Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בנוגע לMOREL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי morel dotech mk 2

הוא היה מותקן לי באוטו ושמתי לב שהוא הפסיק לעבוד הוצאתי אותו וראיתי שהכבל שעובר לתוך הרמקול עצמו התנתק.

עכשיו השאלה שלי אם יש דרך לתקן את זה? ואם כן האם שווה?

בתמונה שצירפתי אפשר לראות את הכבל שאני מדבר עליו.

תודה על העזרה.

IMG_0060.jpg

פורסם

לא כל כך נורא, עלות התיקון לא אמורה להיות גבוהה במיוחד, 80-150 ש”ח להערכתי. סט דוטק חדש עולה בסביבות ה 800, מהדגם החדש ולא מה שיש לך, אני משער שעלות וופר בודד, במידה ותמצא כזה תהיה מעל 150 שקלים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כיוון שהדוטק שלך זה הדגם הישן, תצטרך להחליף את שני הוופרים כי אני בספק אם תמצא מהדגם הישן, אז התיקון יהיה זול יותר.

מה שכן, שווה להרים טלפון למפעל של מורל בנס ציונה ולשאול על תיקון ועל עלות וופר/ים חדשים

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הי בן אדם מזה חרטה סליחה על הביטוי.רק צריך להלחים את החיבור מחדש והכל חוזר לקדמותו.חבל על הרמקולים הם אחלה.

אם אתה לא יודע לבד ,לך לכל טכנאי אלקטרוניקה והוא מלחים לך תוך אולי חצי דקה והכל כמו חדש.

לא כל תקלה זה ישר להוציא כספים ,החלפה ,להתקדם לדגם חדש(הרמקולים שלך הם אחלה גם לעוד 10 שנים).

תעשה מה שאני אומר ותהנה מהם עוד ועוד..................

פורסם
הי בן אדם מזה חרטה סליחה על הביטוי.רק צריך להלחים את החיבור מחדש והכל חוזר לקדמותו.חבל על הרמקולים הם אחלה.

אם אתה לא יודע לבד ,לך לכל טכנאי אלקטרוניקה והוא מלחים לך תוך אולי חצי דקה והכל כמו חדש.

לא כל תקלה זה ישר להוציא כספים ,החלפה ,להתקדם לדגם חדש(הרמקולים שלך הם אחלה גם לעוד 10 שנים).

תעשה מה שאני אומר ותהנה מהם עוד ועוד..................

יכול להיות שלא הבנת טוב את מה שאמרתי...

הכבל אמור להיות מחובר ליד הפס הכחול ואני לא רואה שום דרך להלחים אותו חזרה לשם....

אם לזה התכוונת אולי תוכל לעזור לי איך להלחים אותו לשם.

פורסם

אם אין חור בוופר אז שוב לך לכל חנות אפילו טכנאי של tv הם מלחימים בשניות ואולי ב-20 ש"ח.יש חור בוופר -אז סליחה זרוק אותו לפח.

אם אתה גר באיזור נתניה יש ליד תחנה מרכזית ברחוב של יציאת האוטובוסים חנות אלקטרוניקה וכל הציוד לרמקולים ,אני חושב שהוא גם מתקן.בכל מצב תמיד תסתכל שלא הורסים את מה שלא כדאי להרוס אחרת תצא קרח מפה ומשם.

פורסם

כן אני גר בנתניה אני יבדוק את החנות הזאת....

היום הייתי במפעל של מורל בנס ציונה ואמרו לי שם שהם לא מתעסקים עם רמקולים לרכב כל הטיפול והמכירה שלהם נעשה דרך ניפון

אז בתחילת השבוע אני ידבר איתם ויראה מה אפשר לעשות....

פורסם

סליחה על הדבל אבל יש לי שאלה נוספת:

זה הגיוני שהוצאתי את הוופר שהיה מותקן בדלת הקידמית והגיעו אליו מים?? (אם זה עוזר הרכב הוא יודאי אלנטרה 2002)

פורסם

הגיוני מאוד- בחורף מי הגשמים מגיעים לכל חור אפשרי ברכב, לתוך הדלת הם נכנסים דרך הגומיות ודרך ההרמה וההורדה של החלון.

יצא לי כבר ליראות "בריכה" קטנה בגובה של כמה סנטימטרים בתוך דלת של פיג'ו. :roll:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

בכול דלת אמורה להיות מערכת ניקוז למים

מעבר לזה הבדל נוסף בין "רמקול לרכב" לבין "רמקול רגיל" זה העמידות בלחות

כך שרמקולים לרכב אמורים להיות עמידים יותר מאשר רמקול רגיל

כמובן שאם תטביע אותם ויהיה לך בריכה בדלת הרמקול יכול להנזק.

• תוכן חדש...