Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז הזמנתי אתמול באחד האתרים בארץ, כרטיס לטיסה שיוצאת מחר בבוקר ב 7:00 על פי האתר.

מכיוון שמזמן לא עשיתי את זה, לא ידעתי שאני אמור לחכות לאישור מהסוכן.

הם מציינים באתר שישלח אישור תוך 48 שעות (אחרי שאתה מזמין כבר, כמובן לא לפני).

המצב כרגע הוא שאין לי כרטיסים ביד (כלומר במייל) ולפי לוח המראות באתר נתב"ג הטיסה בכלל יוצאת ב 6:05.

כמו כן, אני יוצא מחיפה וצריך לעבור בנתניה בדרך, ככה שאני לא ממש יכול לחכות לשניה האחרונה.

איך לנהוג?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בניגוד לאמונה הרווחת, אין צורך בכרטיס פיזי בשביל לעשות צ'ק אין לטיסה. דרכון זה מספיק.

בעידן המסחר האלקטרוני זאת לא אמורה להיות בעיה, הנתונים מועברים ישירות לחברת התעופה

בתוך שניות מביצוע ההזמנה. רשום את מספר האישור שקיבלת וסע בראש שקט לנמל. אם בצ'ק

אין יגידו לך שאתה לא רשום אצלהם, תחזור הביתה ותתקשר לעו"ד שלך. :wink:

חופשה נעימה!

פורסם

1. היה קשוב למייל שלך - הכריסים אמורים להגיע לשם. בד"כ הכרטיסים מגיעים מייד אבל במסגרת חבילות הנופש לפעמים מושכים אותך עד 12 שעות לפני הטיסה, יש חברות שמוכרות טיולים מאורגנים ואפילו לא נותנות פרטי טיסה עד יום לפני היציאה.

2. באתר אמורים להיות פרטי קשר. שים לב לא רק מי המתווך (האתר) אלא מי ספק הטיול, והיה בקשר אתו.סה"כ מספר החברות המארגנות את הדילים קטן מאוד (השטיח המעופף, קשרי תעופה, קוי חופשה ועוד 2-3 חברות) והספק אמור להיות מצויין בפרטי הדיל.

3. מעולם לא ניסיתי לטוס ללא כרטיסים - תמיד ביקשו ממני אותם, גם כאשר היה מדובר בכרטיסים אלקטרוניים. זה לא סותר את האפשרות של טיסה לפי זהוי בדרכון כפי שתאר Derish.

4. לפחות לחלק מהספקים וחברות התעופה יש דלפקים בנתב"ג שבהם ניתן להנפיק את הכרטיסים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעולם לא ניסיתי לטוס ללא כרטיסים - תמיד ביקשו ממני אותם, גם כאשר היה מדובר בכרטיסים אלקטרוניים.

זה לא סותר את האפשרות של טיסה לפי זהוי בדרכון כפי שתאר Derish.

זכורים לי כמה מקרים שבהם הייתי אצל לקוח א' והוקפצתי ללקוח ב' בהתראה של 8-10 שעות מראש.

בד"כ הייתי עושה את כל ההזמנות לבד, ולא תמיד הייתה אפשרות להדפיס אישור או כרטיס עליה למטוס.

כאשר הזמנתי מאתרים ותיקים ואמינים, למדתי שאפשר להופיע כעבור כמה שעות בנמה"ת ולהזדהות לפי הדרכון בלבד.

אופציה נוספת הייתה לעשות צ'ק-אין בשרות עצמי דרך אחת המכונות המוצבות שם. זה היה עניין של מזל, כי בנמלים

האירופאיים בד"כ יש מכונות רק של חברות תעופה מאותה מדינה (למשל לופטהאנזה או אייר ברלין בגרמניה, ספנאייר

בספרד וכד'), וגם הן דרשו לכל הפחות קוד אישור או מספר כרטיס אלקטרוני.

אני לא בטוח עד כמה כל העניין הזה תקף בהזמנה מסוכנות, אבל בכל הזמנה מקוונת אמור להגיע מייל אישור מיידי.

