Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחברים שלי ישבנו במרפסת אצל חבר.3 מכוניות שלנו חנו בחוץ.

חבר שומע בום, פתאום רואים 4 נערים בני 17-18 עוברים רכב-רכב ובועטים. עד כמה שאנחנו ראינו, היו 8 מכוניות שבורות.

רוב הסיכויים שהם המשיכו להרוס עוד מכוניות בהמשך הרחובות.

בעטו בבגאץ של האוטו של חבר שלי (מאזדה 3).גרמו לכיפוף רציני.

התרשמות מהמשטרה לשם שינוי:

במקרה עברה משטרה חצי דקה-דקה אחרי המקרה, עצרנו אותה והסברנו לה מה קרה. עברה עוד דקה וחצי אנחנו רואים עוד משטרה.הם אמרו לנו שדיווחו להם והם באו לתגבורת.

עכשיו לשאלות:

במקרה כזה, שהמשטרה לא תפסה אותם (שזה מה שנראלי שקרה) כי אחרי כ-20 דק' חזרה אלינו ניידת (ח"ח,מראה על רצינות למקרה) ושאלה כמה הם היו,כלומר הם עדיין לא מצאו אותם.

אבל אם תפסו, אותם הנערים ישלמו על הנזק או סתם יקבלו עונש כללי. איך הפרוצדורה עובדת בדיוק ?

*אגב, מוזר שאף אזעקה לא פעלה מאף רכב, ורק אנחנו שמענו את הבומים כיאילו יש הופעה של מיומנה ויצאנו החוצה.

פורסם

אם הם יתפסו יפתח נגדם תיק פלילי,ואתה רשאי כמובן לתבוע אותם בדין אזרחי ולדרוש פיצוי.

אם הם יתפסו ותצטרך להגיש נגדם תלונה,תאמין לי שהם (יותר נכון ההורים המסכנים שלהם) יהיו מוכנים לשלם על כל הנזקים תמורת ביטול התלונה.

פורסם

זה הבאסה שאין חניה פרטית עם שער או חניה במגרש מגורים, כל עובר אורח יכול לעשות מה שבא לו...גם עם זה 'רק' לשפוך קפה על רכב או דברים בסגנון.

אני מאמין שתיהיה כתבה בעיתון של העיר, אם זה כבר על 7 רכבים של דיירים (שראינו) באותו רחוב.

אני יעדכן במקרה שיהיה מה לעדכן.

פורסם

היי אלכס, חבר שמע את הבום לא הבנו מזה.אחרי שהם הגיעו לבית ליד ודפקו את הרכב ירדנו למטה ועד שהגענו הם המשיכו הלאה וכדקה אחרי זה באה משטרה אז השארנו להם לטפל בזה.למה ללכת מכות ליד שוטרים לא נראלי הדבר החכם לעשות.

ציפינו שיתפסו אותם.

אולי בסוף באמת תפסו אבל אני לא מאמין כמו שכתבתי אחרי 20 דק' המשטרה חזרה אלינו והבאנו שהם לא תפסו אותם.

מה שכן היינו צריכים לקחת רכב אחד ולעקוב אחריהם אבל הדבר הראשון שעשינו זה ללכת למכוניות שלנו ולראות מה עשו לנו.

פורסם
אם הם יתפסו יפתח נגדם תיק פלילי,ואתה רשאי כמובן לתבוע אותם בדין אזרחי ולדרוש פיצוי.

אם הם יתפסו ותצטרך להגיש נגדם תלונה,תאמין לי שהם (יותר נכון ההורים המסכנים שלהם) יהיו מוכנים לשלם על כל הנזקים תמורת ביטול התלונה.

לא פותחים תיק פלילי. המשטרה לא מוסמכת לפתוח תיק כזה. המשטרה פותחת תיק חקירה ורק בימ"ש מרשיע או מזכה. בגלל שהם נערים לא יעשו כלום גם אם יהיה משפט. זה המצב ואין מה לעשות

פורסם

לא יכול להיות שלא יעשו כלום,כלומר כול מי שעד 18 יכול לעשות נזק לרכשו ויצא ללא פגע?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא יכול להיות שלא יעשו כלום,כלומר כול מי שעד 18 יכול לעשות נזק לרכשו ויצא ללא פגע?

נכון מאוד!

במדינת ישראל לצערי, לא קיימת מערכת משפטית מסודרת ולכן הנערים יצאו ללא כל נזק מהמקרה, במקרה הכי גרוע-

ההורים יעשו להם "נו נו נו" וימשיכו לדרכם..

פורסם
נכון מאוד!

במדינת ישראל לצערי, לא קיימת מערכת משפטית מסודרת ולכן הנערים יצאו ללא כל נזק מהמקרה, במקרה הכי גרוע-

ההורים יעשו להם "נו נו נו" וימשיכו לדרכם..

ממש לא נכון יש מערכת של בתי משפט לנוער והם ישלמו על מעשיהם אם ייתפסו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה יודע מה הבעיה במערכת בתי המשפט?

שגם דרך החשיבה וגם החוקים נעשים בראש שהפושעים מסכנים והם לא אשמים זה המדינה גרמה להם להיות ככה, אז הם לא מקבלים עונש ראוי והם ימשיכו בדרכיהם עד שתבוא עליהם טרגדיה והם "יחזרו בתשובה".

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

ברחוב שלי לפני כמה חודשים כמה ילדים שברו שמשות של מעל 20 מכוניות באמצעות פטיש של האוטובוסים .

מעניין אותי מה עשו להם ? לי דפקו יומיים עבודה , ילדים חרא יש היום!

פורסם
ממש לא נכון יש מערכת של בתי משפט לנוער והם ישלמו על מעשיהם אם ייתפסו.

אבל אם הם קטינים לא ההורים אמורים לשלם? הנזק לרכב לא זול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לשבת במוסד לילדים סגורים למשל ישב הנער.

נזק כספי ישלמו ההורים ויורידו לילד מדמי הכיס שלו.

כלומר האחריות הפלילית על הנער האחריות בנזיקין על ההורים ו/או על הילד אם יש לו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כשהייתי בצבא קרה מקרה כזה,

אני הייתי בחמשוש, פתאום ילדים התחילו לזרוק אבנים על מכוניות, (3 לפנות בוקר)

בואו נגיד שכשהם ראו מגבנ"יק עם מוט ברזל ביד (בכוונה ירדתי על מדים) הם ברחו

כמו חתול מרוטווילר,

יותר מאוחר מסתבר שהם נעצרו בשכונה אחרת. ואחד מהם גם הספיק לחטוף מכות רצח משני קווקזים

גועל נפש הנוער של היום,

שאנחנו היינו נערים היינו רוכבים ברחבי עמק חפר על אופניים,

היום משעמם להם אז הם מנפצים מכוניות,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...