Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מרק , שכחת שלחצי מהאנשים פה יש אייפון פרוץ , ויורידו IOS 5 רק כשתהיה פריצה לא קשורה?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הרבה לא מבינים על מה המהומה.

הגרסה החדשה באה לידי ביטוי בעיקר ב:

- התמיכה iCloud.

ומה שבאמת חשוב

- אפשרות לסנכרן את המכשיר באופן אלחוטי עם המחשב (כל עוד שניהם מחוברים לאותה רשת). 8)

פורסם
מרק , שכחת שלחצי מהאנשים פה יש אייפון פרוץ , ויורידו IOS 5 רק כשתהיה פריצה לא קשורה?

אחרי שתתקין IOS5 לא תצטרך לפרוץ את המכשיר מכיוון שאפל שידרגו והוסיפו המון תכונות חדשות שהיו בין הייתר קיימות רק בחנות של סידיה.

איזה כייף לי :)

פורסם

Yay!! :lol:

אני לא יודע איזה גרסא של אייטונס יש לי , היא תדע לשדרג את עצמה או שצריך בכל זאת להוריד את החדשה ?

והאם בשדרוג יישמרו כל האפליקציות שלי? כל אנשי הקשר וכו׳?

V5

פורסם

מרק צודק, אפל גנבו המון תוספות מסידיה והטמיעו אותם בקושחה. זה דבר טוב, אבל אפליקציות עדיין עולות כסף :wink:

ועדיין אין SBSETTINGS או ACTIVATOR מובנים, ככה שעדיין צריך לפרוץ.

גם קושחה 5 וגם גלעד שליט. לא יכול לחשוב על יום יותר מאושר מזה.

Stay Dirty

פורסם
אחרי שתתקין IOS5 לא תצטרך לפרוץ את המכשיר מכיוון שאפל שידרגו והוסיפו המון תכונות חדשות שהיו בין הייתר קיימות רק בחנות של סידיה.

אפל גם הוסיפו תמיכה בסידיה ואינסטוליוס?

כנראה שמי שעדיין רוצה את הפיצ'רים האלו יצטרך לפרוץ.

פורסם
מרק צודק, אפל גנבו המון תוספות מסידיה והטמיעו אותם בקושחה. זה דבר טוב, אבל אפליקציות עדיין עולות כסף :wink:

ועדיין אין SBSETTINGS או ACTIVATOR מובנים, ככה שעדיין צריך לפרוץ.

גם קושחה 5 וגם גלעד שליט. לא יכול לחשוב על יום יותר מאושר מזה.

תשיג זיון ובכלל אתה מסודר:lol:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...