Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היום בשעה 15 חזרתי מהלימודים, החנתי את הרכב מתחת לבית, לאחר 50 מטר נזכרתי ששכחתי את התיק, חזרתי-פתחתי-לקחתי-נעלתי ועל הדרך גיליתי שמישהו הוסיף פתיחת דלת חדשה בצד הנוסע, ניסיתי לנקות קצת וראיתי שאין טעם והמשכתי הביתה.

בשעה 19 בערב, ירדתי למטה בשיא הגשם - ואני לא רואה את הרכב, חשבתי שאולי החנתי במקום השני שבו אני מחנה בד"כ.. הלכתי לשם ואין רכב! חזרתי לנקודת המוצא והסתכלתי קצת עם פנס ומצאתי את שאריות השמשה המנופצת על הכביש :oops:

נסעתי למשטרה והגשתי תלונה, הבלש אמר שגנבו עוד שתיי איביזות כאלה בזמן האחרון מהאיזור שלי.

ההרגשה של הפלישה לפרטיות, והקליטה של הדברים שהיו ברכב שלא ניתן בכלל לכמת בכסף פשוט לא נתפסת, אמן שהגנב ישתמש בכסף לתרופות.

בקרוב בפורום ייעוץ קנייה - איזה רכב לקנות ב90-100k..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משתתף בצערך, ולהבא דע לא להשאיר דברים בעלי ערך כספי/רגשי רב ברכב. :/

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה האבסורד, בד"כ איני משאיר כלום ברכב חוץ מהדיסקים (שגם הם די יקרים לליבי), אבל אתמול לקחתי כמה דברים מהבית של ההורים, ובגלל הגשם לא הייתה לי הזדמנות אפילו להעלות אותם למעלה ופשוט השארתי אותם בתא המטען.. כנראה שזה לא יקרה שנית.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

משתתף בצערך ידידי, נורא מסקרן אותי באילו אמצעים היא הייתה ממוגנת?

קודנית? איתוראן? משהו אחר?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

פותח השרשור בוקר טוב,

מאחל לך רק טוב,

משתתף בצערך לגבי גניבת האוטו.

העיקר שאתה בריא, ובע"ה, תזכה לרכוש בקרוב אוטו חדש.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כמה שאין לי חיבה אל גנבי הרכבים הללו.

בכל פעם שהיינו תופסים אותם לאחר מרדף עם הג'יפ (מג"ב), תמיד לכל אחד מהם יש גליון הרשעות מכאן עד להונללו על עבירות רכוש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הכל תלוי "בהזמנות" שנעשות ע"י בעלי הרכבים לחלפים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

משתתף בצערך על גניבת הרכב, כמה שזה מעצבן במיוחד כשאתה צריך להגיע ללימודים בחורף.

אבל... משהו לא מסתדר לי. זה לא רכב מי יודע מה נפוץ, מבחינת חלפים הרכבים חדשים באחריות ולא זקוקים לחלפים עדיין (מלבד חלקי פח), אז בשביל מה גונבים אותם?!

על כל פנים בהצלחה בבחירת הרכב החדש וכמובן הרבה הצלחה בלימודים.

פורסם

משתתף בצערך על גניבת הרכב. שזו תהיה הצרה היחידה שלך ושהכסף ילך לגנבים לתרופות ולך תהיה רק בריאות. בהצלחה עם בחירת הרכב החדש.

פורסם

רק אני שמתי לב שבחודשים האחרונים יש מכת גניבות של גולף,פאביה, איביזה? (גם מפה וגם מכתבות בטלוויזיה ובעיתון)

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...