Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה באקסל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה לעשות טבלאות חישוב העבודה שלי אבל ניתקלתי בבעיה מעצבנת.

כמו שאתם רואים התחלת וסיום זמן היא לפי מה שאני מכניס ידנית. חישוב הזמן מתבצע לפי =SUM(C2-B2)

עכשיו מה שמעצבן שבעמודה הבאה אני רוצה הזין את השכר לשעה וברגע שאני כותב מספר כל שהוא הוא מחשב לי אותו כזמן 00:00 ! למה ?! מי ביקש ממנו בכלל :brickwall: :brickwall:

exel.jpg

פורסם

בלחיצה על הכפתור הימני של העכבר על תא (או מספר תאים) תבחר בעיצוב תאים(format cells) אתה יכול אחרי זה לבחור איזה סוג מספר יוצג בו, כגון, מספר כללי, שעה וכדומה.

בעמודות בהן אתה מזין שעת התחלה ושעת סיום תדאג שזה יופיע כשעה

בעמודה בא אתה מחשב את סה"כ השעות של אותו היום, תעשה את זה כתצוגה מספרית, אבל אז יוצא לך מספר קטן, את אותו מספר אתה צריך להכפיל ב-24, ואז אתה מקבל את השעות עבודה שלך, משמע הפונקציה צריכה להיות לדוגמא B5-A5)*24)=

אחרי זה את השעות שעבדת אתה יכול להכפיל בסכום אותו אתה מקבל לשעה.

מקווה שעזרתי.

פורסם

תודה , הסתדרתי עם זה.

עכשיו ניקלתי בבעיה אחרת , איך אני מחשב את שעות אם עבדתי נניך מ 22:00 עד 03:00 ?

בחישוב הראשון זה היה קל כי עשיתי 22:33 מינוס 17:58 וקיבלתי חישוב נכון.

פורסם

או קיי הצלחתי בעזרת חיפוש באינטרנט. אבל פה אני מסתבך.

איך אני גורם באופן אוטומטי לטור כלשהוא (A-Z) לחשוב לפי השורה שהוא עומד בה (0-...)

זאת אומרת אם D2 מחשב לי את C2 וB2 איך אני גורם לD3 לחשב את C3 וB3 בלי לרשום את כל פעם מחדש בנוסחא?

פורסם

אתה עומד על D2 בחלקו התחתון הימני (או השמאלי) עד שהסמן מתחלף לפלוס. אז אתה לוחץ וגורר למטה עד לאן שאתה צריך.

א-ב של אקסל...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן האמת שאין לי מושג באקסל רק אתמול נגעתי בפעם הראשונה באקסל במכללה

סיימתי את הקובץ עכשיו הכל עובד כמעט בידיוק כמו רציתי!

עכשיו דבר אחרון שאני מקווה שהוא פשוט. איך אני רושם נוסחא שתחשב לי כמה נתונים הכנסתי לA ?

הכוונה שאם רשמתי בA1 A2 A3 A4 שיהיה לי נוסחא שתחשב לי סכ"ה 4 נתונים(ימים במקרה שלי)

פורסם

אתה צריך לעשות countA בגלל שימים ניתן לרשום כך: ראשון, שני...

ופונקציית ה-count סופרת רק מספרים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אקסל תמיד טוב ללמוד, יסייע לך בהרבה מקומות ותחומים.

גגל קורס אקסל ולדוגמה, תקבל סרטוני הדרכה ללימוד עצמי בנושאים באקסל, ואחרים. חשוב שתכיר פונקציות ועריכת דו"חות.

העתקה פרימיטיבית של נוסחה אפשר גם ע"י העתקת תא/תאים למקום הרצוי בשורה אחרת. צבירה עושים עם SUM .

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נצל"ש

אני צריך להמיר דקות לשעות ודקות. כלומר יש לי 1610 דקות אני רוצה שאקסל יציג לי שזה 26 שעות ו50 דקות.

מה שלבנתיים הצלחתי לעשות זה לקחת את המספר 1610 ולחלק אותו במספר דקות ביממה ולהגדיר שהפורמאט של התא יהייה שעה. כתוצאה קיבלתי 2:50 במקום 26:50.

אשמח לעזרה.

• תוכן חדש...