Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

יש לי רנו קליאו B שנת 2003.

היום בבוקר הנעתי את האוטו והתחלתי ליסוע לאחר 2-3 דקות נדלקה נורית כרית אוויר יחד עם כתובית SERV. המשכתי ליסוע 2-3 דקות והנורות כבו.

הגעתי לעבודה והחנתי את האוטו. סיימתי את יום העבודה הנעתי את האוטו והנורות נדלקו ישר. התחלתי ליסוע ושוב אחרי 2-3 דקות הנורות כבו.

מה זה אומר ? מישהו נתקל בזה ? מכיר את התופעה ? במקרה ויש באמת תקלה הנורית לא אמורה להישאר דלוקה כל הזמן ?

אשמח לטיפים ועצות

תודה.

פורסם

הבנתי שיש קונקטור בעייתי מתחת למושב נוסע...

יש שמה כבלים רופפים ורציתי לסדר את זה שבוע שעבר ולא היה לי זמן... כל פעם שאני לוקח פניה או משהו אני שומע את הכבלים מרשרשים שמה...

אם כדאי לבדוק את זה לבד או לגשת למוסך ?

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

תתכופף מתחת למושב ותבדוק אם הכבלים שמתחת למושב מחוברים כמו שצריך. לפעמים הקונקטורים מתנתקים ואז יש בעיות דומות לאלו שאתה מתאר. במידה וזה לא עוזר, אין ברירה אלא לגשת למוסך ולבדוק היכן התקלה במערכת כריות האוויר.

פורסם

הסתכלתי למטה מתחת למושב וראיתי שמה הרבה חוטים שמחוברים ישירות אחד לשני עם ליפוף ואיזולרבנד עליהם.

לא ראיתי פלג או קונקטור, כנראה נגעו בזה כבר...

עוד משהו גיליתי מים על הרצפה במצד הנוסע מאחורה ומקדימה, והנורית והחדירת מים קרו או באותו יום או יום אחרי לפני...

יכול להיות שנכנס לשם מים ויש קצר או משהו ?

שמתי לב שהגומיה בדלת אחורית צד נוסע הייתה בחוץ קצת סידרתי אותה וישבתי באוטו בגשם וניסיתי לראות אם יש חדירה של מים ולא זיהיתי משהו...

יש איזה טיפים איך אני מייבש ומנקה את האזור ?

האם יש עוד חוטים שעוברים שמה מתחת למושב(הכוונה לא רק חוטים שקשורים לכרית אוויר) ?

פורסם

יש מים באזור הרגליים? יכול להיות שרדיאטור חימום פנימי דולף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא בטוח שאפשר להשיג אטם בנפרד. האטם מגיע ביחד עם אנטנה חדשה. אפשר להחליף לבד. תפרק את יחידת התאורה הפנימית, ותראה את האום של האנטנה.

פורסם

כן האנטנה מאחורה. הבנתי שצריך לפרק את הריפוד. מאיפה אני מביא אנטנה ? הייתי בחנויות של רדיו דיסקים והתקנות ולא היו להם כאלו. האם ברנו ישחטו אותי במחיר ? כי בחנויות שהייתי אמרו לי 120 שקל בלי עבודה.

פורסם

שלום,

הייתה בדיוק אותה תקלה בקליאו שלי, שדרך אגב כבר מכרתי :) למרות שממש אהבתי את האוטו.

עברתי איזה שני מוסכים אחד לא הצליח לפתור את התקלה השני ביקש אלפי שקלים, בסוף הלכתי למוסך בחיפה בעיר, אני ממש לא זוכר את השם, אבל יש לי את הטלפון של מנהל המוסך, 057-7372306 קוראים לו טוני או ג'וני אני לא זוכר, תנסה את שניהם.

בכל מקרה אם אני זוכר נכון זה היה קשור לחיישן מד כמות אוויר או ל-AGR סתום. היה ממש זול וחברה נחמדים וממש הסבירו לי והראו בדיוק מה הם עושים, בקיצור נראה כדאי לנסות אותם...

פורסם

תרים את הדלת החמישית, יש למעלה 2 קליפסים - תיזהר מאוד קל לשבור אותם.

אחרי שהוצאת אותם תנסה להכניס את היד ולראות אם אתה מגיע לאום.

אם לא הצלחת - עם מרחב סביר (אל תשכח צריך להשתמש בכלי ולא ביד) אז לא אין ברירה וחייב להוריד את כל הריפוד.

או לפחות את החלק האחורי, שבקליאו זה יחסית סיפור.

את האנטנה עצמה אתה יכול להשיג באייבי בלא הרבה כסף.

• תוכן חדש...