננט, רק שבזמנו הוא נקרא פולס ולא טמפו.

מגבר 4 ערוצים של MBQ דגם DSC450, אחלה מגבר,והסאב היה אותו סאב הGT5-12.

סה"כ הייתי מבסוט, אבל אחרי שחקרתי קצת את הקרוס של הסט הזה, הבנתי שהוא מסרס את הסט והסט לא מגיע לחצי מהפוטנציאל שלו.

בהצלחה! ותהנה מהמערכת. :-D

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

להתקנה ראשונה זה ניראה דיי טוב !!

מחזק את החבר'ה לגבי הפלטה למגברים ועובי חוטי הרמקולים.

תתחדש ותהנה.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

VinyX הכבלים לא מפריעים לדלתות זה יושב בול

אתה אומרים לי שאם אני יחבר כבלים יותר עבים לרמקולים אני ישמע יותר טוב ?

פורסם

בהחלט שירגיש הבדל זה אחד הכבלים הכי חשובים במערכת. תפקידם להעביר הספק כבלים כאלה לא מיועדים למערכת מוגברת. רצוי שיחליף אותם בכבלים מתאימים וידאג להכניס חיווט לדלתות.

פורסם

זה נכון תאורתית,אין ספק.

בתכלס כרק התחלתי לבנות מערכת היו לי כבלים כאלה,בגלל ששמעתי שזה משפר החלטתי ללכת על משהו אחר לגמרי,הבאתי כבל רמקול 2.5MM של STINGER הסידרה הסגולה,חייב לציין שלא שמעתי שום ההבדל חריג,לא רק אני עזרתי לכמה חברים גם להתקין והוא אפילו אחד ממש הרגיש שהוא חייב להחליף אותם,אמרתי לו שלא יחליף כי לא ירגיש בשינוי,הוא לא הקשיב,הלך וקנה,נחש מה ההמשך...

שלא תבין לא נכון אני בעד לקנות כבלים כאלה,יותר נוח לעבוד איתם ולא נקרעים כל שניה במתיחה,וזה טוב להגיד שיש לך כבל רמקול 2.5MM.

Scan Speak

• תוכן חדש...