Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי פה בכמה שירשורים כמה חוות דעת אבל אני מחפש אחת מקצועית של אחת שנהג ברכב/מכיר את הרכב ויכול לרשום עליו הכול

גם דעות טובות וגם דעות שליליות..חשוב שזה יהיה לגבי הכול מהמנוע דרך האיכות חומרים המושבים הכול ממש סקירה מלאה

אני לפני רכישה של הרכב מחכה לתשובה שיפתחו הקצאות להזמנות כי כרגע אין בכלל...

אבא שלי גם חושב להוסיף על הרכבת מערכת מולטימדיה דרך החברה (גי פי אס די וי די דיבורית וכד') ואולי לנסות לקבל פנסי קסנון במתנה/במחיר נורמלי...

דרך אגב הדגם הוא האלגנס המפואר

:)

פורסם

רכב מצוין, יש אותו לאבא שלי עם גיר DSG7 דרך הליסינג. אבל בגרסה הלא מאובזרת.

לא עשה בנתיים בעיות בכלל (עבר בסך הכל 18,000). לא עושה את הבעיות של הרעשים מהגיר (ממה ששמעתי שחלק מהDSG כן עושים).

הרכב מאיץ בצורה מטורפת, אי אפשר להשוות את התאוצה שלו לשום מכונית משפחתית.

יש אפשרות לשים צ'יפ ולקבל עוד 32 סוסים :)

והצריכת דלק לפי המחשב 9-9.5 ליטר ל100 קילומטר. אבל לא באמת בדקנו את זה. (החברה משלמת דלק) :)

אבא שלי נוהג במצב D והוא לא נוסע כ"כ רגוע אבל אי אפשר להגדיר את הנסיעה שלו כ"ספורטיבית".

מתי שאתה לוחץ קצת גז הרכב מושך את ההילוך כמה שצריך. ובשיוט הרכב נע בסביבות ה1500-2000 סל"ד.

הנוחות נסיעה בסדר גמור אך ניתנת לשיפור.

רעש מהמנוע בשיוט קשה מאוד לשמוע, במצב ספורט המנוע קצת יותר מרעיש. אך לפי דעתי אין הרבה שינוי בין ה D ל S.

חשוב לציין שמצב D ההילוך כל הזמן גבוה מאוד אפשר להגיד, סביבות ה2 הילוכים מעל מה שצריך. ובכלל לא חסר כוח.

במצב S המנוע נע בסביבות ב3000 סל"ד, וגם עובר את הקו האדום כשצריך.

לגבי העיצוב, טעון שיפור.

לגבי החבילה של התוספות, אני לא חושב שזה משתלם. אבל איך שבא לך.

אם אתה רגיל לסוע על רכבים בסגנון המאזדה 3 וחברותייה והרגל שלך קצת כבדה על הגז לפעמים - אני מתחייב שאתה תהנה מהאוטו.

לסיכום, אוטו פשוט מדהים ומומלץ לכל אחד.

עוד שאלות אתה מוזמן לשאול בכיף.

פורסם
רכב מצוין, יש אותו לאבא שלי עם גיר DSG7 דרך הליסינג. אבל בגרסה הלא מאובזרת.

לא עשה בנתיים בעיות בכלל (עבר בסך הכל 18,000). לא עושה את הבעיות של הרעשים מהגיר (ממה ששמעתי שחלק מהDSG כן עושים).

הרכב מאיץ בצורה מטורפת, אי אפשר להשוות את התאוצה שלו לשום מכונית משפחתית.

יש אפשרות לשים צ'יפ ולקבל עוד 32 סוסים :)

והצריכת דלק לפי המחשב 9-9.5 ליטר ל100 קילומטר. אבל לא באמת בדקנו את זה. (החברה משלמת דלק) :)

אבא שלי נוהג במצב D והוא לא נוסע כ"כ רגוע אבל אי אפשר להגדיר את הנסיעה שלו כ"ספורטיבית".

מתי שאתה לוחץ קצת גז הרכב מושך את ההילוך כמה שצריך. ובשיוט הרכב נע בסביבות ה1500-2000 סל"ד.

הנוחות נסיעה בסדר גמור אך ניתנת לשיפור.

רעש מהמנוע בשיוט קשה מאוד לשמוע, במצב ספורט המנוע קצת יותר מרעיש. אך לפי דעתי אין הרבה שינוי בין ה D ל S.

חשוב לציין שמצב D ההילוך כל הזמן גבוה מאוד אפשר להגיד, סביבות ה2 הילוכים מעל מה שצריך. ובכלל לא חסר כוח.

במצב S המנוע נע בסביבות ב3000 סל"ד, וגם עובר את הקו האדום כשצריך.

לגבי העיצוב, טעון שיפור.

לגבי החבילה של התוספות, אני לא חושב שזה משתלם. אבל איך שבא לך.

אם אתה רגיל לסוע על רכבים בסגנון המאזדה 3 וחברותייה והרגל שלך קצת כבדה על הגז לפעמים - אני מתחייב שאתה תהנה מהאוטו.

לסיכום, אוטו פשוט מדהים ומומלץ לכל אחד.

עוד שאלות אתה מוזמן לשאול בכיף.

למה לא כדאי התוספות האלה? הבנתי שרק בגירסה המאובזרת יש בקרת שיוט דבר שאבא שלי מאוד רוצה.

