Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור (ואני ישתדל לעשות את זה קצר ), התחיל בשנת 2007 בחודש אוגוסט , אז תפסו אותי בנהיגה תחת השפעת אלכוהול ברמה של 345 מיקרוגרם - גבולי משהו לכל הדעות.

אבל תפסו .

התפיסה הגיע לאחר שעצרו אותי עקב אי עצירה לתמרור עצור באיזור התעשייה של אילת (אני מאשקלון לידע כללי).

באיזור חשוך מאוד (ללא פנסי רחוב) עם ניידת שממתינה בכוך הצמוד לתמרור.

באיזור לא מסוכן או עם תנועה בכלל בשעה 4:30 לפנות בוקר , אבל זו לא הפואנטה.

נתפסתי ולאחר בערך 10 בדיקות ינשוף שלא עברו כמו שצריך - הגיעו השתיים שנתנו אישור לנושא (והעשר בדיקות לא תועדו כמובן בתיק ולכן יש בעיה קשה בנושא עם הוכחות אי תקינות הינשוף במשפט) ,

והרמה כפי שנאמר קודם 345 מיקרוגרם (לפי החוק מותר עד 290 - שזה שווה ערך ל 2 בירות או משקה אלכוהולי חזק יותר - למיטב ידעתי בנושא).

לאחר משפט של 4 שנים עם עו"ד יעקוב חודרוב מבאר שבע (אשר ידוע בתור אחד שכן מצליח לצאת ממקרים מסוג זה) , שפטו אותי בבית המשפט השלום באילת (לאחר 6 פעמים שנאלצתי להגיע לאילת על מנת להיות נוכח במשפט - ימי עבודה + הוצאות רבות)

ושם השופט החליט שאני זה שיתנו לו בראש מכל הכיוונים - וכנ"ל לגבי התובע, לאחר ששללו כל טענה שהעלנו - בנוסף עדויות שלי ושל חבר אשר היה נוכח בזמן האירוע.

השופט שלל הכל מכל ושאני אשם בן אשם ואני צריך לקבל בראש -

התובע חזר בו מעסקת טיעון פעמיים במהלך המשפט (סירב פעמיים לאחר קבלה ואישור העסקה - מותר לו אבל זה מלוכלך מאוד ובטח פעמיים רק בשביל לעצבן).

בתום המשפט החליט השופט באילת שאני צריך לקבל שנתיים וחצי שלילה!

לאחר המשפט ניגשנו למחוזי והוא הציב לנו 2 אופציות - עקב כשלים רבים במהלך המשפט יש אפשרות להתחיל הכל מהתחלה - מה גם שהמשפט חוזר לאילת (שוב לרוץ לאילת כל דיון ) ולהמתין עוד פעם לגזר דין.

עוד עובדה נחמדה - שהשופט ששפט והתובע שניהם שוב יהיו במשפט - ולכן זה דיי נעול שגזר הדין לא יהיה שנתיים וחצי אלא 4 וחצי שנים רק בגלל שאני חוצפן וחזרתי אחרי 4 שנים לאותו שופט בגלל אי עמידה בנהלים שהוא עצמו הפר ולא הסכים לקבלת עדויות נוספות.

האופציה השנייה לקבל הפחתה של שנה מהעונש,

הבחירה ברורה מאליו ובחרתי בדרך המהירה לסיים את הסבל הנורא הזה של חוסר הידיעה וההמתנה ל-אי הידיעה מה יהיה. וקיבלתי את גזר הדין כפי שהוא מאשר לקבל אופציה מאוד חיובית של הכפלת העונש החמור ממילא....

לכל הטוענים ש "מגיע לך! " , "היית צריך לקבל יותר" וכו' וכו'.

נכון מגיע לי בסופו של יום , עוד מהיום שנתפסתי אמרתי שאני ולנהוג עם אלכוהול לא הולכים ביחד יותר לעולם(ואכן עד היום לא שתיתי בשום מצב כאשר הייתי על ההגה עקב המקרה).

אבל לקבל יותר ובכלל את העונש הנ"ל בטוח לא הייתי צריך ולהערכתי הייתי כאן שעיר לעזאזל בצורה רצינית במיוחד לאור ההיסטוריה שלי , שהיא ממש לא גדולה בענייני תעבורה (4 עבירות קלות יחסית ב 12 שנות נהיגה - לא כולל העצור והאלכוהול).

מסקנות :

אל תשתו בזמן נהיגה, הסיכוי שתתפסו לא שווה דקה אחת מהסבל שעוברים בתהליך המשפט והכניסה אליו מכל המשתמע ובטח מבחינת הוצאות תחבורה אלטרנטיביות ותלות מוחלטת באנשים.

וכמובן חס וחלילה מתאונה מאוד אפשרית ואיבוד חיים של הסביבה והנהג עצמו.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע לא נעים בכלל אבל תמיד תזכור שזה יכל להגמר הרבה יותר גרוע.

רואים שהפנמת ולמדת את הלקח וזו גם היתה אחת המטרות בכל העניין.

אין ספק שהעונש חמור למדי אבל בהתחשב בעבירות הקודמות זה היה מתבקש.

למה עשו לך שוב ושוב בדיקות ינשוף? הפעמים הראשונות לא יצאו תקינות?

