Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשיפה: מי באמת לא רואה מוסך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל מה שניתן להסיק מהדו"ח הזה הוא שתחת תחזוקת שבר של חברות ליסינג, יפניות עושות פחות בעיות.

זה לא ממש מפתיע, ידוע כבר מעל עשור שיפניות עומדות טוב יותר בהזנחה.

פורסם
אז רגע, בסוף רנו כן רואה מוסך? :lol:

ומפתיע משהו שהאוקטביה סובלת מיותר תקלות מהג'טה.

מה פתאום! זו סתם שמועה שחובבי יפניות רשעים (כמוני :oops:) המציאו! תשאל אפילו את נציג קרסו שנמצא כאן בפורום.. הוא יספר לך כמה הרכב אמין. :lol:

אני דווקא מופתע מיונדאי גטס.. חשבתי שהרכב ''טיפה'' יותר אמין.

פורסם

ועכשיו יבואו כל בעלי האירופאיות ויתחילו להתלהם ולהגיד "הרכב שלי לא ראה מוסך בכלל ב-1000 שנים שהוא איתי" וכו' וכו' וכו'. נכון, אולי הרכב הספציפי שלכם לא ראה מוסך, אבל יש עוד כמה מאות אלפים על הכביש, וחלקם כן ראה מוסך, ויותר מהיפניות. מה לעשות, נכון להיום, עדיין היפניות יותר אמינות. נקודה.

נ.ב

יש לנו 2 יפניות בבית, אבל גם אם הייתה לי אירופאית, הייתי רושם את אותו הדבר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מעניין רק ש'אותה חברת ליסינג מוכרת' מעדיפה להשאר בעילום שם.

או שהם לא רוצים לערער את יחסיהם עם חלק מהיבואניות או שממוצע התקלות הכולל שלהם גבוה יחסית ומצביע על הזנחה כללית של המכוניות שלהם ביחס לחברות אחרות.

פורסם
כל מה שניתן להסיק מהדו"ח הזה הוא שתחת תחזוקת שבר של חברות ליסינג, יפניות עושות פחות בעיות.

זה לא ממש מפתיע, ידוע כבר מעל עשור שיפניות עומדות טוב יותר בהזנחה.

מסכים עם כל מילה!

יפניות וקוריאניות רגישות פחות להזנחה מאשר אירופאיות, כך שאין כאן באמת משהו חדש ומרעיש בנושא.

ובאמת למה חברת ליסינג שמפרסמת נתונים הללו "עלומת שם"?

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
ובאמת למה חברת ליסינג שמפרסמת נתונים הללו "עלומת שם"?

ranchuk כבר ענה, לעצמו ולך: כי החברה הזאת מעוניינת להמשיך לרכוש כלי רכב בזול ולמכור ביוקר. בית עסק, אתה יודע... :oops:

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין ספק שיפניות עמידות יותר ומפגינות אמינות גם תחת הזנחה.

אבל מה החידוש פה? כל רבעון מתפרסמת אותה כתבה.

מה אני למדתי מהכתבה? לא לקנות רנו מגאן מחברת ליסינג:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ועכשיו יבואו כל בעלי האירופאיות ויתחילו להתלהם ולהגיד "הרכב שלי לא ראה מוסך בכלל ב-1000 שנים שהוא איתי" וכו' וכו' וכו'. נכון, אולי הרכב הספציפי שלכם לא ראה מוסך, אבל יש עוד כמה מאות אלפים על הכביש, וחלקם כן ראה מוסך, ויותר מהיפניות. מה לעשות, נכון להיום, עדיין היפניות יותר אמינות. נקודה.

נ.ב

יש לנו 2 יפניות בבית, אבל גם אם הייתה לי אירופאית, הייתי רושם את אותו הדבר.

הרכב שלי לא ראה מוסך ב 2000 שנים שהוא איתי!!

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

אכזבה גדולה לסיטרואן וסקודה.. אבל נתון מעניין בגזרת המסחריות: פורד קונקט ואיסוזו די-מקס לא אמינות ? הדי מקס משרתת אלפי אנשים עובדים וחברות והפורד קונקט נרשמה לטובה בשירותי צה"ל.

אבל גם לתת את התואר לפיורינו שהיא יותר גרנדה פונטו מאשר דובלו זה קצת אבסורד.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)

• תוכן חדש...