Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, כמה שנים שלא היתי בפורום ולא התעסקתי עם רכב חדש, אבל חזרתי.

היום אני נוהג בAUDI A3 1.8T משנת 2008, ועושה עליה טריידאין (או אם למישהו בא לקנות ממני עם סה"כ 34אלף קילומטר וללא תאונות בצבע לבה גריי).

הרכבים שאני מתעניין בהם:

A3 1.2T 105HP

MITO 1.4T 135HP

DS3 1.6 120HP

Veloster 1.6 140HP

כולם אוטומט (או רובוטי כפול מצמדים) ברמות הגימור הגבוהות ביותר, כולם במחיר דומה של 150אלף +\-

אני יודע שאני יורד למנועים הרבה יותר חלשים אבל זה לא מפריע לי בכלל.

האודי הכי פחות משתלמת לדעתי והיונדאי הכי פחות לטעמי מבחינה עיצובית ומותג אבל הכי חזקה.

אני יותר נמשך לאלפה ולסיטרואן.

אני בן 28 ונוהג לרוב בצורה רגועה ואחראית ולכן אין לי צורך ב160כס כמו שיש לי עכשיו אבל חשוב לי שהמנוע כן יהיה חזק יחסית ושההגה ירגיש מדויק ושהגיר יעשה עבודה טובה.

העניין החשוב ביותר הוא שאני חייב אבל חייב לקנות את האוטו ביום ראשון או גג שני (אני אפילו מבריז מהלימודים בראשון בשביל לעבור בסוכניות ולסגור עם אחת מהם).

שכחתי משהו?

תודה רבה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתקציב שלך ולפי הדרישות שלך היתי הולך ללא ספק על הפולו GTI החדשה .

לא יונדאי ולא שטיות תלך על גרמניות כי מי שעלה על גרמני לא יכול לרדת ממנה.

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

כי חיים רק פעם אחת.:-)

פורסם

ולוסטר תמחק ישר.

הDS3 רכב נדיר ביופיו אבל המנוע שלו לא משדר ספורטיביות

המיטו תהיה העדיפה מביניהן-קח אותה לנסיעת מבחן.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

פולו GTI, למרות שהיא תרגיש לך הרבה פחות מהאוודי שיש לך כרגע אבל היא תרגיש מאוד איכותית לעומת הוולסטר, מיטו.

אם אתה לא זקוק ל160 כ"ס אתה קונה ב150 שירוקו חדשה 122 כ"ס.

לחבר טוב שלי יש אוודי כמו שלך, רק 2010 ואפילו הוא אומר שהשירוקו בפנים מרגישה יותר איכותית.

תגש לסוכנות פולקסווגן הקרובה ותראה את הפולו והשירוקו.

Got To love It

פורסם

תודה על התגובות הזריזות, חשבתי על הפולו GTI אבל היא נראת לי מאוד קטנה (זה גם למה לא הלכתי בכיוון של הA1) האם אני טועה? כי אני ממש לא מחפש סופר מיני בגודל דומה למזדה 2 וכאלו..

חשבתי גם על גולף 1.4 עם 160כס מאובזרת ביותר וחזקה מאוד, אבל קצת יקרה ובסוכנות לא זזים מילימטר עם המחיר.

קצת מפחיד אותי המיטו אחרי כל מני ביקורות שאני קורא פה באתר שממש קוטלות אותה, היום שהיתי באלפה ממש התלהבתי ממנה אבל עכשיו קצת פחות.

אני אשמח לעוד הצעות מענינות אם יש (אפילו שנראה לי עברתי על הכל כבר)..

פורסם

הי ת',

המיטו יוצאת מהקופסא ורב המגיבים עליה לא נהגו בה יום אחד בחיים שלהם.

ממה שהספקתי להתרשם אתה מחפש משהו אחר ומיוחד ולכן הגולף/פולו די שבלוניות ולא ייספקו את צרכיך.

השירוקו אופציה מעניינת מאוד אך קח בחשבון שהיא קטנה וצפופה מהמתחרות שהצגת.

מהיונדאי הייתי יורד מייד, זאת ירידה חזקה מדי מהאאודי שיש לך כרגע.

