Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , הרכב הוא מגאן 2 2005

רכשתי את הרכב לפני שבועיים לקחתי אותו לבדיקה וכל מה שעלה זה :

ראש ממערכת תזמון ושסתומים לבדוק רעש אביזרים וגלגלות ,ניקוי מערכת קירור .

שמן גיר ככה בלאי דיסקיות הילוכים .

לכוון זוויות היגוי ,סטיית הגה .

מעבר לזה כלום, הרכב עשה 94000 ק"מ

השאלות שלי הן כאלה

1. האם כדאי להחליף שמן גיר ?

2. כאשר אני משלב להילוך D\R יש רעש חשמלי מוזר כזה מאיזור המנוע , אין בעיה בהעבר הילוכים לא משיכות ולא הקשות למינהן.

ממה זה נוצר , רעיונות ?

3.בלוח שעונים מופיעה לי הודעה CHANGE OIL SOON ויש ציור של מפתח גלגלים קטן מהבהב ,האם זה בגלל ההדועה על השמן או שמה יש תקלה אחרת ? ואם כן למה אין התראה במחשב ונורית SERVICE לא דולקת?

4.כל פעם שאני מתדלק לוקח לרכב איזה רבע שעה של נסיעה לעדכן מצב דלק .

5.לגבי מערכת סאונד הבנתי שיש בעיה בלהחליף רמקולים כי אין מקום מישהו מכיר רמקולים מתאימים(מעדיך לא להשקיע הרבה) פשוט המערכת הנוכחית ממש ממש גרועה .

6.לעשות טיימינג עכשיו או לחכות קצת ?

7. חלון ימיני מת לגמרי לא רעש מנוע ולא כלום פשוט מת , אצל היבואן אמרו לי 1500 שקל למנוע ?!

כמו כך אם תוכלו לצרף מחירים +- לתקלות שלי אני ישמח , תודה רבה ושנה טובה.

פורסם

1.לא מחליפים ברכב הזה שמן גיר בשגרת הטיפולים.

2. תיגש למוסך, צריך לשמוע רעש. באופן כללי יש כל הזמן רעש חשמלי ממערכת ההיגוי, אבל אמרת שזה קשור להעברת הילוכים - לכן כדאי לגשת למוסך.

3 טיפול החלפת שמן מתקרב (פחות מ 1000 ק"מ) - זה במקום הודעת SERVICE.

4 האם אתה מתדלק עם מנוע כבוי?

5 - ----

6. אם רצועת טיימינג לא הוחלפה עד עכשיו (מ 2005), תחליף בהקדם האפשרי, למרות שזהו טיפול יקר .

אם הרצועה תיקרע זה יהיה הרבה יותר יקר.

7. המחיר למנגנון אצל היבואן מופרז - תבדוק במוסכים שמתעסקים בזגגות רכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה ,

1.אני יודע שלא מחליפים שמן גיר בשגרה , והשאלה היא האם מומלץ להחליף כעת כל עוד הרכב לא עבר יותר מידי ק"מ .

2.ואכן הרעש לא קיים כאשר הרכב על N או על P,

4.אם מנוע דלוק .

6.אין לי שמץ של מושג אם הרכב עבר טיימינג , האם במוסך יוכלו להגיד לי אם יש צורך או לא ( לפני המצב) כלומר האם המצב כנראה לעין ?

פורסם

תכבה את המנוע בזמן התדלוק.

לא רואים בעין האם הוחלפה רצועת טיימינג - תבדוק במוסך מורשה, קבלות מהטיפולים של בעלים קודמים.

אם לא תמצא תיעוד על החלפת טיימינג (ויש סיכוי שלא החליפו, כי הרכב עבר קצת מעל 90 אלף ק"מ), תחליף.

הדיעות לגבי החלפת שמן גיר יזומה חלוקות.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חחח מה זה השטויות האלה " שמי הוא עזרא " אני לא כתבתי את זה ...

בקשר לתגובה תודה , מהו מחיר של טיימינג ?האם הכרחי לעשות במוסך מורשה ?

מכיר את המחלוקת לגבי שמן הגיר לכן אני שואל אם כדאי להחליף כעת כל עוד הקלומטרז נמוך יחסית .

פורסם

בוקר טוב,

ראשית, בעקרון החלפת שמן גיר רצויה גם אם היצרן טוען שלא צריך. גיר אוטומטי מייצר שחק טבעי המצטבר באגן השמן ולכן יש צורך להחליף שמן גיר (אין אפשרות להחליף את הפילטר בגיר זה אלא אך ורק בשיפוץ כללי). במידה ועד היום לא הוחלף שמן באופן תדיר, ואין בעיה כלשהיא בגיר, אפשר להחליף שמן אך יש לבדוק את איכות השמן הקיים לפני ההחלפה. במידה וקיימת בעיה, ואפילו קטנה ביותר, או לחילופין שמן הגיר הקיים אינו במצב סביר, החלפת השמן לא כדאית מכיוון שעלולה להיווצר בעייה בגיר לאחר ההחלפה או החרפת הבעיה הקיימת במידה ויש.

שנית, הזמזום שאתה מציין נובע מהסולונויידים החשמליים בגיר. לעיתים כיוון של בורר ההילוכים פותר את הבעיה.

יום נעים,

פורסם

דיברתי היום אם גירומטיק באיזור חיפה אמרו לי לא לגעת , כמו כך ביררתי אם המורשה ואמרו לי שהרכב אמר טיימינג ב65000 ושהטיפול הבא הוא טיפול גדול שכולל מסנן שמן ודלק ,שמן ,מצתים ועוד כמה דברים ,מחיר:1800 שקל כולל עבודה. השאלה אם לעשות טיפול עכשיו (המועד הור עודי25000) או שרק להחליף שמן ברמתי בעקבות ההודעה במחשב?

פורסם

אם יש תיעוד של כל הטיפולים ממוסך מורשה יבואן, ולא חסר שום דבר,

אפשר להמשיך בשגרת הטיפולים לפי הוראות היצרן.

מה שחסר במידע שלך, זה מתי ביצעו את הטיפול האחרון.

לידיעתך, תדירות הטיפולים היא לא רק קילומטראז', אלא גם זמן (תבדוק במורשה, מתי צריך לעשות טיפול במיקרה שלא נוסעים הרבה ולא מגיעים בקרוב ל 90 אלף ק"מ).

אתה יכול גם לחפש מוסך פרטי שמתמחה ברכבי רנו, שהוא לא מוסך מורשה יבואן - זה יכול להוזיל עלויות הטיפולים.

רק אל תנסה לחסוך ע"י שימוש בחלפים זולים\סיניים בכל מה שקשור לפילטרים, פלאגים, מעריכי הצתה. רק מקורי.

בלמים אפשר למצוא במחירים יותר נוחים מתוצרת אירופאית (ספרד\איטליה) - רק תיקח בחשבון אפשרות לשריקות מכיוון הבלמים.

אפשרות זאת גם קיימת בבלמים מקוריים.

פורסם

טיפול במוסך לא מורשה יבואן הכולל:

החלפת שמן מנוע (סנטטי מלא), מסנן שמן מקורי, מסנן אויר חליפי, מסנן דלק חליפי, מצתים מקוריים ובדיקת בלמים עולה סביב ה 650 ש"ח קח את זה בחשבון.

• תוכן חדש...