בנוסף רציתי לדעת לגבי הצמיגים הבנתי שרצוי להוריד את הצמיגים שבאים עם הרכב (חלק 15 אינץ אצלנו זה 16) ובמקום זה להגדיל ל-17 אינץ בגלל הכוח של המנוע על הצמיגים וגם מבחינת איכות ויותר שליטה על הרכב.

האם גם אצלך יש בעיה עם הצמיגים כמו שהבנתי אצל כמה שנוהגים על הרכב הזה?

דבר נוסף איך המערכת שמע של הרכב.,אני יודע שזה מגיע אצלך ברמה הרגילה אבל איך הרמקולים יחסית פועלים?

דרך אגב כמה מספיק מיכל דלק מלא כמה ק''מ אתה יכול לנסוע איתו (במאזדה שלנו יש 64 ובסקודה הבנתי שזה 50! )

דרך אגב יש לכם בעיות עם השמן כמו שלהרבה אנשים אחרים היו?

פורסם

להורים יש כזאת - רמת גימור Elegance שנת 2010

הצמיגים 15" וטוב שכך משום שהתקנת צמיגים בעלי קוטר גדול תפגע ברמת הנוחות שגם ככה היא לא מצטיינת.

אין ברכב שלנו בקרת שיוט אבל הבנתי שהוסיפו את זה בדגמים החדשים.

בעלה של אמא שלי דווקא היה מעדיף רכב רגוע יותר - לדעתו הרכב תזזיתי מדי. אמא שלי דווקא אוהבת :) (שניהם כבר שכחו מתי חגגו את יום הולדתם השיבעים)

מבחינת צריכת דלק - בתוך העיר 9.5 מחוץ לעיר מגיע גם ל-15.

לדעתי כרכב משפחתי ה-1.4 נותן את החבילה המאוזנת ביותר בין ביצועים לחסכון.

לו ההורים שלי היו קונים את הרכב היום - סביר להניח שהם היו מסתפקים בגירסת ה-1.4.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בקרת שיוט ניתן להוסיף לכל דגם של אוקטביה. מחליפים בסך הכול את ידית האיתות. העלות לפי מחיר המחירון כ-1,500 ש"ח אך ניתן לקבל ב-50% הנחה, מניסיון!

פורסם

הבנתי שיש 3 דגמים של המערכת סטריאו קולומובס בולרו וzenec

יש הבדל בינהם?מפרט טכני למי שמכיר?המלצות?

ושוב אני מזכיר את הסוגית פנסי הקסנון

זה דחוף ביום שישי הקרוב ההזמנה של הרכב.

פורסם

רק ה-vRS נמכרת בארצנו עם קסנונים, כך שאתה יכול לשכוח מזה.

אם יש לך את האפשרות להביא קיט מקורי מחו"ל - לך על זה, זה יעלה חצי מבארץ ויכלול בתוכו ה-כ-ל.

הקולמבוס לא נמכר בארץ ועולה כפול מ-ZENEC. ה-ZENEC הוא כאילו שדרוג שלו.

הבולרו לא רחוק במחירו מה-ZENEC, וה-ZENEC טוב יותר. כך או כך לא הייתי רוכש אף אחד מהם בארץ - זה יקר מידי!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
רק ה-vRS נמכרת בארצנו עם קסנונים, כך שאתה יכול לשכוח מזה.

אם יש לך את האפשרות להביא קיט מקורי מחו"ל - לך על זה, זה יעלה חצי מבארץ ויכלול בתוכו ה-כ-ל.

הקולמבוס לא נמכר בארץ ועולה כפול מ-ZENEC. ה-ZENEC הוא כאילו שדרוג שלו.

הבולרו לא רחוק במחירו מה-ZENEC, וה-ZENEC טוב יותר. כך או כך לא הייתי רוכש אף אחד מהם בארץ - זה יקר מידי!

הבנתי שזה סיפור של 3500 4000 שקל המערכות האלה כנראה שאני טועה.

דבר נוסף ראיתי כמה אוקטביות חלקן מוניות שמסתובבות עם קסנונים...ככה שהטענה שרק בVRS זה מגיע נראית לי לא נכונה.

פורסם

אתה ראית מוניות עם קיט סיני שהותקן מקומית, או לחילופין אינך יודע לזהות בין קסנון לבין התאורה שמספקת עדשה בזוויות מסויימות (רמז - לפעמים הוא לבן, לפעמים הוא כחלחל-סגלגל. משתנה בזווית בה אתה מסתכל אל העדשה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תודה רבה

מישהו פה יודע לגבי התוספות עלויות וכד' של מערכת מולטימדיה הבולרו המקורית ולגבי פנסי הקסנון?

לגבי קסנון, אין אפשרות כרגע להזמין בשום מחיר :( גם במחיר מופקע של 8152 ש"ח.

זה נעשה רק ע"י הזמנה מיוחדת ורק לדגם המאובזר (ELEGANCE), ונכון להיום, לא ניתן לבצע הזמנות מיוחדות (המפעל בצ'כיה גם ככה לא עומד בלחץ).

הייתי בסוכנות סקודה חיפה, המידע משם.

נ.ב. אני גם התעניינתי בקסנון מקורי, אך נראה לי שבסה"כ קיט של נורות DIAMOND VISION של פיליפס יעשו כמעט אותה עבודה במחיר של 50 דולר ... (כן ,כן, אני יודע שזה אולי לא כ"כ בסדר מבחינת חוק).

• תוכן חדש...