Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרוטאה עם נשמה ב 2500-3000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

המטרה העיקרית שלי היא חיפוש רכב שני לבית שיוריד את העומס והבלאי מהקרייזלר שלי בכל הקשור לנסיעות הקצרות בעיר שכוללות את המעון של התינוקת ,עבודה ,וסידורים בעיר ערד.

אני שואף לרכב ללא חיישנים למינהם,ללא ABS EPS BBC TCM פשוט ככל האפשר שיעבוד שנתיים זה יהיה טוב. 2500 ש"ח בערך זה מה שאני מוכן להקציב לרכב שיסע בערך 25 ק"מ בשבוע בעיר בלבד.

הDL של סובארו וה205 של פיג'ו היו הראשונות שקפצו לי לראש.

אני פתוח לכל הצעה אחרת עם סטייה במחיר שלא תכלול אונו או אפלאוז.

אני יודע שזה גם ישמע מוגזם אבל אני מעדיף שזו תהיה גרוטאה עם נשמה :lol: - כמו הDL או כמו רנו 5 (אם הייתי מוצא אחת כזו). אם אישתי הייתה מרשה לי הייתי קונה גם חיפושית חבוטה..

תודה לכולם!

Gn'f'R

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אופל קדט!! אם תמצא אחת שמורה לך על זה! ואם לא אז סובארו DL ואם תעלה טיפה בתקציב תוכל לקנות גולף MK2 או רנו קליאו ישנה (ידנית בלבד אל תגע באוטומט!)

חיפושית במצב נסיעה לא מאמין שתמצא במחיר הזה

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

סובארו לאונה (משום מה בישראל כולם מכנים אותה DL - לא לשכוח שהיו גם גרסאות GL!! - לי הייתה כזו, למשל) עונה היטב על המשוואה. ואולי גם סובארו ג'סטי 1200 ידנית, ודייהטסו שרייד. אבל, שים לב, זה עניין של מזל, יש סיכוי גדול שתאלץ להשקיע ברכב יותר מכפול - הרי רק רדיאטור, טיפול גדול, גז למזגן, מצבר וצמיגים, וכבר הגעת לסכום הרכישה - שלא לדבר על טיימינג, במידה ויש צורך לבצע.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

A900

צודק בעיניין החיפושית..

ביד 2 מצאתי קדטים עם הצורה ה"חדישה" יותר,היו את הקדטים ההם מתחילת שנות השמונים,לאן הם נעלמו?(ראה תמונה)

קליאו ידנית ישנה נלקחת בחשבון.מהי גולף MK2?

thebaron

הלאונה היא בינתיים הכי מתבקשת אך ג'סטי ושרייד לא יכנסו לרשימה בגלל מראה חיצוני בעיקר (אותה סיבה שללתי את האפלאוז והאונו)

מה שכן גם אסקורט ישנה תהיה ראויה אני חושב .ומה אתם חושבים על פורד סיירה מודל 90'?

קדט.jpg

Gn'f'R

פורסם

גולף MK2

עד 92. קשה להאמין, אבל לא נראה לי שהיא נכנסת בתקציב:shock:

אופציות נוספות: דייהו רייסר 94-96, קאיה פרייד 96, מיצובישי לנסר הישנה 90-92, פורד פיאסטה 86-90, אופל קורסה 93-95, סקודה פרמן\פבוריט 93-95.

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם

הסיירה לא חסכונית ו1.6 לא מספיק עבורה.אני הייתי הולך על DL פעם אבא שלי קנה ממגרש יד 4 עם 150K זה היה ב 97,בפועל אי אפשר לדעת כמה באמת היה.

מכרנו אותה ב 2003,חוץ מטיפולים צמיגים לא היה שום דבר,היא חזקה אך פשוטה מאוד וסופר אמינה. לדעתי גם כיום שהיא כבר ממש ישנה,לא סתם בני דודנו עוד נוסעים עליה ולא מעיפים אותם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
גולף MK2

עד 92. קשה להאמין, אבל לא נראה לי שהיא נכנסת בתקציב:shock:

אופציות נוספות: דייהו רייסר 94-96, קאיה פרייד 96, מיצובישי לנסר הישנה 90-92, פורד פיאסטה 86-90, אופל קורסה 93-95, סקודה פרמן\פבוריט 93-95.

