|
|||||||||||||
| מודעות שירות | |
|
|
|
|
|
|
כלי נושא | מצבי תצוגה |
|
|
#16 |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
בעניין: מוסך אמ הדרך - מוסך כללי מתמחה בפיג'ו וסיטרואן בתל אביב - חוות דעת גולשים
הגיע הזמן לומר זאת גם אם המשמעות היא שאני אמתין יותר זמן בתור כי כשמגיע אז מגיע, מוסך אם הדרך הוא הסוד השמור שלי מזה זמן רב בכל הקשור לטיפול בפג׳ו שלי מכל בחינה שניתן לחשוב עליה, היחס המקצועי והפירוט הרב לו אני זוכה כל פעם שאני מגיע המחירים ההוגנים והליווי הצמוד טלפונית לפני כל תיקון שמתבצע, הקשר האנושי והאינטילגנטי של אנשי המוסך עימי וכמובן אמנון המקצוען בעלי המקום שנמצא לעזור עם סבלנות אין קץ בכל בעיה. לא, זה לא מוסך כזה מהגדולים עם 30 אנשי צוות מנוכר שבו אני כמו מספר בתוך עדר שלם של אנשים שמחכים בחדר ההמתנה במשך שעתיים, מדובר במוסך קטן מקצועי ואינטימי שנותן התראה לבוא ולקחת את הרכב אחרי תיקון ובאמת כשאני מגיע זה מוכן והתיקון מבוצע לעילא ללא דופי, מה שאומרים לי זה באמת מה שקורה, טעם אחר ומומלץ בנוף המוסכים, כמו שמוסך באמת צריך להיות במחיר הוגן עד מאוד עם אנשים הוגנים עד מאוד. כל הכבוד למוסך אם הדרך ! |
|
|
|
| מודעות שירות | |||||
מודעות שירות ![]() |
|
||||
|
|
#17 |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
בעניין: מוסך אמ הדרך - מוסך כללי מתמחה בפיג'ו וסיטרואן בתל אביב - חוות דעת גולשים
שלום לכל חברי הפורם. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
שלום לכם עוד פעם אני אגבאריה מחמוד ואני ממליץ מכל הלב על מוסך אמ הדרך, המוסך הכי טוב בפיגו. עם כל הבעיות שהיו בפיגו 307 שלי נפתרו בעיות בחשמל ומחשב גיר עכשיו הכל תקין והאוטו נוסיע חלק. תכנסו למוסך אמ הדרך ותראו בין מוסך ומוסך הם אלופים במקצוע. הרבה תודה לבעל המוסך אמנון ולעובד הזהב ויטאלי המקצוען תודה הרבה לכם ותמיד בהצלחה!!!לא קשה לגיע לתל-אביב רחוב הרכב 12 (המסגר) בהצלחה |
|
|
|
|
|
#19 |
|
נהג חדש (> 40 הודעות)
![]() תאריך הצטרפות: מאי 2012
|
שלום אני מעוניין להחוות את דעתי על מוסך אמ הדרך |
|
|
|
|
|
#20 |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
ברצוני להמליץ בחום על מוסך אמ הדרך בתל אביב, בהנהלתו של אמנון. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
שלום, מבקש לשתף את כולכם בחוויה מאוד נעימה ומוצלחת. זה מה שנקרא "לסמוך על מישהו בעיניים עצומות" אבל במלוא מובן המילה. שלשום נדלקה לי ברכב סיטראון C4 מודל 2007 נורית STOP. ניסיתי דרך פורומים שונים לברר את פשר הנורית, ונתקלתי בתשובות של אמנון מאמ-הדרך. זה לא שהוא ענה בדיוק על מה שחפשתי, אבל משהו בו יצר אצלי מייד רושם של אמינות. התקשרתי אליו וקבלתי את חוות דעתו...ועם גרר (יש רגעים שאתה פתאום שמח שיש ביטוח...ושהוא כולל גם כמה צ'ופרים) הפנתי את הרכב אליו. לא אכנס לכל הפרטים, אבל עד לרגע זה לא הייתי אצל אמנון, למרות שאני תל אביבי וגר 6 דקות נסיעה מהמוסך. הבנתי והתרשמתי ושוכנעתי בשיחות איתו ואם העובד המסור ויטלי, שאני בידיים טובות! אני יודע שמוסך אחר כבר היה חוגג על התקלה שלי, אבל אצל אמנון מאמ הדרך...פיענחו את מקור התקלה (לא היה לחץ שמן) ותיקנו אותה ורק אותה! בלי בלבולי שכל והחלפת מנועים ושסתומים ושאר ירקות...בעלות שפויה של מאות שקלים. אני מבחינתי מצאתי השבוע את המוסך שכנראה ילווה אותי לשנים הבאות...ממליץ בחום גם לכם לנסות. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
לפני כמה ימים נכשלתי בטסט על בלמים אחוריים, חיפשתי באינטרנט איפה מתעסקים עם בלמים, מצאתי את אמ הדרך באתי אליהם. סידרו את לי הבעיה תוך שעתיים ניגשתי לטסט ועברתי בהצלחה! תודה רבה לצוות המקצועי של אמ הדרך! |
|
|
|
|
|
#23 |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
תדמינו יום חם פקק אין סופי והמזגן מפסיק לעבוד, |
|
|
|
|
|
#24 |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
היי לכולם , |
|
|
|
|
|
#25 |
|
נהג חדש (> 40 הודעות)
![]() תאריך הצטרפות: מאי 2012
|
טוב |
|
|
|
|
|
#26 |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
באתי עם הפג'ו שלי לתקן את המזגן (התקלקל בשיא החום). עשו עבודה מקצועית ומהירה. גם המחיר היה סביר (יש לי הרגשה שבמורשה היו לוקחים יותר, הרבה יותר). ממליץ בחום. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
ברשותי פיג'ו 206 שנת 2002 |
|
|
|
|
|
#28 |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
הגעתי לפני שבוע עם לאנסר שנת 2000 עם 370000ק"מ במונה , לאחר 6 שנים שבוצעה החלפת חגורת טימינג במורשה |
|
|
|
|
|
#29 |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
אני רוצה לספר לכם על הביקור במוסך אמ הדרך. קראתי כאן את כל הביקורות הטובות והחלטתי לעשות את הטיפול אצלם. יש לי סיאט איביזה ספורט מודל 2011, נכנסתי למוסך אחרי שהזמנתי תור לביצוע טיפול שיגרתי. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
טוב, גם אני הגעתי למוסך אם הדרך אחרי ש"שבעתי" ממוסכים "מורשים" שלא פתרו לי את הבעיה ומומסכי השירות של החברה שחוררו לי את הכיס. |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | יוצר הנושא | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מוסך גבע - מוסך מומחה לפיג'ו וסיטרואן בתל אביב - חוות דעת גולשים | לוקי2 | פורום חוות דעת בעלי מקצוע | 16 | 07/05/13 23:29 |
| מוסך זיסו - מוסך כללי בתל אביב - חוות דעת גולשים | מדריך העסקים של carsforum | פורום חוות דעת בעלי מקצוע | 6 | 23/04/13 20:43 |
| מוסך חיבה - מוסך כללי בתל-אביב - חוות דעת גולשים | מדריך העסקים של carsforum | פורום חוות דעת בעלי מקצוע | 5 | 03/04/13 15:56 |
| כלי נושא | |
| מצבי תצוגה | |
|
|