Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם לא הכי מחדשים אבל בכל זאת הרגשתי צורך לשתף..

משטרת התנועה מעוניינת לרכוש מערכת שתאפשר תיעוד עבירות תנועה אוטומטי בווידאו, בכל תנאי מזג האוויר והתאורה, תוך עמידות בפני ונדליזם ואפילו ירי. על הכוונת: עבירות תנועה אותן מתקשה המשטרה לאכוף כיום

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4133101,00.html

יעשו הכול בשביל להוסיף עוד כמה מיליונים לקופה הציבורית!!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי זה מה שיביא סוף סוף לתרבות נהיגה נורמלית.

שייתנו דוחות על נסיעה בנתיב שמאלי, עקיפה מימין, מהשוליים, היצמדות לנהג בלי צורך, עקיפת פס הפרדה רצוף, אי מתן זכות קדימה.

שבוע שעבר הייתי בבודפשט, עולם אחר, אין מעבר חציה שלא עוצרים לך, מכוניות לא נדחפות לצמתים, אין צפצופים, לא חסר..

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
בין העבירות שיתועדו - חציית קו הפרדה לבן, נסיעה בשול, כניסה לצומת לא פנוי, סטייה מנתיב הנסיעה ואי-מתן זכות קדימה להולך רגל או כלי רכב.

דווקא נשמע טוב... :roll:

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

לצערי, הצחקת אותי.

השימוש היחיד למצלמות חסינות ירי, זה לעברייני רמזור ומהירות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מצלמות רמזור חבורכו

וגם המצלמות המדוברות כעת שמטרתם אכיפה של עבירות המוגדרות מסכנות חיים ושהם לא עבירות מהירות שאלו מטופלות במצלמות אחרות .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מצלמות חסינות ירי......לרגע שאלתי את עצמי באיזה מדינה אני חי.

אני מקווה שלפחות זה יפחית את מספר התאונות.

פורסם

ראיתי סרטון מחו"ל שמגיעים עם חומרי נפץ למצלמות מהירות מצמידים את זה לעמוד מתכת ואחרי הפיצוץ העמוד פשוט נופל, בטח מישהו ממש רצה לשמר על הרישיון שלו

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני לפחות אף פעם לא שמעתי על מישהו שהרס מצלמות מהירות פה בארץ למטרה כל שהיא.

יכול להיות שיש כזאת מגפה שפוגעת במצלמות?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

זה דיי פשוט, מגיעים קרוב עם אוטו, מתחברים בממיר מתח ל 220וולט, עם מאריך מתקרבים מאחורי המצלמה, ופשוט מנסרים את כל העמוד באמצע הלילה תוך שתי דקות :)

דיי שכל פעם מישהו אחר ממליוני נהגים יעשה את זה, שהמשטרה פשוט תוותר על רעיון המצלמות.

אגב, את המצלמה לוקחים, לא משאירים להם כלום, את העמוד למכור לאוספי מתכות.

פורסם

פשוט נמאס מכל השטויות האלה , אם אתם חושבים שזה שיעצרו אנשים שנוהגים ב 105 במקום ב 100 זה יציל חיים אז ממש לא.

זה פשוט יעשיר את קופת המדינה, את אלו שנוהגים על 200 בכל מקרה יתפסו ....

אוטו-מאניה :-)

פורסם
בין העבירות שיתועדו - חציית קו הפרדה לבן, נסיעה בשול, כניסה לצומת לא פנוי, סטייה מנתיב הנסיעה ואי-מתן זכות קדימה להולך רגל או כלי רכב.

אם אתם חושבים שזה שיעצרו אנשים שנוהגים ב 105 במקום ב 100 זה יציל חיים אז ממש לא.

מה לא בסדר בתמונה הזאת?

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

אולי המצלמות גם יעצור אותנו בצד ויביאו לנו דו"ח?!

אולי הם יחליפו את החוקרים במשטרה ואת השופטים בבית המשפט?

אולי הם ינהגו במקומנו?

פורסם

אני חשבתי לפני הרבה זמן על יוזמה עסקית שיכולה להיות מעניינת.

למה לא להתקין אצל ברכבים פרטיים מערכת DVR, שכל פעם שרואים עבירה מסוכנת, לוחצים על כפתור וזה מקליט באופן אוטומטי 20 שניות קדימה ו20 שניות אחורה?

ככה אפשר שהנהג יתעד עבירות בכיף, לפי מה שהוא מבין שהן עבירות מסוכנות (ערסים למיניהם).

אז אפשר לעשות מערכת תגמולים שעושה שדרכה פעם בחודש אפשר להגיע לתחנת משטרה, שם מישהו צופה בקלטות ודופק דוחות על ימין ועל שמאל.

התגמול לנהג זה שמשלמים לו את כל הביטוחים של השנה על חשבון המשטרה.

מה כבר צריך בשביל זה?

- המערכת יכולה לעלות בהגזמה 1000 ש"ח (אפילו ל2 מצלמות, קדימה ואחורה).

- את הרכב כבר יש.

- נהג כבר יש.

- ביטוחים זה בין 3000-10000 ש"ח לשנה.

אפשר לייצר כמות דוחות שתכסה את זה תוך יומיים.

מה שטוב זה שאלו לא דוחות סתם לפי מה שהמשטרה מייצרת, אלא לפי מה שאזרחים רואים כמסוכן.

זה לא יכול לאכוף מהירות אבל כן השתוללות של ערסים, או התנהגות שמאיימת על אחרים על הכביש.

חשבתי על זה כבר לפני שנתיים אבל אין לי את הקומבינות המתאימות עם המשטרה.

בכל אופן, אם מישהו כן גונב לי את הרעיון, יש לי את זה רשום מול נוטריון אצל העו"ד שלי עם תאריך מ2009 :twisted: ופירוט טכני מלא.

כבר יותר שווה לי שיגנבו לי את הרעיון וישלמו פיצויים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעולה! שיתעדו עברות תנועה בזמן אמת, כל המזגזגים המתפרעים והעוקפים מהשולים.

רק לא הבנתי למה זה צריך להיות חסין ירי?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...