למרות שכוח זה לא מה שאתה מחפש ההבדל בין מנוע ה1.8T ל1.2T הוא גדול מאוד.

חומר נוסף ועדכני יותר על המיטו תוכל למצוא הפורום IAROC.

בדוק את האופציות בסופ,ש ובכל מקרה ניפגש ביום ראשון,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן, כמה פעמים ישבת בשירוקו שאתה אומר שהיא צפופה?

אני 1.96, מאחורי יושב בנאדם בצורה נוחה מאוד כשאני נוהג!

זה שהרכב 3 דלתות לא אומר שהוא צפוף, הוא בטוח יותר מרווח מהמיטו/וולסטר.

Got To love It

פורסם

קודם כל, המחירים ממש לא דומים. ה-DS3 והוולוסטר צריכות להיות זולות ב-20 אלף בערך ממה שתיארת, וזה עניין משמעותי.

אם היונדאי לא מדברת אליך - וותר עליה. היא גם לא באמת הכי חזקה - המיטו תהיה חזקה יותר.

A3 תתן לך הכי הרבה איכות אבל היא בטח פחות מאובזרת ממה שאתה רגיל ובשבילך זה ירגיש כאילו אתה יורד ברמה בצורה משמעותית.

מיטו מול DS3 - הסיטרואן היא מכונית נעימה הרבה יותר ליום-יום מבחינת שימושיות ונוחות. המיטו יותר זריזה וספורטיבית. בצע נסיעות מבחן על שתיהן, תחליט מה חשוב לך יותר, ולך על זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הי ת',

המיטו יוצאת מהקופסא ורב המגיבים עליה לא נהגו בה יום אחד בחיים שלהם.

ממה שהספקתי להתרשם אתה מחפש משהו אחר ומיוחד ולכן הגולף/פולו די שבלוניות ולא ייספקו את צרכיך.

השירוקו אופציה מעניינת מאוד אך קח בחשבון שהיא קטנה וצפופה מהמתחרות שהצגת.

מהיונדאי הייתי יורד מייד, זאת ירידה חזקה מדי מהאאודי שיש לך כרגע.

למרות שכוח זה לא מה שאתה מחפש ההבדל בין מנוע ה1.8T ל1.2T הוא גדול מאוד.

חומר נוסף ועדכני יותר על המיטו תוכל למצוא הפורום IAROC.

בדוק את האופציות בסופ,ש ובכל מקרה ניפגש ביום ראשון,

עידן

באמת שנהנתי אצלכם היום ואתם אחלה וכמו שאתה יודע יכולנו גם לסגור, אבל אני אכן בודק את האופציות והמיטו באמת מהממת אבל יש עוד כמה ששוות בדיקה, ככה או ככה נפגש ביום ראשון.

יש סיכוי שתוכל להביא ביום ראשון מיטו לנסיעת מבחן בחיפה (אותו הדגם כמובן)? זה יעזור מאוד בבחירה.

לגבי השירוקו, היא יקרה בהרבה בדגם DSG ואני לא מאוד מתלהב ממנה, הפולו GTI הרבה יותר מושכת אותי, השאלה כמו שכבר אמרתי זה אם היא לא קטנה מדיי, אני אבדוק אותה ביום ראשון בסוכנות של WV.

פורסם
קודם כל, המחירים ממש לא דומים. ה-DS3 והוולוסטר צריכות להיות זולות ב-20 אלף בערך ממה שתיארת, וזה עניין משמעותי.

אם היונדאי לא מדברת אליך - וותר עליה. היא גם לא באמת הכי חזקה - המיטו תהיה חזקה יותר.

A3 תתן לך הכי הרבה איכות אבל היא בטח פחות מאובזרת ממה שאתה רגיל ובשבילך זה ירגיש כאילו אתה יורד ברמה בצורה משמעותית.

מיטו מול DS3 - הסיטרואן היא מכונית נעימה הרבה יותר ליום-יום מבחינת שימושיות ונוחות. המיטו יותר זריזה וספורטיבית. בצע נסיעות מבחן על שתיהן, תחליט מה חשוב לך יותר, ולך על זה.

