Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר במכשיר GPS Tracker המשמש כמערכת מעקב וציטוט לרכב, גשש לאיתור הרכב.

הדרך הקלה ביותר לאתר את מיקומו של הרכב, ילדים, קשישים או כל דבר אשר יצורף לו המכשיר גישוש.

השימוש במכשיר הוא ללא דמי מנוי וללא הוצאה כספית גדולה פרט להודעות סמס שעליכם לשלוח על מנת לקבל את מיקום המשדר או שיחת טלפון אותה מבצעים להאזנה למכשיר.

המכשיר פועל ברשת GPS/GSM. כל שעליכם לעשות הוא להכניס כרטיס סים למשדר, לשלוח לכרטיס הסים הודעה עם קוד מסוים והמכשיר מחזיר בחזרה את המיקום המדויק (בדיוק של 5 מטר) באמצעות לינק אותו ניתן לראות על מפה באינטרנט או בסמראט פון.

המכשיר מגיע עם מטען לרכב \ אופנוע כך שניתן להתקינו באופן קבוע ברכב \ אופנוע ובעצם הוא משמש אותנו כאמצעי הגנה 24 שעות בימימה לרכב.

ניתן להגדיר למכשיר גבולות איזור בו מותר לו להיות ובמידה ויצא מאזור זה תתקבל התרעה אוטומטית למס פלאפון שהוגדר מראש.

ניתן להגדיר למכשיר מהירות מותרת ובמידה ועבר מהירות זו תתקבל התרעה אוטומטית למס מוגדר מראש

ניתן להתקשר אל המכשיר ולהאזין למתרחש במקום הימצאו - מענה המכשיר הוא אוטומטי והוא לא משמיע רעש או אור במענה כך שזו האזנה סמויה לגמרי.

בנוסף ניתן להגדיר את המכשיר לעבודה באינטרנט (GPRS) , עם המכשיר מתקבל דיסק תוכנה אותה מתקינים על המחשב - מגדירים את המכשיר לכתובת הIP של המחשב ובעזרת התוכנה ניתן לראות בכל רגע על מפה היכן נמצא המכשיר , המעקב נשאר גם כאשר אתם לא מול המחשב - ניתן להגיע בסוף היום אל המחשב ולראות את כל המקומות בהם היה המכשיר ובאילו שעות זה היה (כלומר מעקב מלא אחרי מיקום המכשיר בכל שעה ושמירת היסטורית ושעות במיקומים בהם היה)

המכשיר גם יכול לשמש כ"אזעקה שקטה" - ניתן להגדיר אותו כנעול על קואורדינטות בהן הוא חונה ובמידה ויש תזוזה של הרכב מתקבלת התרעה בSMS שהרכב זז במצב נעול.

ניתן גם להגדיר שעות בהן מותר לרכב \ אופנוע להיות בתזוזה ואם לדוגמא אתה מעסיק ולעובד שלך יש רכב עבודה שאמור לשמש רק לשעות העבודה והרכב זז בשעות שהן מחוץ לשעות העבודה תתקבל התרעה בהודעת SMS

המכשיר קטן וניתן להסתירו בקלות בכל רכב \ אופנוע \ חדר וכו.. בנוסף המכשיר מגיע גם עם סוללה פנימית המאפשרת לו זמן עבודה רב (כ3 ימים) ללא הטענה במקרה של גניבה עם ניתוק מצבר או התקנה במיקום שאין בו אופציה להטענה.

למכשיר גב מגנטי כך שניתן להצמידו לכל דבר מתכתי והוא מחזיק בעוצמה רבה.

יש לי 6 יחידות מהמכשיר - אם תבררו תראו שהם נמכרים בארץ בין 1000 ל 1500 שקלים ותוספת של עוד 100 שקלים לערכת טעינה לרכב.

היחידות שלי חדשות לגמרי ומעולם לא היו בשימוש - אני דורש 500 ליחידה והיא כוללת ערכת טעינה לבית ולרכב.

ניתן ליצור איתי קשר ב: 054-6899099 קוראים לי תובל ואני חיפאי.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום - עקב צורך בכסף אני מוריד את מחיר היחידות לפחות (הרבה פחות) מחצי מכל מחיר שניתן למצוא באינטרנט,

המחיר ירד ל300 שקלים (פחות מהמחיר בו אני קניתי) ושוב מדובר ביחידות חדשות לגמרי שלא היו בשימוש מעולם,

פתרון מ-ו-ש-ל-ם לכל מי שרוצה את כל השימושים שחברת איתורן נותנת בעלות ממש מזערית!!! קנו לפני שיגמר!!

  • 5 חודשים מאוחר יותר...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עוד רלוונטי וחשוב לכל בעל רכב שרוצה לשמור על הרכב שלו מגנבות ועוד כל מני דאגות (:

  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
×
×
  • תוכן חדש...