בין קוד האישור שמופיע במייל לבין הדרכון יש הסתברות גבוהה שניתן יהיה לעלות לטיסה ללא תקלות.

פורסם

הצורך בכרטיס הוא (בעיקר) למידה והזמנת אותו ממש ברגע האחרון במקרה הגרוע ביותר / אתה טס למדינה בה דרוש להציג כרטיס חזרה (איטליה, למשל).

במקרה הגרוע ביותר - תגיע אל הדלפקים, לא נאתר אותך במערכת, נצור קשר עם חברת התעופה / סוכן הנסיעות - נקבל ממנו אישור על קיומך ברשימות הנוסעים ונקבל אותך לטיסה ככל נוסע אחר.

דבריו של Derish נכונים, ואחדד עוד טיפה - בנמל התעופה של פרנקפורט (לצורך העניין) פוזרות מכונות צ'ק אין עצמיות של Lufthansa - ובכדי להדפיס את הכרטיס, אתה תצטרך להעביר דרכון / כרטיס נוסע מתמיד / PNR / מספר כרטיס אלקטרוני וכדומה.

במצב כזה יש לך מספיק אופציות בכדי להדפיס את הכרטיס מבלי להשתמש דווקא במספר הכרטיס האלקטרוני, כך ששוב הדפסת הכרטיס אינה הכרחית לצורך קבלת כרטיס העלייה למטוס.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לגבי צ'ק אין עצמי - אין לי נסיון עם המכונות, לעומת זאת עשיתי כמה פעמים צ'ק אין אלקטרוני מרחוק.

מהבית אין בעיה - אני מדפיס את כרטיס העליה למטוס, אבל בחו"ל כאשר יש לי מחשב ללא מדפסת, או אפילו מישהו מהמשפחה עושה לי את הצ'ק אין מהארץ ואין אפשרות לפקסס את כרטיס הליה למטוס אין כל בעיה לקבל אותו בדלפק מסירת המזוודות.

הבעיה היחידה היא שבשביל צ'ק אין אלקטרוני צריך מספר כרטיס או מספר אמדיאוס, ואת זה אין לבחור.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ל-Lufthansa יש אפשרות של אינטרנט צ'ק-אין עם הסלולרי. ז"א שאתה מגיע ל-GATE, מעלה את דף הצ'ק-אין ומעביר את הסלולרי (עם הברקוד המוצג בדף) דרך קורא הברקודים ועולה למטוס :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בקיצור, עזוב אותך מניירות. סע, תבלה, תעשה חיים גם בשבילנו.

רק אל תשכח להביא שוקולד לחברה', אחרת אישור הכתיבה שלך בפורום אוף-טופיק עלול "להיעלם" בפתאומיות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה לכולם על העזרה.

כרגע אין שום שינוי, לא קיבלתי כלום למייל, גם לא לג'אנק מייל ובטלפון שמפורסם באתר לא עונים.

לא הצלחתי לראות שם של איזהשהוא ספק באתר, אלא אם הכוונה לחברת התעופה - Cyprus air.

אגב, אני עדיין רואה שמוכרים את הטיסה.

אני מניח שנתכוונן להגיע לפי שעת ההמראה שמפורסמת באתר של נתב"ג, ומאנין שיהיה בסדר.

נ.ב

הטובלרון בדרך :)

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

נסה להעלות קישור לחבילה

פורסם

אני מבין שרכשת כרטיס טיסה בלבד ולא חבילת נופש.

באתר נתב"ג יש מספרי טלפון של נציגות החברה וכן של ספק שירותי הקרקע והכירטוס וגם כאן

מעבר לכך - באתר של דיזנהויז יש למעלה משמאל תיבת "בדיקת מצב הזמנה" - אולי בדיקה שם תועיל לך.

אם מדובר בטיסת Cyprus Airways אולי שווה לך לנסות לאתר את משרדיהם בקפריסין ולהתקשר לשירות הלקוחות שם, אם כי לא בטוח שירצו לתת שירות למי שרכש כרטיסים דרך סוכן בישראל.

• תוכן חדש...