רוני

הA3 עם חבילת השארפ מאובזרת כמו ואף יותר מהA3 שיש לי היום, ההבדל הוא המנוע החלש בהרבה (ד"א על הA3 1.2 כן עשיתי נסיעת מבחן, והיא מרגישה טוב מאוד על הכביש אבל ללא ספק חלשה בהרבה ממה שיש לי היום).

הבעיה שאין לי זמן לבצע נסיעות מבחן, אני סוגר ביום ראשון או שני.

פורסם

בלי שום קשר למה שתבחר, אוטו לא קונים בלחץ של זמן. בצע נסיעות מבחן ובדוק את הרכבים. חבל שתקנה רכב שאח"כ תתאכזב ממנו או מרכב אחר שלא קנית.

פורסם

אם כלכלית העלות של ה-A3 החדשה לא מפריעה לך לעומת החסכון במחיר הקנייה של ה-DS3 למשל, אז היא ככל הנראה תתן לך את התחושה הטובה ביותר, בהנחה והיא אכן מאובזרת כמו שאתה רגיל היום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כמובן שזה לא הדבר הכי חכם לעשות לקנות רכב חדש בלחץ של זמן, אבל אין לי ברירה.

אם כלכלית העלות של ה-A3 החדשה לא מפריעה לך לעומת החסכון במחיר הקנייה של ה-DS3 למשל, אז היא ככל הנראה תתן לך את התחושה הטובה ביותר, בהנחה והיא אכן מאובזרת כמו שאתה רגיל היום.

הA3 מאובזרת אף יותר מהמיטו ומגיע עם חלון בגג ופנסי קסנון ולדים מה שאין במיטו, בנוסף היא גדולה יותר וכנראה נוחה יותר לנסיעה, חישני רוורס מקוריים באודי לאומת התקנה מקומית במיטו ובנוסף אני מקבל 3 שנים אחריות לאומת 2 במיטו.

מצד שני המיטו חזקה יותר, האבזור הפנימי שלה יותר מדליק וצעיר (לא יודע לגבי איכות החומרים), מושב נח יותר, ובכללי היא נראת יותר טוב (או יותר מגניב, עוד לא החלטתי) מהאודי...

המחיר של שניהם כמעט אותו הדבר, אני אפילו לא זוכר מי יצא בסוף יותר זול.

הDS3 מדהימה ביופיה לדעתי אבל כנראה לא תתן לי את הנהיגה שאני רוצה אפילו שהיא חזקה יותר מהA3, היא מגיע עם גיר ומנוע מיושנים, אבל ביום ראשון אני אלך לראות אותה בסוכנות.

והמתמודדת החדשה היא הפולו GTI שגם אותה אני אבדוק ביום ראשון אבל בנתיים אני עוד לא יודע עליה יותר מדיי..

בקיצור החלטה קשה ואני ממש מבולבל וכל שניה אני רוצה משהו אחר...

תמשיכו לעזור לי להגיע להחלטה, זה רק עד יום ראשון וזהו, תודה לכולם.

פורסם

A3 מול מיטו - אמרת בעצמך וצדקת שהאודי עדיפה בכל מלבד ביצועים (שממילא לא משמעותיים עבורך). היתרונות שציינת של המיטו לא מספיק מרשימים.

DS3 - כאמור היא פחות ספורטיבית וגם פחות איכותית מה-A3 מבחינת תחושה ואבזור. מצד שני היא זולה משמעותית.

פולו GTI - ספורטיבית, נוקשה יותר, באמצע מבחינת תחושת איכות בין הסיטרואן לאודי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

וולסטר לא קשורה בכלל. סתם חסכו על הלקוחות דלת אחת במסווה של עיצוב חדשני ומיטו זה בסך הכל פונטו עם פוזה של אלפא. נהגתי בה, לפני שמישהו קופץ. נחמדה בהחלט אבל מכיר אלפא מקרוב ואי אפשר להשוות את האיכות הירודה שלה לגרמניות. הסחירות ושמירת ערך של גולף הרבה יותר מבטיחה מזו שתהיה למכונית כמו DS3. בהצלחה

• תוכן חדש...