Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני כחודש רכשתי גולף cl 1800 שנת 99 במשך החודש הזה היא היתה פיקס.

בשבוע האחרון נתקלתי בבעיה ואני לא מצליח לפתור אותה ,לפני שאני ייגש למוסך רציתי להסביר לכם את הבעיה ואולי תתנו לי איזה קצה חוט.

טוב אז ככה בתחילת נסיעה שהמנוע קר או חם היא נוסעת כמו חדשה אבל לאחר כ 20 דקות נסיעה ממושכת הרכב מתחיל לגמגם ומפסיק לאט לאט ליסוע.

אני מכבה את הרכב לחמש דקות לא יותר מניע והרכב כמו חדש לעוד 20 דקות ,משהו מוזר מאוד האם תוכלו לעזור לי אני לא יודע מה הולך כאן.

אשמח עם תעזרו לי תודה..

פורסם

מתוך הנחה שהרכב אוטומטי:

כשהוא מפסיק לנסוע - מה קורה אז? אתה נותן גז והטורים עולים, והרכב כאילו בניוטראל? או שאתה נותן גז, והטורים לא עולים?

במקרה הראשון זו בעיה בגיר. במקרה השני - בעית מנוע. תתאר במדויק את מה שקורה, ותוכל לקבל תשובה ברורה יותר לגבי מהות הבעיה.

פורסם

קצת בעייתי להביע את זה בכתיבה אבל אני ינסה שנית .

בזמן שהגמגום קירטוע הזה מתחיל ככל שאני לוחץ על דוושת הגז הרכב נחנק והטורים שלו יורדים למשל אני לוחץ מ 3000 הוא מקרטע \מגמגם.הוא עומד על טורים יפה ולא עושה בעיות רק שלוחצים על הדוושה.והרכב ידני

פורסם

יצאתי חומוס.

ממיר סתום זה הניחוש שלי.

אם אתה מאיזור המרכז יש לך את רון - הוא אלוף הפורום בקונצרן הגרמני.

פורסם

המון דברים אפשריים. סיכוי רב שמדובר במזרק סתום, אבל גם חיישן MAF דפוק, או סליל הצתה. בקיצור בלי שתגיע למוסך ועדיף לרון אפשר לערוך משחק ניחושים נהדר, את הבעיה זה כנראה לא יפתור.

פורסם

זו גולף דור 2 או דור 3?

לדעתי בשנת 92 לא היה ממיר קטליטי ויכול להיות שהמנוע עם קרבורטור.

אם הגולף היא דור 2, בטוח שזה המצב.

פורסם

שם היה מדובר בנזילת שמן במחזירי השמן שסביב הפלאגים. לאחר נסיעה ממושכת השמן היה משבש את המגעים במעבר הניצוץ מחוט ההצתה לפלאג. אפשרי גם נזילת שמן במפלג (מעבר שמן מהצד הפנימי לחיצוני.

את נזילות השמן הללו מאד קל לבדוק בלי להכנס לסיפורים יקרים, הייתי מתחיל בבירור הזה.

פורסם

הגולף דור 3 והמנוע עם קרבורטור, והיה ממיר והסרתי אותו היום ,והתופעה חוזרת על עצמה.

שמתי גם תוסף בדלק לניקוי,תוך כמה זמן התוסף יתחיל להשפיע?

פורסם
שם היה מדובר בנזילת שמן במחזירי השמן שסביב הפלאגים. לאחר נסיעה ממושכת השמן היה משבש את המגעים במעבר הניצוץ מחוט ההצתה לפלאג. אפשרי גם נזילת שמן במפלג (מעבר שמן מהצד הפנימי לחיצוני.

את נזילות השמן הללו מאד קל לבדוק בלי להכנס לסיפורים יקרים, הייתי מתחיל בבירור הזה.

פירקתי את הפלגים והם היו שחורים ללא סימני שמן רק פיח שחור ויבש.

פורסם
הגולף דור 3 והמנוע עם קרבורטור, והיה ממיר והסרתי אותו היום ,והתופעה חוזרת על עצמה.

שמתי גם תוסף בדלק לניקוי,תוך כמה זמן התוסף יתחיל להשפיע?

רז שלום רב !

ראשית הכותרת שלך לא מתאימה לתוכן , בכותרת ציינת שנת 92 ובתוכן רשמת שנת 99, ולכן קיבלת מספר אבחנות שגויות, להבא נסה לדייק בשנת היצור.

ולשאלתך תוסף דלק לא יעזור ולא יפתור לך את הבעייה לא היום ולא מחר,ואף עלול להחמיר את הבעייה, ואילו נקוי קרבורטור יסודי יפתור לך את הבעייה מידית ולזמן ארוך !

קח זאת כחומר למחשבה.

מומלץ לבדוק גם לחץ דלק במנוע חם לאחר עשרים דקות נסיעה.

לא ברור לי מדוע ביטלת את הממיר?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הרכב שלו הוא גולף דור 3 (שהגיע בשנים 92-98 ), שנת ייצור 92 עם קרבורטור, מנוע 1800.

הייתה טעות בכותרת ובהודעה הראשונה, אחר כך הוא תיקן.

• תוכן חדש...