Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

למרות העובדה שהדיטיילינג שהרכב שלי עבר למרות 4.5 חודשים היה לא רע בכלל, ובעיקר בגלל שאותו טיפול קוסמטי היה יקר החלטתי שאת הדיטיילינג הבא אבצע בעצמי.

לצורך המשימה רכשתי את המוצרים הבאים של מגווייר:

1.פוליש לרכב:

ultimate_polish2.jpg

2. ווקס לרכב:

meguiars-r-gold-class-tm-carnauba-plus-wax.jpg

3. מטשטש שריטות (סווירל מרקס):

meguiars-swirlx-swirl-mark-remover-colour-enhancer-for-car-exterior-bodywork_591139_500.jpg

4.פלסטלינה:

images?q=tbn:ANd9GcRWhlPshPfgf6Q9AFekhR0_HSh4H6v3cGUs9bvi8P5OJTA84qw30tFc_giB

ולשאלות:

1.האם מומלץ להשתמש במסיר הסוירל מרק בשלב שלפני הוקס הסופי ?

2.מהי הדרך הנכונה ביותר לשימוש בפלסטלינה ? (היא פשוט מגיעה בדיוק כמו בתמונה, באריזה שקופה וללא הוראות מיוחדות להרטיב, לסבן וכו').

רוב תודות!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מגניב, יש לך בדיוק את אותם מוצרים שאני משתמש בהם (לי יש קיט גדול הרבה יותר אבל יש לך את החשובים)

הפלסטלינה צריכה לבוא אחרי רחיצה טובה וייבוש טוב.

מומלץ לרחוץ עם שמפו לרכב של מגוויירס.

אתה מתיז מה QUICK DETAILER בבקבוק האדום עם השפריצר ועובר עם הפלסטלינה (פעולה דומה לשפשוף אבל לא חזק מדי), שומר את המשטח רטוב כל הזמן . כשהפלסטלינה מלוכלכת אתה מעסה אותה קצת וממשיך לעבוד.

קיט הפלסטלינה של מגוויירס מגיע יחד עם הקוויק דיטיילר, מפתיע שקיבלת בלי.

הSWIRL-X הוא חומר מצויין אך יעיל יותר עם מכונה עם כרית מתאימה, בצורה רגילה הוא פחות יעיל אבל כן משפר את המצב וכן כדאי להשתמש בו.

אחר כך ווקס.

פוליש אני לא בטוח שצריך אחרי כזה טיפול. אלא אם כן אתה צריך לטפל באזור נקודתי.

רכשתי את ה ULTIMATE COMPUND אבל עדיין לא השתמשתי בו.

IMG_1042.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא היה לי צורך לקנות ערכה מורחבת מכיוון שאני גם ככה לא שוטף את הרכב כך שלמעט חומר לניקוי פנימי ולניקוי העור שיש לי לבפנוכו של הרכב אני לא מחזיק את יתר הדברים הבסיסיים.

הפלסטלינה לא הגיעה בסט עם השפריצר אלא קניתי אותה בנפרד, אבל אני אחפש איפה ניתן לקנות את השפריצר, לא בעייה למצוא אני מניח.

את הפוליש בכל מקרה צריך לבצע מיד לאחר הפלסטלינה עד כמה שאני מבין ולאחר מכן להשתמש בחומר להסרת סוירל ובסוף את הוקס כדי לשים שכבה שתגן על הצבע.

לגבי הקומפאונד, לא רכשתי כי אין לי צורך (הוא מיועד לפח שיש עליו לכלוך קשה להסרה ואצלי זה לא המצב, בטח לא כאשר הרכב נשטף 3 פעמים בשבוע).

פורסם

השבוע עשיתי פלסטלינה לרכב זה היה קל מאוד 20 דקות סיימתי את כל האוטו

אבל התרסיס של מגווירס הבקבוק הורוד כמעט ונגמר נשאר פחות מחצי רשום על הבקבוק שאפשר 6רכבים על בקבוק

חיפשתי באייבי לקנות רק בקבוק יש לקנות בקבוק עם פלסטלינה אחת של מגווירס

מישהו מצא מוכר באייבי שמוכר רק תמיכל הורוד?

קשה באימונים קל בים

פורסם

פוליש אחרי פלסטלינה? נשמע לי מוזר. תבדוק שוב לפני שאתה ניגש לעבודה.

הרי הפוליש "מגרד שיכבה", אז למה לעבוד עם הפלסטלינה לפניו?

לפני כחודש קיבלתי סט של פלסטלינה+דטיילר+ווקס נוזלי+מיקרופיבר של מגואייר שהביאו לי מארה"ב ($19.99 לשואלים).

בסוכות עברתי על מכסה המנוע והגג. יצא מדהים, ואני מדבר על המגע, לא על מה שהעיניים רואות. למרות שאני שוטף ידנית אחת לשבוע, והרכב בחניה מקורה ובסופי שבוע מכוסה, עדיין היו נקודות עקשניות על הפח.

פורסם

הפלסטלינה מורידה לכלוכים קשים מעל פני הצבע, היא אמורה להחליק את הפח על מנת שהפוליש\וקס לאחר מכן יהיו יעילים ולא יהיו גושים שמפריעים לחומר לתפוס את הפח.

• תוכן חדש...