אל תתקרב לסקודה פורמן/פייבוריט, אלא אם התחביב שלך הוא החלפת ראשים

כבר חתמתי...

פורסם

מבין כל האופציות אשר נאמרו כאן, הסיירה תהיה הכי אמינה, הכי גדולה מבפנים ונוחה גם כן, תהיה בטוח.

JEP.

פורסם

אם אתה נוסע רק 25 ק"מ בשבוע אז דלק זה ממה לא מה שאכפת לך ממנו.

בזמנו הייתה לי גאלאנט 92 ידנית 1600, רכב עגלה, הזניחו אותו ברמות, 0 תקלות.

מכרתי אותו ב 3000 ש"ח לסוחר כי הסחירות של הייתה על הפנים.

מרווח מאוד, נח, יציב, איטי להחריד, שותה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

JEP

לצערי עליי להסכים עם drsubaru לגביי הסיירה כנראה בגלל זמינות החלקים שכפי הנראה גם אתה מודע לה (נכנסתי לקישור שלך לגביי מכירת הרכב).

אני יודע שבתקציב שציינתי מדובר ברכבים שאני צריך להגיד תודה שהם יניעו ולא להתעכב על המראה החיצוני שלהם אבל אני אופטימי ויודע שקיימות מציאות תמיד.

אני לא בורר את צריכת הדלק כי זה מאוד שולי בנסועה הצפויה,לא משנה לי גודל הרכב אך הדבר אך היחידי שמשנה לי הוא שבאמת יהיה רכב פשוט עם זמינות חלקים גבוהה (לכן הסקודות הישנות יורדות),וצורה בעלת משמעות כל שהיא:|

עד כה :סובארו לאונה

גולף עד שנת 92

אסקורט

רנו קליאו ידנית

נכתב בסדר עדיפויות עדכני.

מה אתם אומרים על וולוו 240?

Gn'f'R

פורסם

עתיק,כניראה הכי בטוח בין מה שרשמת אך לא חסכוני גם חלפים זה כבר בעייתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עתיק,כניראה הכי בטוח בין מה שרשמת אך לא חסכוני גם חלפים זה כבר בעייתי.

עתיק זה מצויין,העיניין הוא שבאמת אני לא מכיר את הרכב מבחינה מכנית ולא תפוצת חלפים ועלויות..

Gn'f'R

פורסם

מה שתמצא יהיה מבורך,

העיקר שיהיה ידני, עדיף עם טסט כמה שיותר ארוך, במצב מכני כמה שיותר טוב ועם מזגן מקורי (עדיף, כי ההתקנות המקוריות די בעיתיות)

הכיוון שלך לדעתי נכון, אני הייתי מחפש בתקציב הזה פיאט אונו, רנו קליאו, פז'ו 205, אולי (אבל באמת אולי) סיטרואן סקסו או פז'ו 106, קשה לי להאמין שתמצא פונטו בתקציב שלך...

בעקרון הייתי ממליץ בחום להוסיף כמה אלפי שקלים ולקנות רכב ולא גרוטאה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מסכים חלקית עם מה שאתה אומר למשל בנוגע לטסט ארוך או העדפה לגיר ידני אבל אני לא מסכים שצריך לבצע חריגה של אלפי שקלים מהתקציב בשביל הרכב.

אל תשכח שהרכב לא יעבור את ה1500 -2000 ק"מ בשנה (!) בן אדם שפוי אחר לא היה בכלל קונה רכב לנסועה כזו,עלויות האחזקה השוטפות כגון רישוי,ביטוח חובה ותקציב שנתי לטיפולים לבד מסתכמים בערך בכ 3000 ש"ח לשנה בהנחה שהרכב מתפקד פחות או יותר נורמלי.

אתה תתפלא אילו רכבים מצאתי בסכומים של עד 4000 ש"ח באתר יד 2,ממש מציאות טובות בחלקן אפילו ק"מ ומ"ס ידיים מאוד נמוכים או רכבים שמבחינה ויזואלית אתה רואה לבד שהרכב מאוד שמור. דרך אגב יש גם פונטו למרות שאתה מטיל ספק.

למען הסר ספק: העובדה שציינתי "גרוטאה" בכותרת מתייחסת לכך שמלכתחילה מדובר ברכבים מאוד ישנים ולא בפחי זבל ממונעים.

Gn'f'R

• תוכן חדש...