אגב, אתה ביקשת משפט או שככה זה עובד אוטומטית ברגע שאתה נתפס על נהיגה בשכרות?

אני מניח שגם הוצאות העו"ד היו לא מעטות.

פורסם

אני לא מכיר אותך, אבל אני לא יכול להשתתף בצערך או לרחם עלייך.

אני בכלל חושב שהקטע של כמות השתייה שטותי. מבחינתי, גם כוס אחת זה יותר מדי.

יש לי 8 שנים רישיון ואני מבטיח לך, שאפילו פעם אחת לא נהגתי אחרי שתייה. יתרה מכך, לא הסכמתי להיות הנוסע במכונית, שהנהג בה שתה "חצי כוס"/ "כוס קטנה" ושאר הבולשיט בסגנון הזה.

אני רק יכול להיות שמח שתפסו אותך וכך הסתיים המקרה.

בהצלחה בהמשך.

פורסם

wow!

שנתיים וחצי? ל 300 מיליגרם? צר לי להגיד זאת אבל חבר לפני שנה יצא עם חצי שנה שלילה על 500, ועוד חבר יצא עם שנתיים שלילה + 10K קנס על 600. יתכן שהשופט היה ממש עצבני עלייך? לדעתי עם העבר שלך + פעם ראשונה מקסימום חצי שנה היית צריך לקבל.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
אני לא מכיר אותך, אבל אני לא יכול להשתתף בצערך או לרחם עלייך.

אני בכלל חושב שהקטע של כמות השתייה שטותי. מבחינתי, גם כוס אחת זה יותר מדי.

יש לי 8 שנים רישיון ואני מבטיח לך, שאפילו פעם אחת לא נהגתי אחרי שתייה. יתרה מכך, לא הסכמתי להיות הנוסע במכונית, שהנהג בה שתה "חצי כוס"/ "כוס קטנה" ושאר הבולשיט בסגנון הזה.

אני רק יכול להיות שמח שתפסו אותך וכך הסתיים המקרה.

בהצלחה בהמשך.

+1

מילים כדורבנות.

פורסם

ל BLACK JOKER והמרכבה ....

לא מחפש סימפטיה במודעה הזו אם שמתם לב, כמו שאני מנסה להעביר כאן מסר חשוב , (טוב נו קצת סימפטיה לא תזיק :) )

שזה - שלא משנה כמה תסחבו את זה איזה עו"ד יקר שתיקחו וכמה נראה המקרה הזה קל לסידור , הכל יכול לקרות !.

וחשוב עוד יותר שאסור לנהוג ולשתות ביחד , ואני למדתי את זה בדרך הקשה (אבל לא הכי גרועה שיכולה להיות - פציעה בגוף). ואני היום בטח מבין את זה לאחר מעשה אבל כל מה שעלול לעבור בדרך של נהיגה תחת השפעה - הוא לא הכי סימפטי שיש , ועדיף לשלם כמה שקלים יותר עכשיו על מונית מאשר לעבור את התהליך הזה - ושוב יכול להיות גרוע עוד יותר.

זה הכל.

שנה טובה לכולם וחג שמח שיהיה.

ול Kreios - למה בדקו כל כך הרבה פעמים , כי המכשיר נכשל מלבצע את תפקידו והוציא שגיאות כל פעם מחדש וגם איפסו אותו פעמיים בתהליך.

וכן אתה אוטומטית נשפט .

פורסם

לא באתי להטיף/להיות ה"ישראלי היפה".

אני מבין את כל הקטע של הסחבת עם הבתי משפט, אבל אתה לא מסוגל לתאר לעצמך, כמה שיכורים שדרסו אנשים למוות, היו שמחים להתחלף איתך.

אני כבר אמרתי זאת לא פעם בפורום: בכבישים ניתן למצוא אנשים, שמאוד יקרים לי (כמו לכולנו) ומפריעה לי העובדה, שהם נאלצים לנהוג יחד עם שיכורים חסרי אחריות.

אני כ"כ לא סובל את כל הקטע של השתייה והנהיגה, שמבחינתי, בכזה מקרה, צריך לשלול את הרישיון לצמיתות. אז נכון, זה לא הגיוני/יישומי, אבל עדיין זו דעתי ואני לא מתבייש להחזיק בה.

בכל מקרה, עכשיו כשאנחנו אחרי זה, תתחיל לחלום על GTI 2014 :).

פורסם

תזכירו לי רק מה העונש שקיבל הנהג השיכור שדרס את הילדה (שכחתי את שמה) זה היה שנה שלילה ו1000 ש''ח קנס אם אני לא טועה. ממש הגיוניים המשפטים האלה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בזמן המשפט, כל הארבע שנים, היה לך רישיון? או לא קיבלת כבר איזה עונש לפני כן ?

שלילה 30 יום על ידי קצין ?

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

זה טרנדי כרגע לתת עונשים מחמירים יותר מבעבר לנהיגה בשכרות,

ולכן זה לא כל כך משנה מתי בוצעה העבירה, אתמול או ב-2007.

תודה על השיתוף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

העיקר שהלקח נלמד, ואני מקווה שלא ילמד רק על ידך אלא יכנס חזק לראשו של כל מי שקורא את הסיפור שלך.

אני מקווה שהזמן יעבור לך מהר ותחזור לנהוג בדרכים טובות (ובפיקחות)

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...