Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לBass Boost

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי כאן בנוגע לכיוון מערכת... וראיתי שיש כפתור על המגבר שרשום עליו Bass Eq.

קראתי על זה בפורום וראיתי שאנשים רשמו שאסור להפעיל את הכפתור הזה (כפתור 3 מצבים, אפשר להוזיז אותו ימינה שזה מכובה, באמצע שזה חצי עוצמה, וימינה שזה הכי גבוהה)

עכשיו הבעיה היא שאם הכפתור מכובה אז ביקושי מרגישים משהו, גם שהגיין על הכי גבוהה.. ולעומת זאת - שמדליקים את זה אז מרגישים באס ממש חזק באוטו...

המגבר הוא Cardinal V15 1500W (כן אני יודע שזה מגבר מעפן, זה זמני.. אז בבקשה תחסכו ממני..)

סאב JBL GT5 1024BR

ואם זה משנה אז גם מחובר 2 רמקולים 6X9 של פיוניר 410 וואט...

ד"א יש גם כפתור שרשום עליו Treble Eq עם אותו מצבים.. האם אפשר להשתמש בו?

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא שזה אסור, זה פשוט מאוד לא רצוי ומערכת שמכוונת היטב לא צריך שום באס בוסט. אם אתה הולך להשתמש בו אני ממליץ שתשים אותו על החצי בלבד, ז"א 6dB בוסט ולא יותר.

בהצלחה

דיוויד

פורסם

אם אתה מגביר אותו עד הסוף ואתה לא מרגיש אותו יש לך בעיה בכיוונים.

תרשום כאן בדיוק איך כל דבר חתוך אצלך ואיזה HU יש לך ואיך חתוך שם (במידה ויש).

Scan Speak

פורסם

אופיר,מה קורה זה ג'ינו,האם קנית את המפצלים שאמרתי לך? כי הסאב יושב אצלך על ערוץ אחד,שחכת לציין.

כשתעבור לגישור,תרגיש בהבדל די משמעותי בעוצמה,בכל מקרה,אני תמיד פה בשביל לעזור.

ג'ינו.

נ.ב אני מקווה שאתה נהנה מהסאב,תשמור עליו:cry:

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

תפעיל את הבוסט עד הסוף! 18 DB כמו חולה!

תשרוף את הסאב ואת המגבר ביחד עם הביונירים! :lol: :lol: :lol:

בהצלחה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
אם אתה מגביר אותו עד הסוף ואתה לא מרגיש אותו יש לך בעיה בכיוונים.

תרשום כאן בדיוק איך כל דבר חתוך אצלך ואיזה HU יש לך ואיך חתוך שם (במידה ויש).

אני דיי לא יודע להתעסק עם כל הקטע של לחתוך תדרים, ג'ינו כיוון לי פעם שעברה את התדרים וככה השארתי את זה, עכשיו רק העלתי את הגיין אז אני לא יודע להגיד לך, אולי הוא זוכר.

אופיר,מה קורה זה ג'ינו,האם קנית את המפצלים שאמרתי לך? כי הסאב יושב אצלך על ערוץ אחד,שחכת לציין.

כשתעבור לגישור,תרגיש בהבדל די משמעותי בעוצמה,בכל מקרה,אני תמיד פה בשביל לעזור.

ג'ינו.

נ.ב אני מקווה שאתה נהנה מהסאב,תשמור עליו:cry:

קניתי את המפצלים וגישרתי כבר את הסאב.

פורסם

לא נראה לי שאפשר לראות את הכיוונים כי זה בסה"כ בורג שלא מראה שום אינדיקציה...

אבל בכל מקרה הנה תמונה של איך שזה נראה

img0868e.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Bass EQ מכובה

ולערוץ של הרמקולים יש Treble EQ על החצי

פורסם

כיונתי לך כבר כמו שצריך עם חצי DB ואם גישרת כמו שצריך זה אמור לעבוד יותר חזק.

לא יודע מה המתקין ההוא נגע לך שם.

ג'ינו.

נ.ב חוץ מזה שאמרתי לך שאין לך מה לצפות מהמגבר המטונף הזה,כל 4 ערוצים טוב של JBL KICKER ודומיו יעשה את העבודה הבה יותר טוב,שלא נדבר על מונו ייעודי.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

יכול מאוד להיות,האדום פלוס והשחור מינוס,אם תירצה להגיע לפה,עד אחר הצהריים אני פנוי אשמח לעזור.

ג'ינו.

פורסם

תבטל מיד!! אתה נותן לסאב לנגן את כל טווח התדרים גם של רמקול וסאב וטויטר!

אתה תהרוס את הסאב מהר מאוד!

תחזיר לאיפה ששמתי לך על LPF! כך הוא מנגן רק את התדרים שהוא צריך תדרים של סאב.

אתה עוד תהרוס את הסאב עם המשחקים המיותרים שלך,תעיף את המגבר הזה.

ג'ינו.

פורסם

טעות שלי, לא על Full זה עכשיו על LPF, זה היה לא היה מופעל בכלל.

ד"א גם את הרמקולים לשים על LPF? כי עכשיו זה מכובה גם ברמקולים.

פורסם

מצטער שאני נדחף לאשכול, אבל יש לי קצת שאלה דומה שאולי תוכלו לעזור לי בה... :D

יש לי קומפוננט מקדימה, 2 רמקולים אחוריים וסאב שמחוברים למגבר אחד של פולס אודיו (מערכת זולה, לא משהו מיוחד).

למגבר יש 4 ערוצים ולכן 2 הרמקולים האחוריים ביחד עם הסאב מחוברים ל-REAR. מה שקרה זה שכדי שיהיה בכלל סאב הייתי צריך לשים את ה-REAR על LPF, אבל אז לא שומעים את הרמקולים האחוריים בצלילים בכלל, וזה מבאס כי הם דווקא 80RMS לעומת הקומפוננט שהוא 40... לעומת זאת הסאב ממש סבבה במצב הזה.

רציתי לדעת אם יש איזו דרך נטרלית יותר שיהיה סאב טוב אבל עדיין יישמעו משהו נורמלי מהרמקולים האחוריים? כמובן בלי להוסיף עוד מגבר :p

תודה!

• תוכן חדש...