Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אולי זה רק אני, אבל נראה לי שהחברה משברולט עשו קצת "עבודת שטח" ב VAG . :twisted:

בקיצור חבל על המילים...הנה התמונות של שתי המכוניות, מצד אחד שברולט סוניק ומצד שני פולקסווגן פולו.

הדמיון מקרי?

האמנם? :roll:

VW-Polo-Launch10-FrontView.jpg

sonic04.jpg

זמין 8)

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום קשה מאוד להיות מקורי, ולכן כמעט כל הרכבים מאותן קטגוריות מאוד דומים. העובדה שיש איזה משהו מודרני הופך את הרכבים מאוד דומים אחד לשני ( ראו ערך לדים, מראה קרבי, קשתות מנופחות וכו'... )

מדי פעם מגיע יצרן שמעיז - וגם אותו קוטלים. אז מה אנחנו מתלוננים בעצם? אנחנו חברה שמושלטת על ידי "מה יחשבו עלי" או "מה אופנתי עכשיו ", מעבר לזה, כל מה שישווקו לנו - אנחנו נקנה, כי בתכלס - אין הרבה אופציות. אותו דבר כמו לעבור חברה סלולרית, במבט הכולל - כולן אותו הדבר, מציעות את אותן שירותים ובאותם מחירים.

פורסם

גם אני לא רואה פה שום דימיון מעבר לצורת חלל פנסי החזית.

קורות A B ן C שונות לחלוטין בשני הרכבים.

כמו כן כל קו הצללית של המכונית.

זו בפירוש לא העתקה או ריגול תעשייתי אלא משהו שונה לחלוטין.

רוצה ריגול תעשייתי, ע"ע סיאט לאון \ אלפא רומיאו גוליטה

וכמה לא מפתיע, השברולט אכן נראית יותר עדכנית.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם
גם אני לא רואה פה שום דימיון מעבר לצורת חלל פנסי החזית.

קורות A B ן C שונות לחלוטין בשני הרכבים.

כמו כן כל קו הצללית של המכונית.

זו בפירוש לא העתקה או ריגול תעשייתי אלא משהו שונה לחלוטין.

רוצה ריגול תעשייתי, ע"ע סיאט לאון \ אלפא רומיאו גוליטה

וכמה לא מפתיע, השברולט אכן נראית יותר עדכנית.

1. מסכים לחלוטין על הדמיון בין אלפה לסיאט- מישיהו בטוח פוטר :shock: !

2. בקשר לשברולט- אולי היא "נראית" עדכנית יותר זה נכון...אבל לדעתי אם להשוות מנוע וגיר של שתי המכוניות כנראה שהשברולט תאכל אבק בטעם TSI עם קמצוץ DSG מעל, וכל זאת כאשר היא תביט על הפולו המתרחקת אל האופק...אבל זאת כנראה לשיחה אחרת לחלוטין :roflmao:

זמין 8)

פורסם

חזית ה"כריש" מאוד תופסת היום. בVW, מיצובישי ושברולט עלו על הגל הזה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
חברים אולי זה רק אני, אבל נראה לי שהחברה משברולט עשו קצת "עבודת שטח" ב VAG . :twisted:

בקיצור חבל על המילים...הנה התמונות של שתי המכוניות, מצד אחד שברולט סוניק ומצד שני פולקסווגן פולו.

הדמיון מקרי?

גבר איזה חומר לקחת? גם אני רוצה כזה.

עוד מעט תגיד שI30 זה העתק של הגולף. :roll:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

השרשור הזה הזכיר לי את הבחור מהשרשור ההזוי מפורום ייעוץ ברכישה שניסה לשכנע את כל העולם שאין הבדל בין דייהו נובירה למרצדס, כולל תמונות :lol:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אני לא מוצא שום דימיון ביניהם,לגבי שברולט ומיצובישי גם היה העתק ב מיצובישי אוטלנדר לבין שברולט קפטיבה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הדמיון מקרי?

נו באמת, תעשה לי טובה.

את הב.מ.וו סדרה 1 החדשה ראית? ראית איך היא נראית מאחור? דווקא בסוניק מצאת דמיון?

• תוכן חדש...