Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העלתי סרטון ליוטיוב בו רואים חלקי פלסטיק מתפרקים בפיקנטו שלי. הרכב לא הגיע ל-10,000 ק"מ. אם אני מפעיל קצת כוח אני פשוט מפרק את כל הפלסטיק שמקיף את ידית ההילוכים. מתנצל על איכות הצילום.

http://www.youtube.com/watch?v=rOnDiAiYDL0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

איש, מצד אחד - קל מאוד להבין אותך. ומצד שני - לא סתם הקטנות האלה זולות, זה מורגש... :|

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הייתי מזמין גרר וגורר אותה למוסך.

אח"כ הייתי שולח מכתב ליצרן, ליבואן, משרד התחבורה וכלבוטק, עם תיאור ותעוד התקלה, תוך מתן דגש על הסכון שלה והשפעתה על הנהיגה ברכב ובטיחותו.

תקלה כל כך מהותית ברכב חדש היא בלתי נסבלת.

הייתי מצפה, במינימום של המינימום, לריקול...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הייתי מצפה, במינימום של המינימום, לריקול...

10000+

עד שיבואן לא יתלבש על אחד כזה בתביעה על הוצאת לשון הרע , כנראה שאנו צפויים לעוד שרשורים מסוג כזה עם כותרת בומבסטית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני הייתי מבקש מינימום רכב חדש:lol::lol::lol:

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• אחראי פורום
פורסם

באמת ציפית ליותר מזה?

אין פה win/win. רכב זול=יצור זול=רכב זול.

אני נוסע בקרוז לפעמים, ציפוי ה"ניקל" כבר מתבקע ופוצע את האצבע של כל אומלל שפותח את הדלת,

התפר שעל ההגה בולט ושורט, הפלסטיקים חורקים ומתכופפים, אבל אני ממש לא מצפה לכלום.

מבין את הבעסה שבלמצוא את הרכב החדש שלך במצב כזה, אבל צריך קצת פרופורציות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אם לדעתכם העבודה שאני יכול לפרק חלק שלם ברכב חדש בקלות שפותחים מכסה תא כפפות מבדרת אין לי מה להגיד יותר.

היא בהחלט לא מבדרת, אבל מכאן ועד הגדרת הרכב כ "מתפרקת" המרחק רב (מאוד).

בדיוק לשם כך קיימת האחריות, אני בטוח שפנייה מסודרת ליבואן תסדיר את הבעיה המטרידה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

בסך הכל שיתפתי מקרה אישי ולא באתי בטענות לאף אחד. לא מבין את ההתנפלות עלי אבל בעצם עכשיו נזכרתי שחטפתי התנפלות דומה שתלוננתי על צריכת דלק.

פורסם

זה נקרא "התפרקות" רק אם זה היה מחובר לאנשהו קודם. במקרה שלך זה לכל היותר "התרופפות", והתגובה שלך מעט היסטרית. כשנכנסתי לדיון הזה כבר ציפיתי לראות חלקי פלסטיק נופלים מכל מיני מקומות, ידיות שבורות, פנס שפוך. לא חלק פלסטיק שזז כשלוחצים עליו, את זה יש גם ברכב שלי והוא עלה 30 אלף יותר משלך כחדש.

לזה קוראים "איכות הרכבה". ברכבים ברמת המחירים הזו, הרבה חלקים מורכבים בשיטת ה"תפוס למחצה", פלסטיק שלוחץ על פלסטיק, פלסטיק שיושב מהודק סביב משהו בלי שום חיבור אחר אליו.

אם אתה משוכנע שלא קנית את הרכב ככה, ושמדובר בבלאי לא טבעי- פנה לשירות, ותתגלגל משם.

הבאסה כשמדובר ברכב חדש ומצפים ממנו לאיכות של BMW חדשה- מובנת. הנימה ההיסטרית- לא.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

כנ"ל גם ברכבים אצלנו בעבודה...

בשישי האחרון משיכה לא חזקה של ידית הדלת גרמה לכך שכל הידית נשארה לי ביד....

פשוט מגוחך רכב עם 2000 ק"מ שמתחיל להישבר כמו צעצוע מלגו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...